94.

1.1K 119 2
                                    

Kicsit bizseregve ébredtem. Nem a zsibbadástól, hanem Minseok közelségétől. Olyan dolgokat indított el bennem, amikről nem tudtam, hogy léteznek és hogy ilyen jó érzés. A tegnapi éjszaka után szinte szétfolytam a karjai között, felizgultam és akartam őt, nagyon akartam. De tudtam, hogy ő még nem szeretné, ezért nekem is vissza kellett fognom a hirtelen jött vágyaimat. Megértettem, hogy mi fogja vissza és nagyon hálás voltam neki, hiszen akárhogy is a tetőre másztak a hormonjaim, reszkettem minden új csókjánál és érintésénél. Ahogy a nyakamat csócsálta, egyszerűen felfoghatatlan volt. Forróság öntött el, de rázott a hideg a puha és vad csókjaira az érzékeny bőrömön. Ahogy a melleimet gyúrta és simogatta, minden gátlást feloldott bennem és elvette az agyam, már csak az lebegett előttem, hogy csinálja még, simogasson még, fedezzen fel még jobban. Az éjszaka előremenetelével nem történt több, csupán ujjait párszor áttolta a rövidnadrágba bújtatott nőiességemen. Nem ért hozzám ténylegesen, nem történt semmi lényeges, mégis annyira felizzott tőle a belsőm, hogy még így, reggelre is éreztem a hatását.
Óvatosan kibújtam mellőle az ágyból és úgy éreztem, el kell mennem zuhanyozni, mert azonnal felforrok. Felvettem a tegnap hozott ruháimat, amit a szobámból kikészítettem ide, hogy ne kelljen addig pizsamában rohangálnom, amíg a szülők fel nem kelnek. Minseok fürdőszobája felé vettem az irányt és ledobtam a ruhákat a lezárt szennyes tartóra. Sóhajtottam egyet és megnyitottam a vizet. Hajgumim nem volt, ezért csak megcsavartam a tincseimet, rövidsége miatt úgysem tudtam összekötni, na meg elkerülhetetlen volt, hogy vizes legyen. Beálltam a langyos víz alá és gyorsan lemostam magam, majd egyre hidegebbre állítottam a hőfokot, hogy lenyugodjak, felébredjek, na meg a bőrnek is jót tesz.

*Minseok POV*

Nagyot nyújtóztam, amikor felkeltem és kelletlenül csaptam a kezeimet az üres ágyrészre. Maya már felkelt és kibújt mellőlem. Mosolyogva fúrtam a fejem a párnába, mert az előző éjszaka boldoggá tett. A vehemens viselkedése és a sóhajai, feltüzeltek és nagyon nehezen tudtam csak elaludni, hiszen eléggé gondban voltam övön alul, de megérte. Nem szerettem volna azonnal ajtóstul rontani a házba, szerettem volna játszani vele, felkészíteni, belevinni őt a gyönyörbe, majd csak azután szexelni vele, amennyit csak lehet. Oké, először nyilván egy menet, de nem voltam benne biztos, hogy utána nem tartom ágyban a következő nap, legyen az hétköznap vagy hétvége.

Kibotorkáltam a meleg ágyneműből és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Megtorpantam, amikor meghallottam a víz csobogását és a koppanását a zuhanyálcán. Mosolyogva löktem beljebb a be sem csukott ajtót és valahogy jól esett, hogy nem zárta be. Lehet, hogy nem számított rá, hogy felkelek, amíg zuhanyzik, de ez azt is mutatta, hogy bízik bennem és nem rejtegeti magát előttem. Az ajtófélfának dőltem és keresztbe tettem a karjaimat magam előtt, ahogy néztem a lányt. Oldalt volt fordulva nekem, szemben a zuhanyrózsával és lehunyt szemekkel élvezte a vizet. Haja vége vizes volt, egy kicsit az arcánál is, ahogy odacsapódtak a cseppek. Teste felülmúlhatatlan látványt nyújtott, még sosem láttam meztelenül. Fürdőruhában ige, fehérneműben igen, de minden nélkül még soha. Mellei formásak voltak, már tudtam, hogy pont a tenyerembe illettek.Teste vonala olyan volt, mintha csak egy szépen ívelt mestermű lett volna, amit éppen a kedvem szerint formálhattam. Hasa lapos volt, feneke formás, combjai pedig vékonyak. Látszottak az idomai, nem volt az a csont sovány lány szerencsére, olyanokból elegem volt a forgatásokon is. Megnyaltam a számat és mozdulni sem tudtam, annyira megbabonázott a látvány. Maya elzárta a vizet és felén fordult, ezzel teljesen feltárva a testét előttem. Lassan végigvezettem rajta a tekintetem, egy kis részletét sem hagyva ki. A lány kikerekedett szemekkel állt egy pillanatig, majd kilépett a zuhanykabinból. Zavartan lehajtotta a fejét és oldalra nyúlt a törülközőért. Meglepetésemre nem kapkodott, csak nyugodtan maga elé elemelte a textilt és körbecsavarta magán, betűrve a mellénél az anyagot, hogy tartsa magát. Ellöktem magam az ajtófélfától és tettem befelé egy lépést. Maya csak egy helyben állt és a tenyereit beletörölte az anyagba a hasánál. A szemembe nézett és nyelt egy nagyot.

- Mióta állsz tt? - Kérdezte halkan.

Odaléptem hozzá és megfogtam a derekát, majd felfelé fordítottam a fejem, ahogy elgondolkodtam. Közben magamhoz húztam a lányt és nagyot sóhajtottam, aztán lenéztem rá.

- Elég ideje, hogy kurva hosszú legyen ez a nap estig - Mormogtam.

- Mi lesz este? - Kérdezett vissza és félre biccentette a fejét.

- Megint velem alszol - Jelentettem ki kérdés nélkül és lehajoltam, hogy megkapjam a reggeli csókomat.

Szolga /Exo-Xiumin FF/Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang