9.

6.6K 234 2
                                    

Jeho ruce byly na mých bocích a já měla co dělat, abych mu je okamžitě nestrhla dolů, tančili jsme na pomalejší hudbu a já si mezi tím, co si prohlížel každičký detail mé tváře vymýšlela plán, jak se k němu dostat blíž.Když hudba zkončí podívám se mu do očí, jenže on pohledem uhne a bez jediného slova odejde někam do zadní části domu.Chvíli nechápavě stojím na místě, ale když se o mě začnou otírat kluci s úmyslem si se mnou zatancovat se vydám pryč a zamířím ke schodům do zadní části domu, kde zmizel i Harry.Chci vyjít po schodech do druhého patra, jenže mě najednou někdo chytne za ruku a silou natiskne na zeď, pohlédnu mu do tváře a uvidím jeho oči, které jsou hnědé, kolik lidí má sakra hnědé oči?
"Pusť mě ty idiote nebo toho budeš litovat" na mé tváři je vážný výraz a jsem hrozně nasraná, protože se mě ten kretén dotýká.
"Když budeš spolupracovat půjde to líp baby"
"Běž pryč" řeknu mu, ale on se mi pouze podívá do tváře a vysměje se mi, chytne obě mé ruce a koleny se mi opřel o nohy, abych nemohla nic udělat.
Jenže blbeček neví jednu důležitou věc, jenže tady ho přece odprásknou nemůžu.
Chce mě políbit, ale já hned uhnu hlavou, když to chce udělat znovu odletí ode mě tak dva metry a dopadne přímo na zadek, takže se ozve hnusné křupnutí. Než stačím něco udělat Harry sedí na tom klukovi a mlátí ho přímo do obličeje.
"Ještě jednou tě uvidím u ní, tak tě zabiju"
Křikne po něm a zvedne se z něho chytne mě za ruku a vláčí mě za sebou po schodech, když dojdeme do druhého patra zamíří úplně do zadního pokoje, mlčky mě vede za ruku, kterou nepouští ani ve chvílí když mě dovede do pokoje, díky tomu, že mě drží cítím zvláštní teplo.
Najednou mou ruku pustí a otočí se na mě, stojíme naproti sobě, do pokoje proniká světlo měsíce a dveřmi, které vedou na balkón tu fouká příjemný vzduch.
"Není ti nic" promluví po chvíli a zadívá se mi do očí
"Nic mi není děkuju" slabě se na něj usměju a on se pouze otočí a odejde na balkón.

Rozhodnu se jít za ním, opřu se vedle něj o zábradlí a nadechnu se čerstvého vzduchu.
"Proč jsi odešel předtím" zeptám se ho a začnu zkoumat jeho dokonalou tvář, díky svitu měsíce se jeho vlasy krásně lesknou a oči má teď jako zelené diamanty.
"Do toho ti nic není" odsekne mi a zadívá se na mě
"Tak proč jsi ho teď zmlátil?"
Stoupne si a narová se v zádech je o půl hlavy vyšší a to mám sakra podpatky, proč jsou všichni tak vysocí?
"Nechtěl jsem, aby se tě dotkl nějaký zasraný hajzl"
"Ale proč?"
"Protože když jsem tě neměl kurva já tak tě nebude mít nikdo jiný" řekne a nahodí arogantní úsměv
"Jsi tak hrozně arogantní Harry" ušklíbnu se na něj a on se ke mně přiblíží
"A ty jsi tak drzá" zasměje se a chytne mě za boky, trochu sebou škubnu, protože mi pořád vadí ty jeho doteky, na které nejsem zvyklá.
Chci něco zkusit a tak chytnu lem jeho trička a vytáhnou ho nahoru, zadívám se mu první do očí a pak na jeho hruď, když uvidím tu jizvu musím se v duchu zasmát, prsty přejedu po jeho čerstvé jizvě a on sebou škubne, všimnu si že na hrudi má něco jak spáleliny a hodně staré jizvy.
"Od čeho to máš" chci mu na tu jizvu znovu sáhnou, ale on mě od sebe odstrčí a propadne tričko ze země, vypadá naštvaně.
"Už nikdy se nedotýkají mých jizev" křikne po mě a rychlou chůzí odejde z pokoje.

Když už ho ani po hodině čeknání nikde v domě nenajdu zavolám Taylerovi, aby pro mě přijel.
Když konečně zahlédnu Taylerovo auto rychle si do něj násednu a konečně za celý večer vydechnu zadržovaný vzduch.

Game [Cz]Where stories live. Discover now