104.

1K 93 1
                                    

- Ugye nem megint azon kattogsz, amit lehoztak az újságok? - Sóhajtott Minseok és letette a telefonját maga mellé, amin éppen egy emailt írt a következő filmhez.

Felvontam a szemöldököm és egy halk hümmögéssel fordultam felé. Megnyaltam a számat és halványan elmosolyodtam, miközben megingattam a fejem.

- Nem, csak elbambultam - Feleltem és egy halk nevetést is kölcsönöztem mellé, hogy könnyed hangulata legyen az egésznek.

Pedig de. Azon kattogtam és azon gondolkodom egy hete. Hiába mondja Minseok, hogy nyugodjak le, nem tudok. Volt már egy beszélgetésünk erről, de ez most más volt. Hiába tudtam, hogy az emberek pletykálnak, hiába mondta el, hogy mindig lesznek olyan cikkek és hírek, amik megpróbálnak szenzációéhes módon hajszolni mindent, ami nem is úgy történik. Mondta, hogy egy beszélgetésből ki fogják hozni a szerető imidzsét, egy esetleges üzleti ebéd keretein belül eltöltött étkezés egy randiként fog lejönni a bulvársztoriban és engem sem fognak kímélni, akár az egyetemi csoporttársaimat is megkérik és lefizetik, hogy órákon fotózzanak le vagy kapjanak le félreérthető pillanatokat. Lehet, hogy csak a jegyzeteimet adom át egy srácnak, hogy szerencsétlen ne bukjon meg, de ez máris úgy lesz a nagyvilág elé terítve, hogy megcsalom Minseok-ot. Hát, mit ne mondjak, nagyon nem örültem a helyzetnek, de semmiképp nem akartam elhagyni érte a férfit. Túlságosan is a részemmé vált, éppen ezért bolygatta meg a lelkemet  most egy hír.
A múlt hét folyamán olvastam a felbukkanó sztárhíreket az újonnan kapott telefonomon, hiszen a másikat Minseok mérgében földhöz vágta és széttört. Belefutottam egy képbe, ahol Minseok és az új film főszereplő nője beszélgetnek. Olyan szöveggel jött le, ami bemutatta pár sorban mind  a két embert, hogy mindenki tudja, kikről van szó, majd spekulálni kezdtek, hogy a rendező több időt tölt ezzel a nővel, mint bármelyik másik színésszel, több tanácsot ad neki és jobban egyengeti az útját. Tudtam, hogy ez nem igaz, hiszen én is elkísértem arra a forgatásra, ahonnan a képek származtak és csupán azokat a pillanatokat vágták össze, amikor Minseok tényleg tanácsokkal látta el a színésznőt vagy instrukciókat adott, viszont egyáltalán nem lógott rajta, sőt sokkal kevesebbet foglalkozott vele, mint bármelyik másik színésszel. De aztán megláttam egy olyan képsorozatot, ahol négy kép egymás után készült, csupán pár másodperces eltéréssel kattinthatták őket, mert látszott az apró mozgás. Minseok és a színésznő egymással szemben álltak és úgy néztek egymás szemébe, mintha a megváltást várnák egymástól. Nyilvánvalóan féltékeny lettem, hiszen Minseok sokszor nézett így rám és utána mindig az ajkaimra hajolt. A képen nem sok látszik, csak Minseok mosolyog, a főszereplő nevet és közben megérinti Minseok kezét, majd mind a ketten a másik irányba fordulnak, ahogy a képen kivehető, hogy valaki közeledett feléjük. Minseok azt mondta, hogy csak kijavította egy hibáját az első jelenettel kapcsolatban és a nő kifigurázta magát és ez vicces volt. Elhittem neki, de attól még nem múlt el a félelmem.

Nem tett jót a hangulatomnak és a kétségeimnek, hogy Minseok elég távolságtartó volt. Vagy nem is tudom, annyira furcsa volt nekem, mintha nem akarna sokat maga mellett tudni. Visszautasította a felajánlásomat, hogy vele menjek vásárolni, azt mondta, hogy Joon-nal megoldja. A múlt éjszaka azt mondta, hogy aludjak a saját szobámban, mert későig fog dolgozni és rohangálni a dolgozószoba és a hálószobája között és nem akar zavarni. Kedves volt tőle, hogy figyelt rám, de elkeserített. Nem feküdtünk le azóta, amióta elvette a szüzességem, hiába csókolózunk vadul éjszakánként néha és felfedezzük egymás testét a takaró alatt, nem emgy tovább. Mindig fáradtságra hivatkozik, amit megértek, hiszen ahogy elkezdődött az újabb forgatási rendszer, nagyon sok munkája akadt. De én elgondolkodtam, hogy vajon tényleg ez e a valóságos ok és nem az, hogy megtudta, milyen velem szeretkezni és nem akar többet. Voltak nálam szebbek, kitartóbbak, kapósabbak és szexibbek, akikkel azt csinálhatott volna, amit csak szeretne, de én nem ilyen voltam. Vajon visszatartom?

Szolga /Exo-Xiumin FF/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora