Gintama/Yato Kamui

570 9 11
                                    

Doğum Tarihi: 1 Haziran

Burcu: İkizler

Yaş: 18

Takma adları:

Baka Aniki ("Aptal Kardeş", Kagura)
Uzay Suçlu (Okita Sougo tarafından)

Amiral Nincompoop (Bölüm 215)

Tür: Yato kabilesi

Cinsiyet: Erkek

Yükseklik/Boy: 170 cm

Ağırlık/Kilo: 55 kg

Göz rengi: Mavi

Saç rengi: Vermillion

Durum: Canlı

Meslek: Harusame 7. Bölge Komutanı

Yato Kabilesi'nin bir üyesidir. Umibouzu ve Kouka'nın oğlu ve Kagura'nın ağabeyidir. Flames Arc'taki Yoshiwara'nın baş düşmanlarından biri ve daha sonra Takasugi ile olan ittifakından sonra, dizinin baş düşmanlarından biri haline geliyor.

Geçmiş;

Kamui, küçükken ailesiyle ve Rakuyou'daki küçük kız kardeşi ile birlikte yaşadı.

Çocukken, Kouka hastalandığında annesinin Kouka'nın ev işlerini yapma ve o zamanki bebek Kagura ile ilgilenme sorumluluğunu üstlendi. Ayrıca Kouka'nın hastalığının tedavisi için evrende nadiren dolaşan babası Umibouzu'nun yokluğunda annesini ve küçük kız kardeşini koruma sorumluluğunu da üstlendi.

Daha sonra, gücünü kanıtlamak için babasını öldürmeye teşebbüs ederek terkedilmiş Yato'nun ebeveynlerini öldürme geleneğini canlandırmaya çalıştı. Ancak sadece Umibouzu'nun kolunu kaybetmesini sağladı. Umibouzu, Yato içgüdüsünün kontrolünü kaybetti ve Kamui'yi öldürmeye çalıştı, ama Kagura'nın savunması nedeniyle hayatı kurtuldu.Sonunda başarısız denemesinden sonra evinden ayrıldı ve öğrencisi oldu. Kısa süre sonra, Harusame'nin 7. bölümünün kaptanı ve daha sonra amiral oldu.

Ayrıca, Flames'in yayındaki Yoshiwara'daki Housen'ın ölümünden sonra Yoshiwara Overlord'u olarak atandı.

Görünüm;

Kamui, kız kardeşi gibi, mavi gözleri ve vermillion saçları var, saçları alt sırtına ulaşsa da her zaman örgü örüyor. Ayrıca, başının üstünden tek bir tutam saç çıkmış. Kamui, Çin dövüş sanatlarında kullanılan, siyah ve beyaz bir spor dirseği uzun kollu ve alt bacağının ortasına ulaşan gri pantolonlu geleneksel bir üniforma giyiyor. Tüm Yato'lar gibi pürüzsüz bir ten rengine sahiptir ve vücudu güçlü, esnek tonlu kaslarla iyi gelişmiştir.

Öldürürken bile yüzünde neşeli bir gülümsemeyle neredeyse her zaman görülür, çünkü herkesin son bir huzur anını hakettiğine inanır.

Sadece Kamhiwara sokaklarında yürürken ne kadar dikkat çektiğini göz önünde bulundurarak kadınların Kamui'yi çok çekici buldukları gösterilmiştir.

Yetenekleri;

Kamui, yaşayan en güçlü Yato'dan ve şovun en güçlü karakterlerinden biri. Mükemmel dövüş yeteneklerinden ötürü, Harusame'deki en güçlü savaş birimi olan 7. bölümdeki yıldırım mızrağı olarak bilinir.

Kamui, gelişmiş bir fiziksel güç, hız, dayanıklılık, uyarlanabilirlik, çeviklik, farkındalık, el becerisi, esneklik, içgüdü, dayanıklılık, iyileştirme yetenekleri ve duyuların yanı sıra, sıradan bir insanın veya diğer Amanto'nun yeteneklerini aştığı inanılmaz doğal ve içgüdüsel mücadele yeteneklerine sahiptir. . Kamui, Yato'nun en yüksek seçkin üyeleri arasında, Housen ve Umibouzu'ya eşit (büyük olmasa da), yeteneklerinin ortalama Yato'nunkinden çok daha fazla olduğu anlamına geliyor.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerOù les histoires vivent. Découvrez maintenant