Εντέκατη μέρα🤨

228 27 10
                                    

Αύριο πρέπει να φύγουμε. Αν δεν βρεθεί ο Μάρκους ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.

Αγαπητό ημερολόγιο, ίσως έπρεπε να του δώσω μια ευκαιρία....

Ο Μαρτίνους είναι χάλια ψυχολογικά. Μίλησε με την μάνατζερ και αυτή του είπε πως άμα δεν βρεθεί ο Μάρκους, ακυρώνονται οι πρώτες συναυλίες και ίσως ολόκληρο το tour.

Ο Μαρτίνους βέβαια δεν νοιαζόταν για τίποτα άλλο εκτός από το να βρεθεί ο αδερφός του (αγάπη μουυυ) και άρχισε να φωνάζει στην μάνατζερ -μισό να σας πω πως το είπε ο Μαρτίνους-.....

«ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!!»

Μετά επειδή τον άκουγε όλο το σπίτι να φωνάζει, άρχισε να φωνάζει και ο πατέρας του και άρχισε να φωνάζει και αυτός «μην μιλάς άσχημα!» και άλλα και έγινε ένας μικρός χαμούλης. Ο Τζέικ το γουρούνι δεν καταλάβαινε την σημαντικότητα της στιγμής και έκλαιγε από τα γέλια, μέχρι που του πέταξα ένα «βούλωστο» (ναι κρατήθηκα και δεν του είπα «σκάσε μην γελάς με τον άντρα μου και τον πεθερό μου).

Τελικά όπως ανακάλυψα αργότερα, ο Μαρτίνους θύμωσε πάρα πολύ και πέταξε το τηλέφωνό του σε ένα βάζο του διαδρόμου και έσπασε και το κινητό και το βάζο και μαλώνανε πάνω οι Gunnarsen και εγώ προσπαθούσα να σκεφτώ τρόπους για να ΠΝΙΞΩ τον Τζέικ που δεν σταματούσε να γελάει!

Ο Μαρτίνους μετά από λίγο κατέβηκε κοπανώντας τα πόδια του στις σκάλες. Άμα έμενες Ελλάδα καημένε με την παντόφλα θα σε κυνήγαγε η μάνα σου αντί να σου πει πως θα πληρώσεις μόνος σου για επιδιόρθωση στο κινητό και καινούριο βάζο.

Χαμογέλασα στην σκέψη της κυρίας Gunnarsen να κυνηγάει τον Μαρτίνους με την παντόφλα. Για ένα κλάσμα του κλάσματος ενός κλάσματος δευτερολέπτου. Αλλά....

Με είδε ο Μαρτίνους....

Μου έριξε ένα φαρμακερό βλέμμα γεμάτο μίσος (γιατί βρε αγαπάκι μου😭) και πήγε στην κουζίνα.

Ο Τζέικ έπεσε από τον καναπέ από τα γέλια με το δυστυχισμένο μου ύφος. Ο Μαρτίνους μετά από λίγο βγήκε από την κουζίνα τρέχοντας και πήγε προς την πόρτα.

Εγώ φώναξα το όνομα του αλλά φυσικά και δεν με άκουσε. Άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω.

Σηκώθηκα και έτρεξα πίσω του. Βγήκα έξω και....

Ναι έπεσα πάνω του.

Το ημερολόγιο μιας MMer Where stories live. Discover now