Πέμπτη μέρα ☺️

343 32 9
                                    

Ξύπνησα στις πέντε αγαπητό μου ημερολόγιο. Ο αδερφός μου δεν είχε ξυπνήσει ακόμη και όπως καταλαβα αργότερα, κανείς άλλος. Τι υπναράδες που είναι οι Gunnarsen τελικά!

Έψαξα λοιπόν όλο το σπίτι και βρήκα ραδιοφωνάκι στην κουζίνα. Έτσι λοιπόν έβαλα τραγούδια και χόρευα. Και μάντεψε ποιος με παρακολουθούσε; Ο ΜΑΡΚΟΥΣ!! Πες μου τώρα τι στο καλό έκανε ξύπνιος στις πέντε ο Μαρκους Γκαναρσεν! Ο Χριστός και η μανα του μαζί!

Και πετάχτηκε στα καλά καθούμενα και μου λέει πως χορεύω ωραία! Εκτός από το ότι κοντεψα να παθω καρδιακή προσβολή και έκανα λες και ειδα φάντασμα, άρχισα να ουρλιάζω τόσο δυνατά, που μέχρι και ο ίδιος τρόμαξε!

Ο Τζέικ από πάνω κατέβηκε τρέχοντας να δει τι έπαθα και εγώ ανέβηκα τρέχοντας, και κοπανήσαμε.

Ο Μαρτίνους βγήκε από το δωμάτιό του με μια κορίνα του Μπόουλινγκ γιατί νόμιζε πως μπήκαν κλέφτες και δεν είδε καλά καλά τον Τζέικ και του κοπάνησε την κορίνα στο κεφάλι.

Εγώ κλειδώθηκα σε ένα δωμάτιο το οποίο μετά κατάλαβα πως ήταν του Μάρκους. Και λοιπόν αγαπητό μου ημερολόγιο με έπιασε το ένστικτο της εξερεύνησης!

Έτσι λοιπόν με τον Μαρκούλη πατσίσαμε! Να μάθεις να με τρομάζεις άλλη φορά!

Άνοιξα ότι συρτάρι βρήκα και δεν βρήκα, μέχρι και το συρτάρι με τα εσώρουχα!

Η μισή ντουλάπα του είναι γεμάτη ρούχα, παπούτσια και μπάλες ποδοσφαίρου. Και φυσικά οι μισές μπάλες είναι της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ.

Και σε ένα συρτάρι έχει γράμματα από φανς! Φαίνεται πως κρατάει τα αγαπημένα του....

Ωχ μου χτυπάνε την πόρτα....είναι ο Τζέικ και ο Μαρτίνους....τον Τζέικ τον καταλαβαίνω από τον τρόπο που βήχει...σαν συναχομενος βούβαλος!

Ακούω άλλο κλειδί στην πόρτα. Το κανονικό το έχω αφήσει πίσω από την πόρτα και έτσι δεν ανοίγουν.

«ΧΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ» φωνάζει ο Τζέικ! Χα δεν το νομίζω! Δεν έγινες εσυ ρεζίλι στα είδωλα σου!

«ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ!» λέει..

Ας ανοίξω λοιπόν αγαπητό μου ημερολόγιο....

————————————————————

Μόλις άνοιξα, δεν πέτυχα απεξω τον κύριο Γκαναρσεν θυμωμένο που τον ξύπνησα, αλλά τα διδυμακια μου και το βουβάλι. Και αντί να είναι θυμωμένοι, τι με ρώτησαν; ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΙΓΚΑΝΤ!!!

Το ημερολόγιο μιας MMer Where stories live. Discover now