Hoofdstuk 23

31 4 2
                                    

Na even noemt Daan alle kamers op die dit gebouw heeft. Ik luister aandachtig ik hoor de standaard dingen die een normaal huis ook heeft. Maar dan hoor ik het woord kelden ik kijk op"een kelder?"vraag ik.

Daan knikt we zijn stil en kijken elkaar aan. Iedereen denk het zelfde dat durf ik te wedden"zou hij?"vraagt Lisa. Dan beginnen we te rennen opzoek naar een kelder.

Ik ren same met Lisa naar de keuken waar messen, pannen en veel meer oude troep. Maar mijn ogen vallen dan op een mes waar bloed! Aan zit. Mijn hartslag versnelt en mijn ogen schieten de keuken door.

Tot mijn ogen een deur spotten ik ren er naar toe en grijp de klink vast. Ik begin er aan te treken maar de deur geeft niet mee. Ik kijk om naar Lisa die de anderen roepen.

Ik leg mijn oor tegen de deur ik schrik wanneer ik 2 ontbekende stemmen hoor. "Ze komen! Ik zei nog zo pap dat je niet moest gaan!"zegt een jonge meisjes stem. Ik gok dat ze rond de 17 jaar is of 18"sorry lieverd... dan moeten we snel handelen"zegt een zware mannen stem.

Ik kijk op wanneer Star, Sandra, Daan en Lisa er zijn"we moeten hier wezen"zeg ik en ik wijs naar de deur"en snel ook"zeg ik er achter aan.

Kort maar krachtig en ik gok hoofdstuk 24 het einde! Omg

Omg!!!!😱😱😱😱

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now