•11•

2.3K 233 216
                                    

"Τι στο διάολο θες εσύ εδώ;" Τον κοιτάζω με αγριεμένο ύφος.

"Οο έλα τώρα Soomi! Γιατί μου μιλάς έτσι;" Λέει και καλά με παραπονεμένο ύφος. Πήγε να μπει μέσα στο σπίτι αλλά τον εμπόδισε το χέρι μου. Στρυφογύρισε τα μάτια του και έκανε ένα βήμα πίσω.

"Jonathan σου αξίζει να σου μιλάνε έτσι!" Του λέω με κάπως φωναχτά. Δε το μετάνιωσα που του μίλησα έτσι. Αντιθέτως το ευχαριστήθηκα. "Τι έγινε; Σε παράτησε η γκόμενα;" Γέλασα και στηρίχτηκα πάνω στη πόρτα.

"Δεν την παράτησα.." Λέει νευριασμένος.

Τον κοιτάζω ειρωνικά σηκώνοντας το φρύδι μου.

"Αλλά τι;"

"Δεν ήρθα μωρό μου να πιάσουμε κουβέντα για αυτό.." Με κοιτάζει πονηρά και άρχισε να με πλησιάζει αλλά τον χαστούκισα.

Έπιασε το μάγουλο του το οποίο είχε αρχίσει να κοκκινίζει.

"Αν νομίζεις ότι θα τα ξανά βρω μαζί σου με γλυκόλογα είσαι γελασμένος.." Του λέω χαλαρά αλλά από μέσα μου καιγόμουν. Ήθελα τόσο πολύ να τον χτυπήσω.

Δεν είμαι όπως τότε.. Τότε ήμουν εύκολη στα αγόρια. Από τότε που με κεράτωσε δε μπορώ να συμπεριφερθώ καλά στα αγόρια. Δε μπορώ να το πιστέψω καν ότι με απάτησε για μία του δρόμου. Τα κορίτσια όντως είχαν αλήθεια. Δεν μου άξιζε!

"Γι' αυτό πάρε δρόμο και μη με ξανά ενοχλήσεις!" Του πετάω ξαφνικά. Μέσα μου ένιωσα μία ευχαρίστηση που το είπα αυτό. Εκείνος από την άλλη με κοίταζε απίστευτος.

Του χαμογελάω ειρωνικά και κλείνω τη πόρτα μου. Κοιτάζω από το ματάκι της πόρτας.

"Δε θα τα πάνε καλά Soomi.. Καθόλου καλά!" Τον ακούω να μουρμουρίζει.

Γέλασα ελαφρά και αφού τον είδα να φεύγει, απομακρύνθηκα από την πόρτα.

Φυσικά και δε φοβήθηκα αυτή την 'απειλή' που είπε. Όλο απειλές είναι και στο τέλος τίποτα δε κάνει.. Απορώ γιατί έμπλεξα μαζί του..

*Jungkook's POV*

Άκουσα προηγουμένως τη συζήτηση της Soomis μαζί με ένα άλλο αγόρι. Από ότι άκουσα ήταν ο πρώην της. Με αυτόν τον φλούφη τα είχε; Το αγόρι είχε έρθει πριν κάτι μέρες σε ένα club που ήμουν και εγώ και την έπεφτε στην barwoman ενώ από δίπλα του είχε μία γκομενάρα..

Πήγα να ζητήσω ένα ποτό στην barwoman και ο φλούφης άρχισε να με βρίζει λέγοντας μου πως είμαι αγενής επειδή τον διέκοψα από μία συνομιλία. Έτσι κ' εγώ επειδή νευρίασα, του έδωσα μία μπουνιά. Αντί να έρθει να μου χώσει και εκείνος καμιά, καθόταν κάτω και φώναζε ότι πόναγε και έκλαιγε κιόλας.

𝑴𝒚 𝑵𝒆𝒊𝒈𝒉𝒃𝒐𝒓 // 𝑱𝒋𝒌Where stories live. Discover now