Bleach/Kuchiki Rukia

1.2K 11 39
                                    

Tür: Ruh

Doğum Günü: 14 Ocak

Cinsiyet: Kadın

Yükseklik/Boy: 144 cm

Ağırlık/Kilo: 33 kg

Üyelik: Gotei 13, Soul Society

Meslek: Shinigami

Şimdiki pozisyonu: 13. Takımın kaptanı

Önceki pozisyon: 13. Bölümün teğmeni

Akrabalar:

Renji Abarai (Koca)
Ichika Abarai (Kızı)
Hisana Kuchiki (Rahibe, hayatta değil)
Byakuya Kuchiki (Evlatlık Kardeş / Kayınbirader)
Ginrei Kuchiki (Evlatlık Dedesi)

Eğitim: Shin'o Akademisi

Shikai:Sode no Shirayuki

Bankai: Hakka no Togame

13. Bölümün şu anki Kaptanıdır. Daha önce Kaptan Jūshirō Ukitake'in altındaki 13. Bölümün teğmenliği yaptı . Rukia, Byakuya Kuchiki'nin evlatlık kardeşi ve Ichigo Kurosaki'nin bir arkadaşı.

Görünüm;

Kısa ve zarif, Rukia açık tenli ve mor gözlere sahiptir. Saçları siyah, her zaman gözleri arasında asılı saç tutamları var. Byakuya, kız kardeşi Hisana Kuchiki'ye şiddetle benzer olduğunu belirtti. Gotei 13'ün bir Shinigami'si olarak Rukia standart bir shihakushō giyer. Aizen'in yenilgisinden 17 ay sonra Rukia, saçlarını yüzünü saran boblere sardı. Byakuya'nınkine benzer, dirseklerinin üzerinde uzanan parmaksız beyaz bir tekkō giyer. Bir teğmen olarak, Üniforma Rozeti'ni üniformasının sol koluna takar ve sadece üst koluna ulaşmak için kısaltılır.

  Yhwach'ın yenilgisinden on yıl sonra Rukia'nın saçı, Aizen'in yenilgisinden önceki zamana benzer bir tarzda, ancak çok daha uzun. Ayrıca şimdi her zamanki Shinigami shihakushō'si üzerine tipik bir kaptan haori takıyor 

Kişilik;

 Başlangıçta daha düşük bir sınıfa doğan Rukia, soyluların kabul edilen bir üyesi olarak bile alçak gönüllülüğünü sürdürüyor. O zarif ve " temiz " olmasına rağmen, sıradan insanlarla konuşmayı seçti. Bununla birlikte, soğukkanlı ve yalnız davranışı, sık sık onu arkadaşlarından bile kişisel sıkıntılarını gizlemeye zorlar. Ukitake'ye göre Rukia, kalbini asla açmıyor ve arkadaş edinmekte zorluk çekiyor. Rukia, modern insan dünyasının yolları hakkında ipucu veriyor. Oyunculukta çok iyi, okul öğretmenleriyle sorun yaşamadığı görülüyor.

Rukia, özellikle İnsan Dünyasında bir Gigai'yi yaşarken , Ichigo'nun kız kardeşi Yuzu'dan kıyafet çalmasına yol açan ona uygun kıyafetler bulmakta her zaman sıkıntı yaşar. Yüksek yerlere tırmanmayı seviyor. Rukia, tavşan temalı her şeyi sever, ve birisi onlarla saplantısına hakaret ettiğinde oldukça hassas oluyor. İnsanlar genellikle tavşan benzeri çizimlerini anlamada güçlük çekerler ve insanlar kalitesi hakkında şikayette bulunmaktan hoşlanmazlar. Rukia'nın en sevdiği yiyecekler salatalık, yumurta ve pirinç köfteleri. 

Tarihçe;

Yaklaşık 150 yıl önce, Rukia ve ablası Hisana , İnsan Dünyasında öldükten sonra Rukongai'nin 78. Bölgesi İnuzuri'ye getirildi. Bir çocuğa bakarken orada yaşayamayan Hisana, hala bir bebekken Rukia'yı terk etti. Rukia, önemli bir süre boyunca kendi başına büyüdü. Bir gün Rukia, Renji Abarai'nin arkadaş grubunu kovalayan bir yetişkini tetikledi ve çaldıkları suyu kaybetmemek için onu takip etmeye çağırdı. Rukia, grubuna katıldı, ruhsal liderleri haline geldi ve bir aile olarak birlikte yaşadılar.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon