•20•

2.2K 216 232
                                    

*Μετά από δύο μέρες: Δευτέρα*

Ντριιν Ντριιν

Κοπάνησα με δύναμη το ξυπνητήρι για να σταματήσει αυτός ο ενοχλητικός ήχος.

Τεντώμομαι και ανοίγω τα μάτια μου. Νυστάζω!

Έβγαλα αναγκαστικά το ζεστό πάπλωμα από πάνω μου και πήγα στο μπάνιο. Έπλυνα το πρόσωπό μου, βούρτσισα τα δόντια μου και χτένισα τα μαλλιά μου..

Είδα πως είχα αρκετή ώρα μπροστά μου οπότε πήγα στη κουζίνα και έφτιαξα καφέ. Καθώς γινόταν, έκανα ένα τοστ με μερέντα..

Ο καφές έγινε και τον έχυσα στην αγαπημένη μου κούπα. Κάθισα στη καρέκλα και άρχισα να τρώω το τοστ μου και να πίνω τον καφέ μου.

Άρχισα να σκέφτομαι ότι σε έναν μήνα περίπου έχουμε Δεκέμβριο που σημαίνει... Χριστούγεννααα! Λογικά φέτος θα πάω στους γονείς μου στο Daegu ή θα έρθουν εκείνοι σε μένα. Θα πω στον Yoongi άμα είναι να πάμε μαζί στο Daegu αφού είμαστε από την ίδια πόλη.

Αφού έφαγα το πρωινό μου ανέβηκα πάνω για να ετοιμαστώ. Άνοιξα τη ντουλάπα και πήρα τα ρούχα όπου είχα αποφασίσει από το βράδυ τι να φορέσω.

Τα έβαλα και κοίταξα τον εαυτό μου στο καθρέφτη για να δω αν πάνε..

Τα έβαλα και κοίταξα τον εαυτό μου στο καθρέφτη για να δω αν πάνε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(χωρίς την τσάντα και το βιβλίο)

Χτένισα τα μαλλιά μου και έβαλα άρωμα και αποσμητικό.

Έντυσα το χοντρό μου μπουφάν και πήρα τη τσάντα μου στα χέρια. Τοποθέτησα μέσα το κινητό μου, τα κλειδιά μου και λεφτά. Την έβαλα στη τσάντα μου και βγήκα έξω από το σπίτι.

Μπήκα στο αμάξι μου και άρχισα να οδηγώ προς την σχολή.

Λίγες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν πάνω στα τζάμια. Ελπίζω να μην βρέχει πολύ τώρα που οδηγώ.. Μη πάθω κανένα ατύχημα.

Έφτασα στη σχολή, παρκαρα το αμάξι σε μια θέση και μπήκα τρέχοντας μέσα γρήγορα γιατί άρχισε να βρέχει περισσότερο.

𝑴𝒚 𝑵𝒆𝒊𝒈𝒉𝒃𝒐𝒓 // 𝑱𝒋𝒌Where stories live. Discover now