100!

1.1K 106 2
                                    

- Kérlek, ne! - Nyöszörögtem rekedtes és bizonytalan hangon, amikor Minseok a hátára gurult.

Nagyokat nyelt és hallottam a nehéz lélegzetvételeit, miközben engem kényeztetett. Szokatlan volt és eleinte kényelmetlen, de gyorsan átvette az uralmat az agyam felett az izgalom és az élvezet, így nem foglalkoztam a szégyenérzettel, ami magába fogott. Minseok megigazította magán az alsónadrágját, amiben még így, a sötétben is jól láthatóan kidudorodott az izgalma. Lehunytam a szemem és sóhajtottam egyet a gondolatra, hogy akarom őt, de hatalmas. Biztos, hogy fájni fog, de egy ujja is kelletlen volt az elő pillanatban. Biztos voltam benne, hogy Minseok alig pár pillanat alatt el tudná velem feledtetni a kényelmetlenséget és élvezetet ültetni a helyébe.

Felém fordította a fejét és halkan felnevetett. Tenyerével megmarkolta magát és élesen beszívta a levegőt. Én is nyeltem egy nagyot és felé nyúltam, hogy elérjem őt. Megfogtam a csuklóját, hiszen nem volt merszem megérinteni őt ténylegesen.

- Szeretnéd folytatni? - Kérdezte és hangja annyira más volt, hogy muszáj voltam lehunyni a szemem a mély és rekedtes egyvelegre.

- Ha szeretnéd - Feleltem félénken, mert nem éreztem, hogy ki tudnám mondani a határozott igent.

Minseok azonnal letolta magáról az alsónadrágot és az ágy végébe dobta. Összeszorítottam a fogaimat és örültem, hogy sötét van, így nem látja a lángokba borult arcomat a heves, mégis szexi viselkedésére. Négykézlábra tolta magát és egy egyszerű, gyors mozdulattal fölém mászott. Szinte azonnal visszahőköltem, realizálva a helyzet valóságát és gyorsaságát. Nagyon tetszett, hogy egy olyan kaliberű férfi, mint Minseok ennyire vágyik a velem való szexre, de éppen emiatt voltam bajban, hiszen nem tudtam, hogy nyújthatnék neki eleget. Minseok leblokkolta az agyam, amikor megfogta a kezemet és a mellkasára tette. Lassan letolta magát és a férfiasságához vezette a tenyeremet. Nagyon zavart voltam és éreztem, hogy szinte megremeg a kezem. 

- Érezd először - Sóhajtott nehezen, amikor maga köré zárta az ujjaimat. - És utána mondd, hogy szeretnéd e.

Nagyot nyeltem, holott nyálam már alig volt, szinte tüzelt a testem és égett az arcom, lángolt a szívem és a testem is, nem tudtam ellenállni és nem volt időm lehűteni magam. Kicsit hezitáltam, félve fogtam őt, de nem volt bennem kétség. Annyira felizgatott, hogy képtelen lettem volna most megálljt parancsolni, főleg azzal a tudattal, hogy ennyire érzem, hogy kemény lett miattam. Aprót mozdítottam a kezemen, ő pedig leejtette a fejét és mormogott egyet.

- Szeretném, Minseok - Feleltem suttogva.

A bal kezén megtartotta magát, míg jobbjával megint a kezemhez nyúlt és egy kicsit erősebben megszorította magát általam, aztán elvette a kezemet és saját magát érintette meg, hogy a megfelelő pozícióba álljon. Megint megéreztem az ujjait magamban és nyöszörögtem egy kicsit a jóleső érzéstől, ami még mindig új volt.

- Fájni fog, de igyekszem lassan csinálni - Motyogta és lehajolva egy puszit nyomott a homlokomra. - De szeretném, hogy ha szólnál, ha nem bírod.

- Oké - Sóhajtottam, amikor kihúzta az ujját.

Megéreztem őt a bejáratomnál és azonnal kissé megfeszültem. Simogatott magával és egy picit játszott, közben pedig lehajolt és egy csókba hívott. Egyre jobban ellazultam, ahogy lágyan, mégis határozottan falta az ajkaimat. Kizökkentett, ahogy elkezdte befelé tolni magát, de összeszorítottam a szemeimet és tovább csókoltam, hogy eltereljem a figyelmemet. Nem volt olyan rémes, mint amennyire számítottam rá, de nem volt kellemes sem. Amikor már azt hittem, megfulladok, elváltam a csókból és mély levegőt vettem, közben pedig felszisszentem.

- A felén túl vagy - Kuncogott fel, de éreztem a visszafogott nyögést a hangjában.

- Mi az isten - Mormogtam. 

- Lazulj el, oké? - Eresztette rám a súlyát és még egy kicsit beljebb nyomult. - És ne mozogj, mert nem lesz jó!

Egy helyben maradtam, holott a feszítő érzéstől legszívesebben mozgattam volna a csípőm, hogy megtaláljam azt a szöget, ahol a legkevésbé fáj. Bíztam benne és hagytam, hogy teljesen belém lökje magát, majd úgy lihegett, mintha lefutotta volna  a maratont. Mormogott egy kicsit, majd feltolta magát a kezein, hogy valamennyivel jobban tudjon mozogni és kényelmesen elhelyezkedett. Mély levegőket vettem és lassan kifújtam, hogy lenyugtassam magam és ellazítsam a megmerevedett izmaimat, hogy mind a kettőnknek egyszerűbb legyen.

Szolga /Exo-Xiumin FF/Where stories live. Discover now