26.

5.6K 240 7
                                    

V autě hrála hudba a jeho prsty byly propletené s mými, vůbec se mi ta chata nechtěla opouštět byl tam hrozný klid, žádné starosti, žádné plánování útoků nic, hned jak přijedu budu muset zase začít něco dělat, musím zjistit jak se daří v prodeji drog, zbraně taky musím zajistit nějaké nové a vymyslet jak únos mě, který plánuje Harry se Zyanem obrátit proti ním, navíc musím se už dostat k Harrymu do gangu ještě nevím jak, ale ty informace by se už hodily.
"Nad čím přemýšlíš" jeho otázka mě probudila z dalších myšelenek a moje oči se na chvíli setkali s těmi jeho, protože se musel soustředit na řízení i když si myslím, že Harry by mohl řídit klidně jednou rukou a jet tou nejvyšší rychlostí stejně by nenaboural, k mému výcviku, řízení auta taky patřilo, a jelikož je Harry muž musel se učit řídit v těch nejhorších podmínkách jaké byly možné.
"Jenom je mi líto, že jsme na té chatě nezůstali dýl" lehce se usměju a přejedu prsty přes ty jeho.
"Zase se tam někdy vrátíme" řekl, ale jeho slova zněla divně, jako by mi to chtěl jenom namluvit.
Nic jsem mu na to neřekla a zase se věnovala okolí venku.

"Děkuju, že jsi mě tam vzal" s lehkým úsměvem na tváři mě sledoval, byla jsem opřená o jeho auto a Harryho ruce byly kolem mého těla.
"Není zač" zastrčí mi vlasy zpátky do drdolu, ale je to stejně zbytečné, protože se hned uvolí a vlasy se mi díky tomu rozpustí úplně.
Oba se tomu začneme smát a Harry mi znovu zajede rukama do vlasů.
"Takhle ti to sluší víc"
Musela jsem uznat, že ta blond paruka byla rozhodně hezčí, když jsem jí měla rozpuštěnou, ale opravdu se divím, že to ještě nepoznal.
"Takže se uvidíme zítra?" zeptala jsem se ho a on mi jenom přikývl hlavou.
"Musím už jet" jeho rty políbí ty mé a jen co jeho ruce opustí mé boky, už je v autě a odjíždí pryč, rozejdu se směrem kde jsem mu řekla, že bydlím a mezitím napíšu Taylerovi ať pro mě přijede.

"No ahoj" pozdravil se Tayler s úsměvem hned co jsem nastoupila do jeho auta.
"Čau nějaké problémy když jsem tam nebyla?"
"Ne nic všechno jsem zařídil Jass buď v klidu" nastartoval auto a vjel na silnici.

"Taylere někdo nás do prdele sleduje" okamžitě na to zareagoval a podíval se do zpětného zrcátka.
"To jsou Harryho lidé"
"Do prdele" zanadávala jsem si a začala rychle přemýšlet kama by jsme to mohli vzít.
"Taylere potřebuju se s tebou přehodit, ale rychle"
"Jess jedeme v moc velké rychlosti" řekne naštvaně, vím že se o mě bojí, ale tady nemůžou být jakékoliv emoce a on to ví.
"Hned Taylere" naše rychlost byla čím dál větší měli jsme nějakých dvacet vteřin na to, aby jsme se přehodili.
"Teď" můj povel byl jasný Tayler byl okamžitě pryč z místa řidiče, takže jsem si hned sedla místo něj, mé ruce chytly okamžitě volant a stočily jej do leva, byla to sakra prudká zatáčka, ale tohle autíčko bylo na to jak dělané, věděla jsem kde se přesně teď nacházíme, znala jsem každý milimetr tohoto města, chtěla jsem jet jinou cestou, protože jsem si myslela, že jsme díky té zatáčce dostali dost času, ale tentokrát jsem se spletla.
Jejich auto bylo hned za náma a to nemluvím o dalších dvou, které se tam objevily, to nemluvím o tom, že Harry byl řidič v jednom z těch aut.
"Kurva je tam Harry" zaklela jsem nahlas a viděla Taylera vytahovat ze zadu pár dalších zbraní.
"Sundej mi tu paruku, poznal by mě, jestli nás chytnou tak nenajdou Laru, za kterou celou dobu jeli a to Harryho nasere tak, že nejspíš přizabije svoje lidi za tuhle honičku"
Jeho prsty mi vjely do vlasů a já cítila jak mi odepíná pár pinetek z vlasů, nakonec sundal celou paruku a já se cítila konečně jako já, ještě by to chtělo pohodlné kalhoty a tričko, protože ty šaty jsou příšerný.
"Jess nechci nic říkat,ale dohání nás tři auta"
"Tak nic neříkej!" Věděla jsem, že má pravdu, musela jsem to vzít starým tunelem, jestli se mi ho podaří projet zbavíme se tak dvou aut, ale Harryho auto budeme muset vyřadit jinak, tohle bude ještě zábava.

Game [Cz]Kde žijí příběhy. Začni objevovat