Εβδομη μέρα 🤩

355 35 29
                                    

Με ξύπνησαν γύρω στις τρεις ο Μαρκους και ο φιλος του ο Λεονε για να μου πούνε πως ο Μαρτίνους με γουστάρει. Ο Μάρκους έδειχνε λυπημένος. ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ο Μάρκους μετά έκατσε μαζί μου. Ο Λεόνε πήγε στο δωμάτιο του Μαρτίνους που καθόντουσαν οι υπόλοιποι.

Ο Μάρκους καθόταν και με κοίταζε. Ξαφνικά με ρώτησε: «εσένα σου αρέσει;»

«Ο Μαρτίνους;»

«Ναι»

«Δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω καλά καλά»

«Έχεις και ένα δίκιο σε αυτό»

Ο Μάρκους τότε θύμωσε...

«Γιατί να κοιμηθείς όμως με αυτον και όχι με εμένα; Εγώ είμαι πιο όμορφος! ΚΑΙ μεγαλύτερος»

Ο Μάρκους ζηλεύει! Ναι! Ζηλεύει που κοιμήθηκα με τον Τινους..έστω και καταλάθος!

«Καταλαθος έγινε» του απάντησα.

«Είσαι πανέμορφη...» είπε. «Τόσες ταινίες έχω δει και τηλεοπτικές σειρές με μοντέλα αλλά ποτε δεν έχω δει ποτε καμία τόσο όμορφη όσο εσυ...»

Δεν ήξερα τι να πω τότε αγαπητό μου ημερολόγιο.... Μια απλή ΜΜερ ήμουνα που ηθελα να τους δω απλά! Τώρα με γουστάρουν και οι δυο!;

«Αυτά όλα είναι λίγο ξαφνικά για σένα να φανταστώ. Θα σε αφήσω καλύτερα»

Έκανε να φύγει αλλά εγώ τον τράβηξα από το χέρι. Αυτός έκατσε δίπλα μου. Εγώ τότε πολυαγαπημένο μου ημερολόγιο, τον αγγάλιασα! Τρίτη φορά ρεζίλι! Παντος πλέον μπορώ να πω πως τους έχω αγγαλιάσει και τους δύο.

Όμως δεν είμαι σίγουρη άμα κοιμήθηκε μαζί μου ή όχι.....

Τέλος πάντον μόλις ξύπνησα, πήγα στο δωμάτιο του Μαρτίνους και βρήκα εκεί όλα τα αγόρια, εκτός από τον Μάρκους, να κοιμούνται. Με έπιασε το διαβολικό μου ένστικτο και πήρα τα μαξιλάρια και τους τα πέταξα στην κοιλιά. Πετάχτηκαν και άρχισαν να με βρίζουν! Πήρα να τα μαξιλάρια και παίξαμε μαξιλαροπόλεμο. Και ήρθε ο ζηλιάρης ο Μάρκους και αναρωτιόταν γιατί δεν τον καλέσαμε!

Τους γονείς των Μ&Μ τους ξυπνήσαμε. Η Έμμα συνεχίζει να μας ακούει αλλά να μην σηκώνεται.

Ετοιμαστήκαμε με τις ώρες για την συναυλία. Θα έρθουν όλοι, μέχρι και αυτός ο φίλος των αγοριών. Το με τις ώρες έγινε γιατί τα διδυμάκια ήθελαν κανα δίωρο για να ετοιμαστούν, ούτε κορίτσια να ήτανε, και εγώ έπρεπε να ντύσω και τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή ήρθε ένας τύπος απέξω και πήρε εμένα και τα αγόρια για ζέσταμα και λοιπά. Οι υπόλοιποι θα έρθουν αργότερα. Ειδικά αφού η Έμμα είχε ασιδέρωτα τα ρούχα της.

Το ημερολόγιο μιας MMer Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα