Bleach/Ulquiorra Cifer

973 20 14
                                    

Cins: Arrancar

Doğum Günü: 1 Aralık

Cinsiyet: Erkek

Boy/Yükseklik: 169 cm

Ağırlık/Kilo: 55 kg

Önceki bağlılık: Aizen'in Arrancar ordusu

Önceki meslek: 4. Espada

Ortak: Yok

Zanpakuto: Murcielago

Görünüm;

Ulquiorra melankolik bir görünüm ile ortalama yükseklikte ince, ama oldukça kaslı, erkek Arrancar'dır. Oldukça kısa, dağınık siyah saçları, soluk beyaz cildi, siyah bir üst dudağı ve yavru kediye benzeyen yeşil gözleri vardır. Patlamalarının bir kısmı gözlerinin arasına düşer ve kendine özgü kalın kaşlara sahiptir. Gözlerinin alt kısmından inen çizgiler var. Yüz ifadesi nadiren değişiyor.Tipik Arrancar giysileri giyer: beyaz bir ceket, siyah kanat ve beyaz bir hakama. Bununla birlikte, ceketinin diğerlerinden daha uzun ceketleri vardır ve yaka daha yüksektir.

Diğer birçok Arrancar gibi, eski hayatının kalıntılarını görünüşünde bir Hollow olarak görür. İçi boş deliği sternumda bulunur , delik başlangıçta boğazının tabanına yerleştirilmiş olsa da. İçi boş maskesinin geri kalanı kafasının sol üst tarafında, kırık boynuzlu bir kask oluşturuyor. Espada dövmesi göğsünün sol tarafında yatıyor.

Bir Hollow olarak, Ulquiorra tam olarak aynı boyutta, tam beyaz bir maske ve vücut ve alt sırtına monte edilmiş büyük siyah kanatları vardı. Maskesi tüm yüzünü kaplıyordu, bir çizgi ile ortada koşuyordu, başının tepesine yakın üçte ayrılıyordu. Kulak seviyesinden iki boynuz filizlendi.

Kişilik;Ulquiorra çok soğuk, çaresiz ve şefkatli bir figürdür ve hem yoldaşlarına hem de düşmanlarına, onların yoluna çıkmaları için zarar vermeye istekli, umursamaz, alçakgönüllü ve kayıtsızdır. "Çöp" olarak ilginç bulmayan herkese atıfta bulunur ve onlara harcanabilir olarak davranır. Buna rağmen, diğer üst Espada'nın çoğu gibi, özellikle şiddet içermiyor ve sadece Aizen tarafından kışkırtıldığında veya emir verdiğinde savaşacak.

Grimmjow'un da belirttiği gibi, Ulquiorra, özellikle ilgilendiği kurbanları öldürürken garip bir alışkanlık gösterir; O, Hollow deliğinin olduğu yerle rakibinin aynı yerini deliyor. Bu alışkanlığın bilinçli olarak yapıp yapmadığı bilinmemektedir. Orihime'a yaptığı bir konuşmada, "kalp" olarak adlandırdığı İnsan duygularına inanmadığını iddia ediyor; Bu sözler ve Ulquiorra'nın genel davranışının çoğu, onun ölüm yönüne bir Espada, Boşluk olarak bağlanan materyalizm kavramlarını yansıtır. Hayatının son saniyelerinde, sonunda kendi "kalbini" buluyor ve hisleri anlıyor gibi görünüyor.

Soğuk tavırları, çoğu durumda tamamen sakin ve kontrol altında kalmasına izin verir ve kolayca şaşırmaz. Bununla birlikte, İnsanlığın bütün ihtimallerine karşı ya da İnsan kalbi kavramına karşı mücadele etmenin İnsan özelliğini kavramış gibi görünmüyor; Ichigo ile yaptığı son savaş sırasında, Zanpakutō'u serbest bıraktıktan sonra Shinigami'yi tamamen alt etti, ancak Ichigo buna rağmen savaşmaya devam ediyor. Bu yüzden, Ichigo'da hayal kırıklığı yüzünden bağırıyor, ona "savaşmaya devam etmenin anlamsız olduğunu" söyler. Ichigo'ya "gerçek çaresizliği" göstermek için Segunda Etapa formuna dönüşüyor. Kendisiyle çelişiyor gibi gözüküyor, çünkü Ichigo'ya göre, insanlar için Hollows'ı daha güçlü hale getirmek için doğal olsalar da, her ne kadar Arrancar'ın Shinigami'yi taklit ederek aynı şeyleri yapıyor olsalar da, asla Hollow'ların eşitliği olmayacaklar.

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin