|37|Είδες;|

292 26 23
                                    

Παλεύω με τις σκέψεις μου, προσπαθώντας να δώσω μια εξήγηση στη συμπεριφορά του. Δεν θα αντικαθιστούσε την οικογένεια του με τα χρήματα. Όχι. Ο πατέρας που είχα κάποτε στο πλευρό μου δεν θα το έκανε. Όμως...Αυτός θα το κάνει;

"Ελ" ακούω την μελωδική του φωνή να ψιθυρίζει κοντά στο αυτί μου.

Γυρίζω το κεφάλι μου, προς τα πάνω για να κοιτάξω τα μάτια που δεν μπορώ να αποχωριστώ από την ζωή μου. Χαμογελάει και φιλάει απαλά το κεφάλι μου, ενώ δυναμώνει την λαβή του γύρω από την μέση μου, με τα χέρια μου μέσα στα δικά του.

"Τι;" τον ρωτάω απαλά, καθώς το δάχτυλο μου χαϊδεύει το δέρμα του χεριού του.

"Γεια" χαμογελάει και πριν το καταλάβω έχει γυρίσει το σώμα μου, μπροστά από το δικό του.

Στερενώνω τα πόδια μου έξω από τα δικά του και στηρίζω τα χέρια μου πάνω στο στέρνο του. Ανασαίνω βαριά, καθώς τα χέρια του τραβάνε το σώμα μου πάνω του και το χαμόγελο δεν σβήνει από το πρόσωπο του, μαγνητίζοντας κάθε κομμάτι μου μέσα στο λαμπερό χρώμα των ματιών του.

Φέρνει το πρόσωπο του σε ελάχιστη απόσταση από το δικό μου, ενώνοντας έτσι τις αναπνοές μας. Τα μάτια μου έχουν κολλήσει στα δικά του και αδυνατώ να τα πάρω από πάνω του. Τα χείλη του ίσα που ακουμπάνε τα δικά μου, προσφέροντας ένα κύμα ηλεκτρισμού στο κορμί μου.

Ο ηλεκτρισμός μεταδίδεται σε όλη την έκταση του σώματος μου και επιστρέφει ξανά στο σημείο από όπου ξεκίνησε, όταν χείλη του σφραγίζουν τα δικά μου μέσα σε ένα γλυκό φιλί, που συνεχίζει να μεταδίδει αδιάκοπα τον ηλεκτρισμό που δημιούργησε στην πρώτη μας επαφή.

Περνάω τα χέρια μου ανάμεσα από τις μπούκλες των μαλλιών του, καθώς τα χέρια του κατεβαίνουν από την μέση μου κατευθυνόμενα στους γοφούς μου. Ένας κοφτός αναστεναγμός βγαίνει από τα χείλη μου, καταλήγοντας μέσα στο δικό του στόμα.

Γλιστράει την γλώσσα του μέσα από τα χείλη μου, δίνοντας ένταση σε κάθε μας επαφή. Ακολουθώ τις κινήσεις του και τον δικό του ρυθμό, τραβώντας τα μαλλιά του μέσα στα δάχτυλα μου. Οι αναστεναγμοί του καίνε τα χείλη μου και τα χέρια του κάθε εκατοστό του κορμιού μου.

Φλέγομαι. Από μέσα προς τα έξω. Από έξω προς τα μέσα. Όλο μου το σώμα έχει πάρει φωτιά. Όλος ο εσωτερικός μου κόσμος καίγεται. Οι φλόγες που πυροδοτούν την έκταση μου καθρεφτίζουν πάνω τους το πρόσωπο του. Είναι η δική μου φωτιά. Η φωτιά, που όσο κι αν καταστρέφει τα σωθικά μου, δεν θα θελήσω να σβήσω.

Make Me Smile Donde viven las historias. Descúbrelo ahora