Iubeste-ma si simte-ma, ca inainte...

29 5 0
                                    

Perspectiva Chul-moo ( si la media) 

Nu am crezut ca discutia asa mult asteptata de mine se va transforma intr-un calvar. Intr-un cuvant, am discutat cu lux de amanunte ultimele evenimente care ne marcasera vietile. Si am constatat mirat cat de bun la vorba este acest Ji-hoon.

Tipul stia cand sa puna punctul pe I si cand sa taca.

O calitate, rara, azi, as spune.

Cand am incheiat tarziu in noapte am stiut ca o alta zi trecusera la fel de brusc inca cum si aparuse la orizont. O alta zi din a treia saptamana nebuna din viata mea trecuse ca un miraj. Pe care ma chinuiam sa il prind ca pe firul acelei Ariane din trecut. Ziua de marti, la fel ca si cea de luni, par acum oceane indepartate.

-Dar nu totul a fost in zadar. imi zic atunci cu ochi aprinsi. In timp ce impaturesc mai mult in stil militaresc jacheta spalata pe care o purtasem pana acum pe mine. Si care ma protejase in timpul luptelor pentru viata mea, pana acum.

Ma uit spre usa de la camera ce imi fusese oferita in dar ca refugiu de catre Ji-hoon. Si ma trantesc apoi in pat. Cu ochii pironiti acum in tavan.

-L-a pus la zid pe pusti, chiar sunt curios ce va face Tae-soo. Nu il inteleg pe pusti. Vrea sa ne ajute, dar pare ca in acelasi timp e indecis. De aceasta data nu mai are scapare. imi zic amuzat. Si atunci arunc o privire pe telefon.

RARE erau momentele cand imi mai aminteam de el.

-Uneori uit si ca port unul mereu. Mintea mea era plina de imagini cu mine cand aflam glorios adevarul si cand il faceam pe tatal meu mandru, chiar daca el era mort.

Ma uit pierdut pe poze, dar chiar atunci sunt strabatut de imaginea ei.

-Aish, nu iar ea! spun si imi arunc telefonul pe podea. Ma bag cu capul sub perna. Si incerc sa nu imi imaginez chipul ei. Dar, uite-l ca aici este! 

-Jin-hee.ingan slab numele ei. De ce mi-ai facut asta? ma intreb si imi duc mana in dreptul inimii.

Chiar si dupa acele confesiuni, tu nu ai crezut nimic?

MA SIMT CA INTR-UN CARUSEL IDIOT.

AICI CA URCA, AICI MA TRAZNESTE SI COBOARA IN ABIS.

COMPLICATA FATA.

LA FEL CA FRATELE EI, DE ASEMENEA.

-Sigur se gandeste prostuta ca sunt un player si ca vreau sa ma joc, dar nu mai e asa. gem nervos. Si izbesc furios cu pumnii in perete. De ce nu esti aici. Ticaloaso! 

Aud atunci o bataie scurta in usa. Imi scot capul de sub perna. Si ma uit spre persoana care indraznise sa imi calce pragul usii.

Era chiar fratele meu.

-Chung Ae! spun atunci usurat. Si imi arunc bratele in jurul sau. Chung Ae ofta scurt si il aud cum imi striga la randul sau numele.

-Nebunule, chiar nu ai nicio limita? ma intreba el isi isi trecu mana prin parul meu. Nici macar in cap nu te-ai mai spalat!

-Am facut dus mereu, nu mai minti.

-Arati groaznic, asta e adevarul. Mereu esti pe fuga. Mereu dornic sa faci ce este bine. Dar, te gandesti si la tine ca te distrugi treptat?

-De ce aduci vorba de asta acum?

-Fiindca sunt fratele tau si ar fi normal sa fac asta? veni si raspunsul sau.

-Asta pot spune sigur ca e luat dintr-o carte. ii fac atunci cu ochiul.

-Sigur, viata mea a ajuns si o carte. il vad cum rade stins. Si observ o sclipire ciudata in ochii sai.

FirmaWhere stories live. Discover now