Hoofdstuk 22

45 2 6
                                    

We zijn met ze'n alle in het verlate gebouw ik voel dat hij er is maar ik twijfel licht aan dat gevoel. We zijn al een tijdje stil terwijl we door het gebouw lopen.

Soms hoor ik wel iets maar ik weet zeker dat het niks is. Maar nu stop het zachte geluid ik kijk op naar de anderen die ook weer vragent kijken.

"Wat was dat?"fluistert Star iedereen kijkt elkaar voor paar mintuten aan. We zijn doodstil om goed te luisteren. Ineens zie ik Lisa verstijven"wat is er?"vraagt Daan die het ook ziet.

Dan verstijft Sandra ook ik kijk vragent naar hun. "V... v... voetstappen"hakkelt Sandra ineens. Ik begin ineens meer te luisteren en ik word op mn hoede.

Na een lange stilte hoor ik ineens heel zacht voetstappen. Ze zijn zacht maar ik hoor ze wel. Ik loop naar die kant waar ik ze hoor in de hoop dat ik die man vind.

Ik hoor dat de anderen me volgen. Ik maak een gebaar om de zaklampen uit te doe. Ze weten wat ik bedoel en we doen de lampen uit.

"Papa... hij is vervelend"hoor ik ineens een hele zachte stem zeggen. Ik kijk rond maar het lijkt van nergens vandaan te komen.

Wie word er bedoelt met 'hij'? Ik kijk de anderen even aan. Meteen schiet er angst in me als ik me bedenk dat het messchien over Zack gaat. "Wat is er Luna?"hoor ik Lisa zeggen. Ik kijk op uit mijn gedachtens. En ik zie de bezorgde gezichten van Star, Daan en Sandra.

"Hoorde jullie dat ook?"vraag ik zacht ze kijken me even vragent aan. "Bedoel je die zachte stem?"vraagt Daan zacht ik knik.

Een stilte ontstaat terwijl we elkaar aan kijken deze stilte is vreselijk. Ik denk diep na ineens krijg ik een idee. Ik kijk meteen naar Daan omdat hij de enige is met 4G om op het internet te gaan.

"Daan zoek op of dit gebouw een geheime kamer heeft ofzo"zeg ik een beetje bevelend. Hij knikt en pakt zijn mobiel uit zijn zak en begint het op te zoeken.

Ik wacht ongeduldig op Daan blijkbaar is dat te zien want Star legt een hand op m'n schouder. Ik kijk op naar haar zij geeft mij een gerustelende glimlach wat mij laat kalmeren.

Omg hoofdstuk 22 alweer😁
Maar goed ik ben echt super blij met dit boek en ik heb ook veel ideeën. Maar jammer genoeg komt het einde steeds dichterbij.

Nog een fijne passen iedereen🐣

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu