47.

4.3K 164 11
                                    

Když jsem Harrymu řekla všechno, co jsem od Alexe zjistila, ulevilo se mi, protože jsem okamžitě věděla, že mi Harry pomůže. Seděli jsme spolu na posteli, objímal můj pas, já měla hlavu opřenou o jeho hruď. "A to ti hned uvěřil, že s ním budeš spolupracovat?" zeptal se a propletl si se mnou prsty. "Jo stačilo na něj zahrát, že ostatí gangy nemusím a ty taky ne a uvěřil mi, ale o to tu nejde, potřebujeme vymyslet plán, bojím se toho co za zbraně tentokrát má" promluvím šeptem a otočím hlavu tak, abych na něj viděla, jeho oči se okamžitě zabodnou do těch mých a já vidím jak se mě snaží uklidnit. "Všechno bude v pohodě Jessi, vymyslíme plán a zbavíme se toho kokota už navždy to ti slibuju" lehce se usměje a přitáhne si mě  k jeho tělu blíž. "Mám tě ráda Harry" šeptnu a sedu si na něj obkročmo tak, abych mu viděla do očí, "já tebe taky" řekne a hlavou se přiblíží ke mně, jsme od sebe kousek a já cítím jeho dech na mém obličeji, jeho ruce se přesunou na mé boky a okamžitě zajednou pod mou mikinu, ale ani jeden se od sebe neodtrhnem, ruce položím za jeho krk, šílím z jeho obličeje, který je tak blízko toho mého, proto přirazím mé rty na ty jeho a přitáhnu se ještě blíž, jednou rukou zmáčkne můj zadek a tou druhou zamíří k lemu mé podprsenky "kurva jak já zbožňuju tvé tělo" promluví a rty přesune na můj krk a okamžitě se k němu přisaje, díky tomu se musím z hluboka nadechnout, protože najde přesně mé citlivé místo na krku. "Harry" vydechnu jeho jméno když cítím jak mi vytváří na krku cucflek, ale momentálně je mi to jedno, miluju jeho rty na mém krku. Zatahám za jeho vlasy tak, že je donucen odtrhnout se od mého krku a já toho okamžitě využiju, rty lehce přejedu přes ty jeho a tentokrát se přisaju na jeho krk já "sakra Jessi" řekne a shodí mě ze sebe, tak že ležím pod ním, podívá se mi do očí a ušklíbne se, jeho ruce popadnou mou mikinu a zahodí jí někam do koutu pokoje, podprsenku mám díky jemu rozeplou, takže mé prsa z ní vylézají, políbí mě na rty a pokračuje přes můj krk až na můj nahý hrudník "jsi tak zatraceně nádherá" řekne a lehce přejede rty přes mé prso, už to nevydržím a z mých úst  se vydere vzdech. Popadne rozepínaní kalhot a stáhne je dolů, jeho oči se rozzáří když mě spatří jenom v kalhotkách, vezmu jeho tričko a přetáhnu mu ho přes hlavu, musím se znovu zhluboka nadechnout, protože když spatřím jeho nahou hruď, která je dokonale vypracovaná  tak se neudržím a prsty se ho okamžitě dotknu "Jessi" vzdychne a přišpendlí mé ruky nad jeho hlavu, naštvaně se na něj podívám, protože se ho znovu nemůžu dotknout, on se tomu jenom zasměje a políbí mě, ale hned na to mé ruce pustí a já mu stáhnu kalhoty, přejedu rukou přes jeho lem boxerek, ale nesundám je úplně jenom je lehce potáhnu dolů "neprovokuj" zavrčí na mě a já se ušklíbnu a vypláznu na něj jazyk.

Pohled Harryho

Říct, že jsem z té holky šílel bylo přesný, to jak ležela podemnou a dotýkala se mé hrudi sakra, myslel jsem, že mě dovede do hrobu, každý jediný její nádech a vzdech jsem si chtěl pamatovat, protože ona byla zasraný nebe, miloval jsem, když byla u mě, když na mě vyplázla jazyk musel jsem se ušklíbnout, protože mě okamžitě napadlo co by s ním mohla dělat. Rukou jsem sjel po jejím boku tak lehce, že jsem se jí sotva dotýkal a já viděl jak jí to přivádělo k šílenství, stejně jako ona mě, rukou jsem stáhl její kalhotky a hodil je někam za sebe, sakra jak byla nádherná její pokožka byla tak heboučká a já se jí opravdu nemohl nabažit. "Do prdele" řekla okamžitě, když jsem přejel prsty přes její nejcitlivější místo, její kůže pokryla husina hned poté co jsem se sklonil znovu k jejímu krku a lehce na něj foukl, kousl jsem jí na místo, kde se jí tvořila další krvavá modřina a usmál se nad svým dílem když jsem ho viděl, její ruce popadly mé boxerky, které letěly dolů z postele, když přirazila své boky proti těm mým myslel jsem, že se zblázním, jesli okamžitě nebudu v ní, "Harry prosím" řekla a přitáhla si mé tělo blíž k tomu jejímu, když dala nohy lehce od sebe okamžitě jsem spojil naše těla v jedno "ach" bylo jediné na co jsme se oba zmohli. Když se její nohy obmotaly kolem mého těla mohl jsem zešílet díky tomu jak hluboko jsem v ní byl.

Pohled Jess

Harry zrychloval čím dál víc, a já už ani nevěděla jestli všechny slova řvu nahlas nebo jsou jenom v mé hlavě "do prdele" vzdychl a já cítila, že už každou chvíli budu, "Harry" zařvala jsem jeho jméno a nemohla popadnout dech, jeho tělo ještě párkrát přirazilo do toho mého "Jess" křikl a lehl si na mé tělo. Oba jsme nahlas dýchali nemohla jsem sklidnit můj dech, kurva tohle bylo dokonalý, když Harry popadl dech políbil mě a lehl si vedle mě, ruce jsem obmotala kolem jeho těla a lehla si na jeho hruď. "Kde jsi do prdele celou dobu byla" řekl a políbil mě do vlasů.

Když jsem se po sprše vyhrabala konečně z jeho pokoje zamířila jsem za ním do kuchyně, sešela jsem schody a viděla jak něco krájí, došla jsem k němu a se smíchem mu skočila na záda. "Jessi" začal se smát a odložil nůž, který držel v ruce. Popadl mě za nohy a posadil mě na linku, otočil se ke mě a za boky si mě přitáhl ke kraji linky. Zajela jsem prsty do jeho stále mokrých kudrlinek a sladce se usmála. "Sluší ti to" řekl a kývl k jeho tričku a teplákám, které jsem si půjčila. Chtěla jsem mu poděkovat, jenže nato začal zvonit můj telefon, který byl v obýváku. "Ale noták" řekl Harry a já se tomu musela zasmát, dala jsem mu rychlou pusu, seskočila z linky a běžela pro mobil. "Co se děje Didi?" zeptala jsem se z úsměvem a mířila si to zpátky do kuchyně. "Musíš domu máme informace o Alexovi a je to kurva vážný" řekla a já se a místě zarazila. "Za chvíli jsem tam"

Game [Cz]Onde histórias criam vida. Descubra agora