AOT/Armin Arlert

3.1K 26 22
                                    

Spoiler içerir.












Türler:
İnsan
Akıllı titan

Cinsiyet: Erkek

Yaş:
15
19

Yükseklik/Boy:
163 cm (İnsan formu)
60 m (Colossus Titan Formu)

Ağırlık/Kilo: 55 kg

Doğum Günü: 3 Kasım

Durum: Canlı

Meslek: Asker

Sınıf: A+

Bir elit asker Anket Kolordu . Aynı zamanda Eren Yeager ve Mikasa Ackerman'ın çocukluk arkadaşı ve serinin iki deuteragonisti . Her ne kadar 104. Eğitim Kolordusunun fiziksel olarak en zayıfları arasında görünse de , zekası ve stratejik dehası onu Hange Zoë ile eşleştirildiğinde kendisine paha biçilmez bir varlık haline getiriyor

Görünüm;

İnsan Formu

Armin, büyük ela gözleri ve her zaman belirgin bir şekilde kırmızı olan minyon sivri uçlu bir çocuksu yüzüne sahiptir. Sarı saçları, alnının tamamı üzerinde patlamalarla uzun bir kesiktir. Armin, yaşını gösteren kaş ve yan yanıkları belirgin şekilde tanımlamıştır. Onun çerçevesi, her zaman olduğu gibi, nispeten küçük ve kasta eksik ama tanımı değil. 

Farkedilir derecede biraz daha uzundur ve saçları daha kısa keser.

Anket Kolordu'nda bir asker olarak , Armin, Marley'deki gece baskını için yenilenmiş siyah üniformalarını giyiyor .

Bir genç Armin, yaşı için oldukça kısa, ama biraz tanımlanmış bir yapıya sahipti. Sarı saçları olan bir yuvarlak yüzüne sahipti, bu da bob tarzında kesilmiş ve kahverengi kaşlı büyük ve etkileyici gözlerdi.

Çocukluğunda Armin yakalı gömlek, uzun elbise pantolonu ve elbise ayakkabısı ile uzun kollu tek düğmeli bir ceket giydi. [10] 104. Eğitim Kolordusu'nun bir üyesi olarak Armin, 104. Antrenör Kolordu üniformasını altında beyaz bir düğmeyle giydi.

Üniformalarının yeniden tasarlanmasından önce, Armin standart Survey Corps asker kıyafeti giydi. Kısa kahverengi ceketinin altında, ergenlik giydiği kıyafetine benzeyen beyaz yakalı düğmeli gömlek vardı. Yoldaşları gibi, Armin, duvarları ve misyonları dışındaki keşiflere katılırken, kıyafetlerini geniş yeşil bir pelerinle destekledi . Ayrıca diğer askerlerin yaptığı gibi neredeyse dizlerinin üzerine kadar uzanan uzun kahverengi botlar giydi.

Titan Formu

Colossus Titan'ın gücünü devralmadan önce Armin'in Pure Titan formu insan formunda bir dizi özelliği paylaştı. Sarışın omuz uzunluğu saçlı, dudaksız ağızlı ve siyah gözlerin yanı sıra iskelet burunlu nispeten küçük bir vücuda sahipti. Tam yüksekliği bilinmemekle birlikte, üç katlı bir evin çatı katına çıkacak kadar büyük olduğu ve bir insan bütünü yiyebildiği görülmüştür.

Colossus Titan formunda, Armin Bertolt Titan'a benzer şekilde tamamen derisiz ve son derece uzun. Onun Titan uzun, sıkı kolları kısa diz ve kısa kalın ayakları ile geçmişte uzanıyor. Titan'ın ayakları, orantıları ve yüksekliği nedeniyle düşmeden durabilmesi için şekillenir. Armin'in Titan'ın üst gövdesi de oldukça zayıf, ön ve yanlarda açık bir göğüs kafesiyle. Yüzü, hemen hemen tüm cildinde kayboluyor ve bu da çıplak kemiğin yerini alıyor. Armin'in Titan formunun gözleri, onları çevreleyen kaslarla, batık ve batıktır. Armin'in iskelet burnu yüzünde gelişmemiş ve dişleri yanaklarındaki cilt eksikliğinden dolayı gösterilmiştir. Bununla birlikte, önceki Colossus Titan'dan farklı olarak, Armin Titan'ın bazı kaslarla çevrili dudakları vardır.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now