ღ 16 ღ

359 50 0
                                    

2017. Január 12

Jungkook szemszöge

Már egy hete. Egy hete, hogy utoljára beszéltem Taehyunggal. Egy hét unatkozással töltve, ahelyett hogy a fiúval nevetve tölteném napjaim..

Ugyanakkor Hoseok többet jön...de csak azért mert egy főiskola van a közelben, és éppenséggel egy fősulis tanulóval kavar? Ja, nem ütöm bele az orrom.

A lábgyakorlatokat kétszer csinálom, mivel semmi mást nem tudok csinálni, de felső része a hátamnak el kezdett fájni, szóval hátradőltem.

A napom elég béna volt, ha engem kérdezel. Valami béna kórházi kaját ettem, gyakoroltam, fürödtem, házit csináltam, és háromszor pihentem.

Most van 20:35

A kórházi ágyon feküdtem, az iron man-es takaróm a derekamig húzva, ahogy valami youtubereket néztem és nyalókát ettem, amit az ápolók adtak.

Amit nem vettem észre, az az hogy egy szőke hajú fiú besétál a szobámba, egészen addig amíg nem éreztem hogy az ágy besüppedt.

"Hello idegen." Egy érdes hang volt hallható.

Elfordítottam a fejem, és Taehyungot láttam egy IV állványt tartva, és maszk az arcán.

"Taehyung.." Mondtam, lezárva a telefonom, s felültem a fiúra nézve. "Hogy vagy, jól vagy? Nem kellene ágyban lenned?" Hármat kérdeztem a sokból.

Taehyung csak nevetett. "Buta fiú.." sóhajtott és mellém mászott, majd lefeküdt egy újabb sóhajjal. "Jól vagyok Kookie, ne aggódj."

E/3 szemszöge

Jungkook csak nézett Taehyungra, aki becsukta a szemét. Bármennyire akart több kérdést feltenni, Taehyung jelenléte elég volt neki.

Jungkook arrébb húzódott, Taehyungot betakarva az iron man-es takaróval, és köré tette a karját. Jungkook Taehyungra nézett, s megpuszilta a homlokát.

"Annyira hiányoztál.." suttogta Jungkook Taehyung bőrére, ahogy ő is becsukta szemeit, a fiút a karjában tartva.

Nem tartott sokáig míg Jungkook elaludt. Habár, Taehyung ébren volt. A fiú az alvó fiút bámulta, ujjával végigsimított a fiú arcán ahogy mosolygott.

Könnyei elkezdtek hullani.

"Azt hiszem rossz döntést hoztam, amikor összebarátkoztam veled.."

Best of me II  кσσкν✔️Where stories live. Discover now