Τέταρτη μέρα 🐧

365 36 46
                                    

Το Όσλο είναι σούπερ! Σταματήσαμε σε μια καφετέρια για κοκτέιλ!! Βεβαια η αγαπημένη μου δανική μητριά δεν με άφησε ούτε λεπτό παραπάνω στα μαγαζιά! Ίσα ίσα που πρόλαβα να αγοράσω ένα ροζ κοκαλάκι ελατήριο! (Σημαντικές πληροφορίες και καλά)

Είδα μάλιστα και δύο κοριτσάκια με μπλούζες Μάρκους και Μαρτίνους!

Βασικά αυτή την στιγμή ήμαστε σα φαστφουντάδικο. Ο Τζέικ συνεχίζει την δίαιτα της μπανάνας και τα κοριτσάκια με τις μπλούζες Μάρκους και Μαρτίνους είναι δύο τραπέζια παραδίπλα! Σηκώθηκαν και πήγαν στο μπάνιο. Πάω να πάνω δημόσιες σχέσεις!

————————————————————

Ανταλλάξαμε μέχρι και τηλέφωνα! Την μία την λένε Έλενα και έχει δει τα διδυμάκια μου τέσσερις φορές. Μου έδειξε και φωτογραφία που βγάλανε. Την άλλην την λένε Μία και έχει πάει μέχρι και σε συναυλίες της Έμμας. Μόνο αυτά προλάβαμε να πούμε. Μετά η μητριά μου έστειλε τον Τζέικ να με μαζέψει. Το ζώον όμως δεν μπήκε μεσα στις κοριτσίστικες τουαλέτες, αλλά καθόταν απέξω και φώναξε: Καθηστερημένη αδερφή μου φεύγουμε!

Και με έκανε ρεζίλι! ΣΕ ΜΜΕΡΣ!

Κάναμε όμως ομάδα στο βάιμπερ. Αναρωτιόντουσαν τα κορίτσια πως γίνεται να έμενα Ελλάδα και να μην τους είδα ποτε. Τι να σας πω τώρα; Είναι μεγάλη η Αθήνα.

Και τώρα ήμαστε στο αμάξι και πάμε στους φίλους του μπαμπά. Ο μπαμπάς είπε πως είναι χωριό. Πολυ μακριά. Τελειώσαμε όλο το game of thrones με τον Τζέικ και είδαμε για ένατη φορά το la casa de papel. Είπε πως θα κατεβάσει στο τάμπλετ και το twilight και το walking dead.

Αγαπητό ημερολόγιο.....

Ήμαστε στο Τρούφορς! Είδα την ταμπέλα!

OH MY GOODNESS!!!

Περνάμε από έναν κεντρικό δρόμο του Τρούφορς. Το όνομά του είναι....elvflata....

ΟΜΙΤΖΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ!!! ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!

Και...Ω!

Σταματήσαμε απέξω!

————————————————————

Ήμαστε στο σπίτι των Γκανάρσεν.

Οι φίλοι του μπαμπά είναι οι Γκανάρσεν....

Δεν είναι εδώ ούτε τα διδυμακια ούτε η Έμμα. Η κυρία Γκανάρσεν είπε πως είναι σε προπόνηση και πως η Έμμα πήγε μαζί τους.

Ποτε δεν περίμενα πως θα γνωρίσω τους Μ&Μ με αυτον τον τρόπο. Θα μείνουμε σπίτι τους!!
Ο Τζέικ δεν το έχει καταλάβει. Μόνο εγώ περπατάω μέσα στο σπίτι τους σαν τον Μωϋσή που χώρισε την θάλασσα στα δύο.

Το ημερολόγιο μιας MMer Where stories live. Discover now