11.

6.7K 247 5
                                    

Sedím u počítače a zapisuji si ještě něco k Harrymu, když někdo zaklepe zavřu záložku a protřu si oči.
"Dále" řeknu a opřu si rukou hlavu do místnosti vejde Tayler a když se mu podívám do obličeje jeho oči svítí nadšením, to bude zas něco.
"Zítra večer se koná společenský večírek Harryho příbuzných, takže tam jdeš taky"
Hlavou bouchnu do stolu a proklínám všechny, proč sakra já musím jít za ním, když ho můžu v klidu odstřelit.
"Taylere, ale" hned jsem přerušena
"Jess přestaň, je to v osm večer takže předtím ti pomůže ještě Dian s vlasama a make-upem, šaty ti do uítra seženu"
"Hm a co tady děláš máš mít tréning" podívám se na něj přísně a on radši se smíchem odejde.

Stoupnou si a dojdu k velkému oknu, ze kterého je výhled na lesy a louky, začnu přemýšlet nad Harrym nechal mě, abych na něj šáhla, ale stačilo šáhnout na jeho jizvy a z sekundy na sekundu se změnila jeho nálada.Pořád mi v hlavě hraje jeho věta "Protože když jsem tě neměl kurva já, tak tě nebude mít nikdo jiný".
Je hrozně majetnický, když mě držel za boky bylo to, jako bych mu patřila, když mě držel za ruku a táhl za sebou tak jsem cítila teplo z jeho doteků je to divné, protože je to hrozný děvkař nic víc, jediné co jsem za celou dobu pochopila, tak to je proč za ním ty holky dolézají jeho oči když se na mě díval, jako by mě ovládaly, jako by nebyl nikdo jiný než my dva, dokázal to na malou chvíli ano, bylo to jako by mi vymazal mozek a já nemohla uvažovat.
Převrátila jsem nad tím vším oči a rozhodla se jít za Sertemem jsem zvědavá jak bude výřečný dneska.Dojela jsem do podzemí a zamířila k jeho věznici seděl opřený o zeď a házel si s tenisákem o protější zeď.
"Copak nudíš se" zeptala jsem se ho a prosadila jsem se na židli co byla přímo proti jeho věznici.
"Celkem jo mohla by jsi mě už pustit"
"Myslím, že jsi mi neodpověděl na včerejší otázku"
Ignoroval mou větu a stále si házel s míčkem o zeď, tak to bude ještě na dlouho, teda jestli mi nepřetečou nervy a neodstřelím ho rovnou.
"Serteme odpověz mi a nebudeš trpět je to jednoduché stejně tě už za Harry s jeho gangem nepustíme takže buď ti konečně dojde, že když mi odpovíš dostaneš pokoj jak ode mě tak od všech ostatních, klidně tě pustím i za Willem jestli budeš chtít" podíval se na mě a zadíval se mi do očí, hledal slova lži, ale žádné tam nebyly.
"Proč to děláš, jsi holka sakra, nemůžeš vést jeden z nejmocnějších gangů, to nedává žádný smysl, musela  sis projít něčím hodně špatným, protože ani někteří chlapi to nedávají a ty jsi hlavní navíc, kolik ti sakra je?"
Uchechtla jsem se a postavila ze židle, pokynutí jsem hlavou k bodyguardům a oni mi otevřeli věznici, do které jsem zapadla a sedla si naproti Sertemovi.
"Devatenáct"
Odpověděla jsme mu a já měla pocit, že mu ty oči za chvíli vypadnou.
"Tobě je devatenáct?!"
"No" pokrčila jsem nad tím rameny a zadívala se znovu na něj
"Tak to je něco" stále na mě koukal a nemohl uvěřit mým slovům
"Už mi řekneš, proč vás Harry poslal, mám dost dalších věcí na práci jen mi to řekni a můžeš jít za Willem"
"A kde je Gilem?" zeptal se mě a já jsem začala přemýšlet co mu řeknu, jenže proč mu lhát že?
"Mrtvý, měl plnou hubu keců, to bych nějak vydržela, ale poslední slova mě nasrala, takže tak no"
"Jsem debilovi říkal ať drží hubu" pokroutil nad tím hlavou a hodil si s míčkem těsně nad mojí hlavu.
"Byly jsme tu poslání, protože Harry byl nasraný jak přišel s nějaké párty a v rychlosti se rozhodl, že chce okamžitě zabít Jacka, takže tebe a chtěl, aby jsme mu sehnali informace" pokrčil rameny a já si hned vzpoměla na to jak nasraně Harry ode mě odešel, když jsem na něj chtěla znovu sáhnout.
"Hej Kille vezmi Sertema s Willem do nějaké věznice, kde to máme zařízené" dala jsem rozkaz jednomu z bodyguardů a znovu se podívala na Sertema, který mě do detailů zkoumal.
"Nechápu to máš v sobě tolik nenávisti, přesto jsi mi nic neudělala, dokážeš se ovládat, ale pár slov tě dokáže vytočit, nechápu, že jsi mě ještě nezabila" nechápal to a já se mu nedivila, jenže on za nic nemohl, nemohl za to, že je v jeho gangu, ani za to že ho poslal za mnou, nemám důvod ho odstřelit zatím.
"Užívej si s Willem novou věznici" pokrčila jsem nad tím rameny a odešla zpět do svého pokoje.
"Díky"

Game [Cz]Kde žijí příběhy. Začni objevovat