FİNAL

33.9K 2K 7.7K
                                    



Yn: Sonunda bu koca çocuk-hikaye olan- sizinle vedalaşmaya hazır.

Neler olduğunu hatırlamayanlar için;

*Tae zengin olduğunu zannettiği için istifa etti, şu anda işsiz
*Jikook Yunhee'yi resmi olarak evlatlık almak için başvuru yaptılar
*Düğün hazırlıkları başladı
*Unutmuş olabileceğiniz karakterler: Sunhi: Yunhee'nin biyolojik annesi. Mingyu: Yunhee'nin biyolojik babası. Sooyun: Sunhi'nin teyzesi. Chinsun: Jimin'in teyzesi. Joonseo&Minseo: Chinsun'un ikizleri. Bonhwa: Chinsun'un en küçük oğlu. Seung: Koruma

İyi okumalar!  -yone

&&&&

"Kimse kıpırdamasın!" diye eve ani bir giriş yaptı Jimin. Deliler gibi heyecanlıydı.

Hoseok bir anda donup kaldığı için ağzından dökülen sütle birlikte Jimin'e şaşkınca baktı, bir saniye sonra toparlanıp ağzını silmişti. "Ne oluyor?"

Jungkook'un hemen ardından kucağında Yunhee ile salona giren Jin "Bu bir soygundur!" diye bağırdı. Onun aksine kimse yaptığı şakaya gülmemişti.

"Ellerinizi havaya kaldırın yoksa çocuk ölür," diye tekrar denedi Jin.

Evdeki herkes, az önce heyecandan kıpır kıpır olan Jimin bile boş boş Jin'e bakmaya devam ederken Jungkook kaşlarını çatıp Yunhee'yi Jin'in kucağından aldı; "İğrenç şakalarına bir noktaya kadar tahammül edebilirim ama kızımı karıştırma, hyung."

"Hyung dediğin baya iyi oldu," diye mırıldandı Yoongi. "Yunhee'nin önünde büyüğüne saygısızlık yapacaksın diye endişelenmiştim."

Jin, Yunhee'nin tombul yanağını sıktı, "Hikayenin devamında Yunhee ile ortak olduğumuz ortaya çıkacaktı."

"Güzel senaryo," diye araya girdi Taehyung. "Doktor ve küçük bir kız çocuğu ortak oluyorlar. Bence izlenir."

Az önceki heyecanından tek bir kırıntı bile kalmamış olan Jimin'in artık hissettiği tek şey sabırsızlıktı. "Beş dakika öncesine dönüyoruz," diye sinirli bir şekilde konuştu. "Ben eve hızlıca giriyorum. Tam o ana. Bu sefer olaya kendinizi verin tamam mı?"

"Aa tiyatro oyunu mu canlandırıyoruz?" Taehyung heyecanlanmıştı.

"Dur o zaman Yunhee'yi geri al," dedi Jungkook Jin'e.

Hoseok parmağını kaldırdı, "Yere döktüğüm sütü sileyim mi önce?"

Jimin sinirden kızarmaya başlamıştı. Yunhee'yi Jungkook'un kucağından aldı ve vereceği haberi vermekten vazgeçerek odasına gitti.

"Ne diyecekti?" diye sordu Yoongi.

Jungkook omuz silkti, "Bir saat sonra çocuk esirgeme kurumundan evi denetlemeye bir memur gelecek onun haberini vere-" İfadesiz yüzü bir anda yok olmuştu. "Ç-çocuk esirgemeden gelecekler!" diye bağırdı. "Sizinle takıla takıla aptal oldum!"

Yoongi omuz silkti, "Kulübe hoş geldin."

"Bize salak mı dedi o?" diye sordu Hoseok, Taehyung'a.

Taehyung umursamaz bir şekilde omuz silkti, "Hiç üzerime alınmadım."

Ortam yine sessizleştiği anda Jimin bir anda içeriden "Olaya kendinizi verin aptallar!" diye bağırınca hepsi aceleyle yerlerinden kalkıp evi düzene sokmak için harekete geçmişti.

&&&&

"Bunu nereye koyayım?" diye sordu Namjoon, elindeki Jimin'i -kedi olan- göstererek. Acil olarak çağırıldığı için hemen gelmişti.

Like a Theater| JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin