Hoofdstuk 3

61 7 0
                                    

Ik heb me broer wete over te halen om me op te halen en naar huis brengen. Hij zei wel dat ik ongeveer 5 minuten moest wachten wat ik ook niet erg vind. Ik heb van school een pijnstiller gekregen tegen mijn erge buikpijn. Wat een beetje helpt nu zit ik de aula te wachten op een whatsapp van Zack dat hij er is. Ik luister wat muziek tot ik een whatsappje krijg.

Zack😎💕
Ben er zusje

U
Ik kom broer

Mooi hij is er ik sta op pak me tas en loop aan. Als ik buiten ben zie ik hem al staat bij zijn moter ik glimlach licht. Hij geeft me de helm die ik vanmorgen ook op had en ik zet hem nu weer op. Ik stap achter op en houd hem weer vast bij zijn middel hij rijd aan richting huis. Hij zet me thuis af en geef hem nog een knuffel"bedankt broer"zeg ik"geen probleem...dan zie ik je vanavond bel me als er iets is". Ik knik begrijpent en laat hem los hij glimlacht naar mij en ik glimlach terug voor dat hij weer aan rijd. Ik kijk hem na tot ik hem niet meer zie dan loop ik naar de deur die ik open maak met men huis sleutels. Ik loop naar binnen en het eerste wat ik doe is een glas water pakken en nog wat pijnstillers. Als ik dat heb ga ik naar de woonkamer en zet ik de tv aan ja i know als je hoofdpijn hebt moet je rusten. Nou dat kan ik niet dus daarom ga ik ook netflix kijken en als het saai is val ik van zelf wel in slaap. Ik kijk rond op netflix maar ik vind niet veel tot me mobiel trilt ik pakt me mobiel en kijk. Op me beeldscherm zie ik Sandra staan de vriendin van me broer en voor mij lijkt ze op een zus.

Sandra🌴😁
Hey Luna ik kreeg van Zack te horen dat je ziek was wil je dat ik even langs kom?

U
Als je tijd hebt graag want alleen zijn is echt enorm saai

Sandra🌴😁
Snap ik....ik moet nog even naar de supermarkt dan kan ik komen. Heb je iets nodig?

U
Mmmmm......chocolade koekjes😋 alsjeblieft

Sandra🌴😁
Oke deze keer dan ik ben er over kwartiertje daar

U
Oke bedankt San💕

Sandra🌴😁
Geen dank😘

Sandra is echt top ze is super lief, zorgzaam en begripvol. Daarom ben ik ook zo blij dat Zack en Sandra van elkaar houden. Ik sluit me mobiel en zet netflix af en start youtube op op de tv. Ik zoek een filmpje try not to sing challenge en start hem op want ik ben dol op muziek en zingen dussss let's go!!

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now