Hoofdstuk 24

29 3 3
                                    

We zijn bezig met de deur open te maken want mijn god die zit echt muur vast. Wanneer het ons na de 9de poging nog niet lukt word ik boos. Ik pak een mes van de oude keuke tafel en begin in de deur te steken.

Na even bedenk ik me om de klink los te maken en dat doe ik. De andere staan toe te kijken hun verwachten zo iets natuurlijk niet van mij. Wanneer de deur eindelijk na 20 jaar open gaat zie ik een donkere trap.

Ik kijk even naar de anderen voordat ik als eerste de trap af ga. De treden kraken onder mijn voeten tot ik beneden aan kom. Er is een kamer met meer oude martel spullen. Ik slik en ik zie een deur die waarschijnlijk naar een andere kamer leid.

Ik loop naar de deur terwijl de anderen de kamer doorzoeken. Ik open de deur en stap naar binnen.

Ik word vast gegrepen en de deur word dicht gedaan en op slot. Ik probeer te gillen maar een hand voor me mond laat dat niet toe. "Omg Luna!!"hoor ik star roepen voordat ik het weet word de licht aan gedaan en ik schrik me rot wanneer ik Zack zie.

Hij word vast gehouden door de zelfde man die ik achter na rende. Zack zijn borstkast zit onder de rode strepen van zweep slagen. Zijn arm zit onder de sneeën waar van sommige nog bloeden.

Ik kijk opzij en zie Julia! De ex van Zack en de jaloerse vijhand van Sandra. En ze houd een gun bij mij! Omg help, ik begin tegen te werken en dan gaat de hand weg bij me mond.

"Wtf Julia!!"is het eerste wat ik schreeuw. Ik ruk me los en wil naar Zack rennen maar Julia is me voor en ze trapt mij in mn knie waardoor ik in elkaar zak. Ik voel de gun bij mijn hoofd en ik zie hoe Zack tegen werk om los te komen.

"Nog de laaste woorden?"vraagt Julia en dan lijkt alles in slowmotion te gaan. Op het moment dat Julia wilt schieten rukt Zack zich los en rent onze kant op.

Dan zie ik het ergste ooit... Zack word geraakt door de kogel die in zijn borstkast komt.................

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now