Al treilea

962 113 18
                                    


             Matthew descuie ușa camerei de cămin, fără să își amintească să îl sune pe Noah mai întâi. O găsi pe roșcata prietenului său, Hether, în lenjerie intimă, exact în momentul în care voia să se îmbrace. Când îl văzu, aceasta ezită să își mai pună bluza pe ea și îl salută cu vocea sa subțire.

            — Unde e Noah? a întrebat-o Matty.

              — La duş.

             Fata îi zâmbi blondului cu subînțeles, însă acesta își dădu ochii peste cap și o ocoli fără chef. Hether, foarte intrigată de comportamentul băiatului, își trase frustrată bluza kaki peste corp și își ridică blugii de pe jos.

         — Dacă ești supărat, știi că te pot înveseli.

          Matty se strâmbă. Se săturase până peste cap de Hether. O dată, de două ori, fusese amuzant, însă insistențele ei îl deranjau.

           Blondul își scoase tricoul, făcând-o pe roșcată să își mărească ochii și să zâmbească tâmp. Însă nu era ce credea ea, căci în următorul moment, Matthew își trase pe el un alt tricou, unul negru, pe care îl purta ca pijama. Hether înghiți în sec.

         — Du-te acasă, o îndemână Matt.

         — Da, Hether. Ce mai cauți aici? o întrebă Noah, ieșind din baie.
  
         — Mă gândeam că...ezită puțin fata. Dacă tot sunteți aici amândoi...

          Matty își ridică o sprânceană, încercând să își ascundă jena.

          — Dispari, mă, o expediă Noah exasperat.

            Pe Hether o jigni replica lui. Însă adevărul era că trebuia să se obișnuiască cu Noah cel bădăran dacă mai voia să se vadă cu el. Își încheie fermoarul blugilor și deschise ușa iritată, părăsind camera de cămin, nu înainte să spună nervoasă:

         — Idioților.

Cât am iubit Soarele Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum