Hoofdstuk 7

62 4 0
                                    

Ik kijk op me klok die aan de muur hangt geeft ondertussen al 11 uur aan. Mijn moeder is al naar bed gegaan en ik ben nog wakker. Ik heb nog niks gehoort van Zack en ik maak me nu ook erg veel zorgen. Hij zei dat het laat werd maar toch niet zo laat. Mijn gedachtens gaan alle kanten stel je voor dat ereen onggeluk bij de harage was. Nee dat kan niet anders hadden we wel iets gehoort. Ik word gek van mijn gedachtens en besluit om Daan te appen.

U
Daan! Waar is Zack?

Daan😑
Luna? Naar huis hoezo?

U
Wat?! Hoe hij is er niet!

Daan😑
🤨🤔

U
Daan!! Ik meen het hij is er niet!!

Daan😑
Luna ik zweer het ik zag hem zelf naar huis gaan

U
DAAN!!

Ik raak lichterlijk in paniek ik ben bang dat hij liegt. Maar wat als het waar is dat hij naar huis ging. Dan is er iets gebeurt maar wat?!

Daan😑
Luna ik zeg je hij is toen hij klaar was naar huis gegaan

U
Hoe laat was hij klaar?

Daan😑
Om 7 uur waren wij klaar

U
WTF! Hij is niet thuis ik zweer. Hij hoort dan al een paar uur thuis te zijn

Daan😑
😟😮

Ik sluit het gesprek tussen mij en Daan. Mijn gedachtens raken in paniek ik ga snel recht op zitten. Ik tik de nummer van Zack in op me mobiel en ik ga hem proberen te bellen. Tot mijn verbaasing gaat hij over en ik heb een tril stem gekregen.

Ik: Zack?

?: hallo Luna

Ik herken de stem niet nooit van me leven gehoor.

Ik: waar is Zack? Wie ben jij?

?: elke ademhaling kan de laaste zijn...

Ik hou men tranen in en ik hoor iets op de achter grond voor dat de persoon op hangt"nee!"zeg ik. Maar het werkt niet ik doe nog een poging om te bellen maar dat lukt niet. Ineens sta ik op en ik pak het briefje van mijn bureau blad. Ik lees het wel duizent keer mijn ogen worden waterig door mijn tranen die ik in hou. Ik kan wel gillen maar ik weet dat dat niet werkt. Ik snelt naar de kamer van Zack dat ik weet is dat hij een agenda heeft. Best raar dat hij nog een boek heeft terwijl het ook op je mobiel kan maar nu is het handig. Ik loop zijn kamer binnen en ik zie hem gelijk liggen op zijn bureau.

Wat is er gebeurt?

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now