Hoofdstuk 15

42 5 0
                                    

Ik word wakker door mijn mobiel FACK! Ik ben in slaap gevallen terwijl ik bezig was met het onderzoek. Ik neem op zonder te kijken.

Ik: hallo?

?: hallo Luna

Het is de stem die eerder had gebelt op Zacks mobiel. Meteen ben ik klaar wakker en ik kijk even op mn mobiel er staat Zack.

Ik: WIE BEN JIJ EN WAAR IS ZACK!!

?: rustig maar Luna anders gaat het alleen maar sneller

Ik: waar is Zack!!??

?: hier

Ineens hoor ik dat de persoon naar een andere kamer gaat.

?: HIER JE ZUSJE!!

Ik schrik even door het geschreeuw

Zack: L...Luna?

Ik schrik als ik de angstige stem van Zack hoor. Maar ergens ben ik opgelucht dit betekent dat hij nog leeft.

Ik: Zack...ik ben het

?: de tijd is om

Ik: nee wacht

Ineens hoor ik op de achtergrond zweep slagen en de pijnlijke gepiep van Zack.

?: luister goed Luna... dit is pas het begin....

Dan hangt de persoon op"NEEEEEEE!!!!"schreeuw ik het er uit. Het breekt mij wat ik daar net hoorde hij of zij idk wie maar ze doen Zack pijn. De tranen stromen over mijn wangen ik moet nu echt snel zijn. Ik droog mijn tranen maar ze blijven komen"ZACK!!"schreeuw ik. Ik ben aan de ene kant blij nu weet ik dat hij leeft maar als nog. Ik ga Sandra appen zij moet me helpen en zij moet nu ook alles weten.

U
San kan je komen?

Sandra🌴😁
Ik kan eigerlijk niet hoezo?

U
Het is code rood....het gaat over Zack

Sandra🌴😁
Wat is er gebeurt!😟

U
Kom alsjeblieft dan leg ik het je uit

Sandra🌴😁
Ik kom...geef me 10 minuten

U
👍🏻

Ik wacht op haar terwijl ik mijn spullen bij elkaar pak om die te laten zien. Ik loop naar beneden met alles en ga op de bank zitten ik bekijk alles zelf nog even. Niet veel later word er aan gebelt ik sta op en loop naar de deur en doe open. Sandra staat er ik laat haar binnen en sluit de deur achter haar. We lopen samen naar de woonkamer"vertel wat is de code rood?"vraagt Sandra met een trillende stem. Ik vertel wat er is en ik zie haar bezorgt en geschrokken kijken ze heeft overduiderlijk moeite met haar tranen. Ik geef haar een knuffel om haar en mezelf te troosten. Ze kalmeert een beetje en ik glimlach klein. Na even gaan we zitten en ik pak de spullen er bij. Ik laat haar de foto zien en het filmpje en als laast het briefje. Zij luistert goed naar mij maar ze schrikt soms erg ik zucht. "Heb jij iets van een appje gekregen van Zack?"vraag ik dan. Ze schud haar hoofd"al 2 dagen niet"zegt ze teleurgestelt ik knik klein.

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now