Hoofdstuk 16

40 3 0
                                    

Ik en Sandra hebben alles bekeken maar we zijn niks wijzer geworden. Ik zucht diep en hou mijn tranen in dit voelt als een spel. Ik vs de verselijke spel makers en de beloning mijn broer en voor hem is het een spel tussen leven of dood. Ik zit me nu te bedenken van wat heb ik over het hoofd gezien? Want het gevoel dat ik nog de helft van de puzzel mis is ondragelijk. Ik lig met mijn hoofd op Sandra's schouder en ik zucht diep"Sandra zien we iets over het hoofd?"vraag ik ineens. "Dat moet wel"antwoord ze waar door ik nog een keer zucht. Ze streelt mijn haar waar door ik een beetje kalmeer. Ik en Sandra hebben besloten om.even pauzen te nemen het dit onderzoek en om even tv te gaan kijken voor afleiding. Maar als nog kan ik aan niks anders denken dan aan Zack maar niet alleen ik maar ook Sandra. Sandra is dol gelukkig met Zack en ze maakt zich nu ook zorgen om hem. Ik wet dat zij ook duizende vragen heeft maar geen antwoorden. Ik kijk naar de tv die op het programma beschuldigt staat. "Zullen we het nieuws kijken?"vraagt Sandra aan mij ik knik"sure". Ze pakt de afstandsbediening en zet dezen op het nieuws. Ik kijk aandachtig mee maar een golf van verdriet en angst overspoelt mij als op het nieuws hebben over moorden. Ik kan het niet aan en sta op en ren naar boven. Ik ren naar de kamer van Zack en laat me op bed vallen terwijl er tranen over mijn wangen stromen. Er komen herinneringen bij me boven van dat hij me beschermt.

Herinnering
Ik zat huilent in een hoekje van de fietsestalling. Mn vriendje had het uit gemaakt en me geslagen. Ik durfde toen niet naar huis te gaan en ben dus in de fietsestalling gaan schuilen. Ik had op dat moment de pest aan mn leven en wou nooit meer terug naar huis of iets anders. Maar toen hoorde ik de moter van Zack niet ver van me vandaan stoppen ik keek verdrietig op. En ik zag Zack hij zag er bezorgt uit en toen hij mij zag rende hij naar me toe en gaf me een knuffel. Hij vertelde dat hij bezorgt om me was omdat ik niet thuis was. Ik had hem vertelt dat ik me klote voelde en dat mn vriendje het uit maakte en me sloeg. Hij was erg geschrokken wat best begrijpelijk is maar hij vertelde dat ik niet bang hoefde te zijn en dat ik hem alles kon vertellen. Ik was al redelijk gekalmeerd door hem en beloefte als er iets was dat ik het zou vertellen.
Einde herinnering

Ik krijg meer tranen en knuffel Zacks kussen die ik tegen me aan heb liggen. Ik sluit even mijn ogen en denk terug aan die tijd hij beschermde mij altijd en ik? Ik kan hem niet beschermen...

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now