25.

6.1K 217 12
                                    

POHLED HARRY

Nemyslel jsem to tak jak jsem to řekl, nemiluju jí a nikdy nebudu, jenom jí potřebuju zlomit srdce, ať zmizí co nejdřív z tohoto světa není to nic pro ní a ani nebude, dávám tomu týden než se do mě zamiluje, budu teď milý a pak něco vymyslím.
Nemůže zůstat ve světě plné vražd, zbraní, drog a násilí to si nezaslouží.

POHLED JESSICA

Když jsem se probudila, vedle mě byla druhá strana postele prázdná a podle toho, že to vypadalo, jako by tu ani nikdo neležel, jsem usoudila, že Harry musel odejít brzy.
Stále se mi přehrávala jeho slova v hlavě a já nechápala jak se do mě mohl zamilovat, ale cítila jsem, že něco ve mě skákalo radostí slyšet tyhle slova, začínala jsem se děsit toho, co ten kluk se mnou dělá, ale tahle hra brzy skončí a s tím i tyhle pocity.
Vstala jsem a zamířila do koupelny si rozčesat tu blond paruku, která byla celkem zacuchaná, jsem zvědavá jak jsou na tom moje vlasy.
Slyšela jsem jak bouchly dveře a rychle se ujistila, že mi nikde nevyčuhuje můj černý vlas, vyšla jsem z koupelny a zamířila do kuchyně.
Když jsem uviděla spoceného Harryho bez trička zase jsem cítila ten pocit v břichu.
"Laro" jeho hlas mě osvobodil z toho jak jsem na něj zírala
"No"
"Za asi hodinu pojedeme, takže si udělej snídani a já se jdu osprchovat" přejde ke mě a lehce mě políbí na rty.
Oh kurva, může mi právě někdo vysvětlit co se stalo on ke mě přišel a políbil mě?Ten kluk mi motá hlavu už po ránu a to není dobré, nakonec jsem se rozhodla, že nachystám palačinky, takže jsem si šla namíchat těsto.
Když jsem si usmažila palačinky našla jsem ve skříňce nad linkou nutellu a v ledničce pár jahod,palačinky a maliny jsem viděla po cestě k jezeru, rozhodla jsem se je jít natrhat, aby ty palačinky nebyly jenom s jahodama.
Slyšela jsem jak se spustila sprcha, takže mám ještě nějakých pět minut na to, abych to jídlo nachystala než přijde.

Zrovna jsem dokrála poslední maliny, když se Harry objevil v kuchyni, můj hrudník začal bít zase rychleji než normálně, jeho černé tepláky posazené nízko na bokách mě rozptylovaly.
V hlavě jsem měla klasicky vymeteno, protože kurva představte si, že před váma stojí kluk s dokonalým tělem, jeho svaly jsou dokonale vyrýsované, zelené průzračné oči, kterými se do vás zabodává jsou tak pěkné, že si myslíte, že si vás celou čte, ví o vaších myšlenkách a vy s tím stejně nic neuděláte, a naposledy jeho mokré rozházené vlasy má v rozcuchu je to vražedná kombinace nemyslíte si?
"Ty jsi udělala i mně?" zeptal se mě a překvapeně nadzvedl obočí.
"Jo proč bych ti neudělala?" Překvapila mě jeho otázka, vařila jsem mu i včera tak proč né dnes?
"Děkuju, ale nemusela jsi se s tím zbytečně dělat" jeho rty se najednou roztáhly do lehkého úsměvu a já se díky tomu musela usmát taky, sedl si vedle mě na barovou židličku a já mu podala talířek, když jsem se chtěla natáhnout pro svůj, jeho paže se obmotaly kolem mého pasu a už jsem seděla na jeho klíně, nechápavě jsem se na něj podívala a on mě místo odpovědi políbil na rty.
"Vychladne ti to" zasmála jsem se do rtů a rukou mu přejela přes vlasy.
"To nevadí" taky se lehce usmál a začal si krájet palačinky chtěla jsem mu uhnout a sednout si vedle, aby se mohl najíst, jenže v pohybu mi znovu zabránil a než jsem mu řekla ať mě pustí, už jsem měla palačinky v puse.
Záchvat smíchu se dostavil hned poté co mi začala šlehačku klouzat pomalu po bradě a já měla co dělat, abych ten kus co mi ukrál snědla.
"Ty jsi fakt kouzelná" zasměje se mi do krku, když si tu šlehačku sundám z brady.
"Hlavně, že vypadám jak prase to je hodně kouzelné" převrátím oči v sloup a on mě začně líbat na krk.
Zrovna když se chci otočit čelem k němu, začal mu zvonit telefon, viděla jsem jméno Zyana na obrazovce a čekala jestli to vezme.
Byla jsem blízko jeho těla, takže, když hovor zvednul slyšela jsem jak Zyan mluvil.
"Hej hledal jsem něco přes zařízení o té Jessice a je tu naprosté hovno, sešel jsem se s nějakým klukem, který tvrdí, že Jessica je Jack, ale to nemůže být pravda holka by gang nikdy nezvládla, říkal, že té holce nerozváže jazyk ani mučení, má za sebou až moc výcviků, takže mi kurva řekni jak z ní něco vytáhneme i když jí chytíme, je nejspíš až moc chytrá" Zyan mluvil s jedovatostí v hlase a já jsem přemýšlela, kdo by ten kluk mohl být, ale mám v piči dokud někdo nezjistí, že jsem Jessica, zároveň Jack a Lara.
Celkem vtipné ne?
Rozhovor mezi něma byl krátký, přesto jsem slyšela kdy mě chcou údajně unést, bylo to zajímavé, oni si řekli kdy se to stane a já jsem se chtěla začít smát, protože jsem zvědavá jak se přes ostrahy chtěli jenom dva dostat i kdybych o tom nevěděla neměli šanci, ale teď můžu, alspoň něco naplánovat.

———————————————————————————
Ahojte❤️
Promiňte, že nevyšla další kapitola dřív, ale jsem každý den, od rána až do večera na brigádě a popravdě, potom nemám náladu něco napsat chci, aby ty díly byly, alspoň nějak zajímavé, tak doufám, že se vám tato kapitola líbí

Game [Cz]Where stories live. Discover now