Adevaruri ascunse

87 5 0
                                    

Perspectiva batranul PARK aka tatal lui Seo-joon

De indata ce musafirii nepoftiti din clanul Byung disparura, o cuta aparu intre sprancenele batranului. Lua atunci paharul sau de apa de pe masa si arunca o privire la apa din acesta. De parca apa i-ar fi putut da vreun semn.

-Crezi ca mint, dragule? Tot spun ca nu reusit sa afle adevarul! Si ca abia au reusit sa inflitreze oameni in firma fiului sau. Nu inteleg. In plus, nici pe baiat nu l-au mai gasit, DUPA ce ei insisi erau intr-o relatie asa stransa cu familia caruia EA i-a incredintat pruncul!

-Asta e semn rau tata! se smiorcai si baiatul sau. Si batu din picior. Eu trebuie sa pun mana pe averea familiei! SI SA FIU mostenitor, asa mi-ai promis!

-Ia taceti din gura toti! se lua de ei nepotul sau care statea acum intr-o rana pe scaun. Si il privea pe batran cu ochi sclipitori. Sunt sigur ca ai facut tu ceva batrane. 

Facuse, dar ce?

Avea de gand sa isi imparta vreodata toate secretele cu sotia lui fara minte si fiul sau prost, fara minte. Tot ce isi dorise mereu fusese ca fiul sau, primul sau fiu, SEO-JOON sa mosteneasca compania.

Cand el i-a refuzat oferta de a se alatura companiei sale si de a-i urma ca mostenitor, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare.

Si de atunci a incercat mereu sa afle secretele acestuia.

Nu a reusit prea multe, PANA in urma cu o seara, din pacate.

-Daca el este cu adevarat criminalul din poveste? urla din senin innebunita sotia lui. Baiatul acela nu poate ajunge mostenitorul acestei companii. AI SPUS CA O VEI LASA PE MANA FIULUI NOSTRU! SI IL ARATA PE PROSTOVANUL DIN DREAPTA LUI.

Singurul fiu, facut cu a doua lui sotie. 

-Ei nu stiu cine e criminalul, vor sa creada ca fiul lor e criminalul. tuna el scurt. Fiindca doresc sa scape de fiul lor. Daca ar afla adevarul, ar reusi in final sa isi indeplineasca planurile, cei doi, baiatul si unchiul sau. Problema e ca, nu stim sigur daca el este criminalul.

-DA SI DACA ESTE MARETUL TAU FIU CARE TI-A INTORS SPATELE? Suiera sotia lui ca o vipera.

Si batranul lasa paharul cu apa pe masa.

-Nu iti face probleme, el va mosteni compania. tuna el sec. Si le facu celor doi semn sa plece. Doresc sa fiu singur cu nepotul meu.

-DAR TATA, CUM IMI POTI FACE ASTA! PROTESTA APRIG FIUL SAU MAI MIC. NU AVEA MUCOSUL DECAT 22 DE ANI IMPLINITI SI CONSIDERA CA TOTUL I SE CUVINE.

-SA NU TE JOCI CU MINE, PARK. IL AMENINTA SOTIA LUI. NU MAI SCAPI DE MINE SI DE EL DUPA!

CE SA ZIC. A GANDIT EL SEC.

Si le-a facut vant sa plece din camera mai repede.

-Asa, dispareti mai repede, animale fara minte. pufni sec nepotul sau. Si atunci deveni pe loc serios si nu mai ranji precum un prost. NU imi place deloc. Dar sunt de acord cu dumneavoastra. Am impresia ca au fost sinceri, nu ar trebui sa ne avem rau cu ei, doar mereu au facut ce le-am cerut. IN PLUS, ar putea iesi un mare scandal daca s-ar afla si de fiul dumneavoastra disparut.

INCA II VENEA SA URLE PLIN DE FURIE IN FIECARE SEARA.

INCA DIN SEARA CAND SE INTALNISERA CU ACEA BABA, CARE LE SPUSESE CA FIUL LOR, AL DOILEA NASCUT, VA FI BLESTEMAT SA LE ADUCA DISTRUGEREA, S-A TEMUT. L-A DORIT MORT. IAR SOTIA LUI, DUPA NASTERE A CERUT SA FIE PROTEJAT SI TRIMIS DEPARTE. SI A MURIT CHIAR DUPA NASTERE. LASANDU-I PE CAP O PROBLEMA. ACEEA DE A GASI COPILUL SI DE A-L UCIDE. ERA SIGUR CA ACEL COPIL II VA ADUCE SFARSITUL COMPANIEI SALE, INTR-UN FEL SAU ALTUL. 

FirmaWhere stories live. Discover now