Death Note/L Lawliet

4.2K 46 70
                                    

Animeye göre yazacağım.

Takma adları:
Lind L. Tailor
Hideki Ryuga 
Ryuzaki
Eraldo Coil 
Deneuve
L-Prime 
Asahi
Suzuki
Yoshio Anderson  (TV Dramada)

Akrabalar:
Watari (Menajer-İşleyici)

Tür: İnsan

Cinsiyet: Erkek

Kan Grubu: Bilinmiyor

Doğum Tarihi:
31 Ekim 1979 (1982'de anime)

Ölüm Tarihi:
5 Kasım 2004 (anime 2007'de ) 
30 Temmuz 2006 (Film Dizileri)
Ağustos 2015 (TV Drama)

Yaş: 22 ,24,25 (?)

İstatistikler;

Zeka: 8/10

Yaratıcılık: 10/10

Girişim: 9/10

Duygusal Gücü: 10/10

Sosyal Beceriler: 1/10

Tatlı Diş (?): 10/10

Görünüm;

L dağınık siyah saçlı ve kara gözlü çok ince, uzun boylu genç bir adam.En göze çarpan özelliklerinden biri, her bir gözünün altındaki gölgedir, bunun bir sonucu da insomniac olmasıdır. L'nin her zaman bir çift mavi kot pantolon ve uzun kollu beyaz bir gömlek giydiği gösterilmiştir. Halka açık olsa bile, neredeyse hiç ayakkabı veya çorap giymez, çıplak ayakla gitmeyi tercih eder. Bu, Light Yagami'nin okulunu ziyaret ettiğinde ve bir bankta otururken çıplak ayakla yürürken, yürümeye başlayana kadar ayakkabılarını giymekten rahatsız olmadığında gösterildi.

İnsomniac: Uykusuzluk Hastası

Kişilik;

  L oldukça gizlidir ve sadece asistanı Watari aracılığıyla dünyayla iletişim kurar. Yüzünü hiçbir zaman dünyaya şahsen göstermiyor, bunun yerine "Eski İngiliz MT" ya da "Cloister Black" yazı biçiminde çizilen bir L harfi ile kendini temsil ediyor. Watari'nin "W" 'nin "Eski İngiliz MT" sinde farklı olması nedeniyle "Cloister Black" olma olasılığı daha yüksektir.  

  Japon Görev Gücü ile tanıştıktan sonra, görev gücünün kendisine ek bir güvenlik önlemi olarak "Ryuzaki" adını vermesini istiyor. Görev Gücü asla gerçek ismini öğrenmez ve ne manga ne de anime olarak ortaya çıkar.  

  L çok zeki, dağınık ve dingin görünüşü büyük kesinti güçlerini maskeliyor ve birçok kişi onu görüntülediğinde yeteneklerini sorguluyor. L, sunulan her şeyi ikinci tahmin etme eğilimindedir ve son derece titiz ve analitiktir.Rakiplerini aldatmakta iyidir ve bir davanın çözümüne yönelik sert önlemler almaya isteklidir. Bazılarının taktikleri oldukça cesur, çünkü ölüm sıralı mahkum Lind L. Tailor Kira'yı çizmek için canlı TV'de kendisi gibi poz vermesi, diğerleri ise şüpheli-Kira, Light Yagami'ye kelepçelenmek gibi ilgili kişiler için tuhaf görünüyor. . Ayrıca, kuru bir mizah duygusuna sahip olduğu ve insanlara alaycı açıklamalarda bulunmadığı görülüyor. Her ne kadar kibar olma eğiliminde olsa da, bazılarına (Görev Gücü üyesi Shuichi Aizawa gibi ), L zaman zaman küçümseyici görünebilir.  

  Ayrıca oturmaktan ziyade çömelmeyi, sadece tatlı yiyecekleri (tatlılar, şekerler ve meyveler gibi) yiyerek ve sadece bir başparmak ve bir parmak kullanarak öğeleri tutmayı tercih eden birkaç tuhaflığa sahiptir. Ayrıca her iki ayağının da sandalyeye oturmasıyla sıradışı bir şekilde oturuyor. Normalde oturursa, akıl yürütme yeteneğinin% 40 düşeceğini iddia ediyor. İlginç bir şekilde, mangada, Kira davası hakkında derin düşünürken, kişinin meditasyon yapmasına benzer bir pozla yerde oturduğu görülür. Sık sık nesneler düzenliyor ve çok dikkatli bir şekilde istifliyor, ya da başka şekillerde temel gıda maddelerini oynuyor.Kamuoyunda uygunsuz veya kaba olarak değerlendirilen eylemler yapılırken hemen hemen her zaman karşılaşılır. Bu eylemler / alışkanlıklar arasında tırnakları ısırmak, ayakları mobilyaya sürmek, sürtmek, ağzı açık bir şekilde çiğnemek, ağzıyla dolu konuşmak ve başkalarına zarar verebilecek kişisel gözlemleri çağırmak bulunmaktadır. 

Anime Karakterleri Hakkında BilgilerWhere stories live. Discover now