Hoofdstuk 20 XL

47 3 7
                                    

Dat oud landhuis staat bekent om de vele moorden die er zijn gepleegt. Tientallen moorden maar ook paar zelfmoord. Het huis staat al 5 jaar leeg niemand wilt er in wonen na de vele verhalen. "Waar denk je aan?"hoor ik Lisa ineens vragen ik kijk op uit mijn gedachtens. Ik zie de vragende gezichten van Sandra, Daan en Lisa. "Luister... die man ging naar het oosten... er is bijna niks in het oosten behalve het oude landhuis en station"leg ik uit. Ze knikken"wacht... bedoel je?"vraagt Daan ik knik. "Messchien is Zack daar"zeg ik"anders zal dat uren duren"voeg ik er aan toe. "Maar dat huis staat al jaren leeg"zegt Daan ik knik"i know daarom is dat een perfecte schuil plaats". "Luister... ik app Star of ze wilt kijken of daar iemand is want ze woont dichtbij dat huis"stel ik voor ze knikken instemment. Ik vis mijn mobiel uit mn broek zak en open het gesprek van mij en Star.

U
Star jij woont toch dichtbij het spook landhuis?

Star🌟
Ja.... hoezo?

U
Zou je alsjeblieft.... daar naar toe gaan en kijken of er mensen zijn

Star🌟
Wtf... ben je gek geworden messchien zwerven daar moordenaars rond😳

U
I know... maar messchien is Zack daar met de mensen die hem ontvoerde😭

Star🌟
Het staat al 5 jaar leeg...

U
Pleas........ messchien is het de schuil plaats ofzo...... ik smeek je...... ik heb hem al 3/4 dagen niet meer gezien😭

Star🌟
*zucht* deze keer dan.... maar ik film alles zodat je mee kijkt

U
Oke.... thnx cutie😊💕

Ik glimlach even Star is echt super lief ik ben ook zo blij dat ze mijn beste vriendin is. Ik kijk op naar de anderen die weer vragent naar mijn kijken. Ik leg hun uit wat het plan is en hun snappen het wat ik super fijn vindt. Wanneer ik klaar ben met mijn uitleg gaat mijn telefoon af Star wilt facetimen ik neem op en ik zie Star met oortjes in, in de donker lopen.

Ik: Star? Waar ben je nu?

Star: onderweg naar het landhuis

Ik knik en ik zet mijn mobiel op mijn nachtkastje zodat de anderen mee kunnen kijken. Star doet haar camera zo dat we mee kunnen kijken van waar ze naar toe loopt.

Star: ik ben er bijna

Daan: bij dat landhuis?

Star: ja...... maar goed dat ik oortjes in heb zodat alleen ik jullie kan horen

Sandra: zeker was een goed idee

Lisa: doe je wel voorzichtig?

Star: dat zal ik doen of anders is het Luna's schuld

Ik moet zacht grinniken maar als ik het huis zie ben ik volledig geconcentreerd. Ik hou automatisch mijn adem in als ik het huis zie niet alleen ik maar ook de anderen. Star loopt naar het huis toe ze is muisstil. Ik hoor dat er paar takken breken en er ritselen wat bladeren.

Ik: kun je naar binnen gaan?

Star: *fluistert* ik kan het proberen

Ik knik en kijk aandachtig ik hoop dat ik iets bijzonders zie. Iets wat niet klopt of iets wat dichter naar Zack leid. Ik blijf doodstil ookal heeft Star oortjes in maar nog als nog ben ik bang dat ik Srar verraad. Ik kan niet veel zien maar ik merk dat Daan iets heeft gezien wat ik niet zie.

Daan: Star loop eens naar dat raam aan de linker kant

Star doet wat hij zegt en loopt naar het raam die kapot is.

Star: *fluistert* open gebroken

Ik kijk maar zie niks maar Daan wel en wijst"kijk bloed"zegt hij. Ik kijk ernaar nu zie ik het ook het is bloed"is het vers? "vraag ik aan Daan. "Ik weet het niet" antwoord hij eerlijk.

Daan: Star is dat bloed vers?

Ik zie de hand van Star naar het bloed toe gaan en ze voelt het.

Star: *fluistert* al iets van 2/3 dagen oud gok ik

Ik en de anderen knikken en we denken na.

Ik: Star zullen we komen?

Star: *fluistert* ja graag.... Hier in mijn 1tje is echt super eng

We knikken en staan op ik pak mijn mobiel en we lopen met ze'n alle naar beneden. We pakken onze jasen en we trekken onze schoenen aan. Ik doe dit allemaal terwijl ik mee blijf kijken van wat Star doet.

XL jeeeej

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now