ღ 35 ღ

294 42 2
                                    


Mikor a fiúk a bálra értek, Taehyung imádta a díszítést. A tornaterem meglepően nagy volt, és a zene arra késztette, hogy táncoljon... még ha úgyis táncolt, mint aki le akar ütni egy legyet.

Jungkook megnyalta a száját, odatolta magát egy asztalhoz, ahol a barátai voltak. Beleértve Lisát és uh, Taeilt? Ja.

"Whew, a haverom elegánsan néz ki." Mondta hirtelen a szőke hajú fiú. Jungkook megrázta a fejét. "Skacok, ez itt Taehyung. Ő a randim, valamint a pasim, szóval ne nézzetek rá egy percnél tovább, vagy eltöröm a csontjaitok." Mondta a fiú inkább ártatlanul, ahogy megfogott egy zselés poharat, és elkezdte enni.

Taehyung a Jungkook melletti székre készült leülni, de arra lett kényszerítve, hogy Jungkook ölébe üljön. A fiú a vörös ötven árnyalatában pirult, és elrejtette arcát Jungkook nyakába.

"Az utóbbi pár percben a pasimat bámultad. Jimin, azt akarod, hogy nyilvánosságra kerüljenek a képek a faszodról?"

Jimin kiköpte az innivalót. "Először is, csak megfigyeltem, másodszor, nagy a faszom."

"Yoongi nem ezt mondta." Namjoon köhögött, de végül kiborította az innivalót az asztal szélére, mivel felemelte a kezét, hogy köhögést színleljen.

Jungkook egy kicsit arrébb ment az asztaltól Taehyunggal, és nézte ahogy Namjoon halkan panaszkodik. "Ah, egyébként. Taehyung ők a barátaim. Seokjin, Jimin és-"

"Kim Namjoon." Mondta Taehyung

Jungkoom furcsán nézett rá, és hümmögött. "Honnan tudtad?"

"Oh...uh.." Taehyung megvonta a vállát. "Találgatás." Taehyung kikényszerített egy mosolyt, mielőtt odahajolt, és megpuszilta Jungkook fülét.

Mielőtt Jungkook megszólalhatott volna, Hoseok megtapogatta a vállát. "Amikor Namjoon azt mondta.... hogy Yoongi...egy másik Yoongira gondolt, igaz?"

Taehyung és Jungkook lefagytak.

Hoseok kihúzta magát. "Milyen Yoongi? Csak tudod kíváncsi vagyok." A fiú a körmeire nézett.

Jimin élénk vörös lett, ahogy megvakarta a nyakát. "Min Yoongi... Jövőhéten ballagunk, szóval már nincs okom arra, hogy titokban tartsam." Vont vállat.

Taehyung Hoseokra nézett, aki a körmét nézte. Hoseok szíve megszakadt. Csendben maradt egy pillanatra, mielőtt vállat vont és kikényszerített egy mosolyt. "Csodás! Ez tényleg szuper haver. Gratulálok. Megyek, szerzek egy kis innivalót? Igen? Oké." Sietett el Hoseok.

Jimin vállat vont, és folytatta a beszélgetést az asztalnál lévő emberekkel. "Kimegyek a mosdóba, a folyosó végén van, igaz?" Kérdezte Taehyung.

Jungkook bólintott. "A folyosó végén balra." Mondta a fiúnak, aki bólintott és kiszállt az öléből. "Oké, mindjárt visszajövök."

"Mindjárt jövök." Mondta Namjoon, gyorsan felállt az asztaltól és követte az irányt amerre Taehyung ment.

"Szóval.... Namjoon jó az ágyban?" Kérdezte Jungkook Seokjintól, aki kiköpte az innivalót.

Hoseok az iskola előtt ült. "Egyáltalán miért vagyok szomorú? Nem mintha az enyém lett volna. Sosem volt az enyém." A fiú a pólóját piszkálta, és elfordította a fejét, egy sóhaj majd egy 'tsk' hallatszott mögötte.

"És ki ő? El kellene pusztítanom?" Mondta Yoongi, kezei a zsebében, ahogy Hoseok elé állt.

Hoseok gyorsan összeszedte magát, és megforgatta szemeit. "Menj el."

"Nem nekem kellene gonosznak lenni?" Yoongi felvonta a szemöldökét.

"Felül kellene lenned a kapcsolatodban is, de nem úgy viselkedtél, amikor megbasztalak."

Yoongi szemei kikerekedtek. Most először a fiú szótlan volt. Yoongi hátralépett, csakhogy Hoseok magához húzta. Gondolkodás nélkül, a két fiú egymást csókolta lassan és szenvedélyesen.

Hoseok elhúzódott, a fiúra nézett kissé undorodva. "Jó szórakozást a játékoddal." Hoseok hátralépett néhányat, mielőtt megfordult és elfordult Yoongitól, végighúzva kezét a haján, ahogy elsétált.

Yoongi szótlanul maradt. Kurvára szótlanul.

"Yoongi! Hát itt vagy, Jézusom azt hittem, hogy sosem jössz el." Mondta Jimin a bejárattól. A fiú megrázta a vállát és mosolygott. "Hát, aludtam." Válaszolt és Jiminhez sétált.

"Taehyungie..."

Taehyung felnézett a tükörbe, és Namjoon tükörképét látta, ahogy az ajtóban áll. Taehyung csak annyit tudott tenni, hogy nyel egyet, és elzárja a csapot.

"Rég láttalak.." mondta Namjoon.

Taehyung megtörölte a kezét, és megfordult. "Igen." Válaszolt egyszerűen.

"Szóval....daganatos vagy."

"Ja."

"Mióta?"

"Nem emlékszem."

Namjoon sóhajtott, bezárta a mosdó ajtaját. "Egész végig ilyen nyers leszel velem?"

"Nem tudom, fogok?"

Namjoon becsukta a szemét, és lenyugtatta magát, majd Taehyungra nézett. "Hiányoztál.."

"Én hiányoztam, vagy a testem?" Taehyung oldalra döntötte a fejét.

"Taehyung.."

"Tudod, vissza kell mennem Jungkookhoz. A pasimhoz, és a te legjobb barátodhoz." Taehyung elment Namjoon mellett, és kinyitotta az ajtót, csakhogy Namjoon kezét az ajtóhoz tette, akadályozva Taehyungot.

"Sajnálom... Taehyung, csak hallgass meg.."

Taehyung az ajtóra nézett, és feszült volt. Elvette Namjoon kezét az ajtó elől. "Azt mondtad, szeretsz. Játszadoztál a szívemmel. Azt mondtad, hogy velem akarsz jövőt. Hogy van bizalmad bennünk. Aztán megtudtam, hogy valójában velem csaltad meg Seokjint. Ja, király, nem kell magyarázat Namjoon."

"Azóta járunk, mióta ő középiskolában volt. Ő volt az első barátom. Minden, elsőm. Azt akartam.... Én csak meg akartam tapasztalni egy kapcsolatot valakivel, aki nem Jin... Nem gondoltam az érzéseidre Taehyung.... És én sajnálom, én-"

"Már nem számít. Neked még mindig ott van Jin. Nekem már itt van Jungkook. Az a múlt. Már nem kedvellek, vagy akarok veled lenni. Rendben vagyunk, minden rendben. Most engedj, hogy Jungkookhoz menjek." A fiú kezdett kiborulni, ahogy eltolta Namjoont, és elhagyta a mosdót.

"De mi van, ha téged akartalak Jin helyett?" Suttogta magának Namjoon.

Best of me II  кσσкν✔️Where stories live. Discover now