Al şaisprezecelea

600 82 12
                                    


              Fața roșie a lui Carrie îl făcu pe Matty să zâmbească. Se simțea încurcat, fiindcă nu avea nici cea mai mică idee de ce bruneta se emoționase așa. Însă blondul nu știa că ei, sărutul de mai devreme îi trimsese fiori în tot corpul și fluturași în stomac. Ura asta, însă adevărul era că fata se simțea ca o puștoaică de 13 ani care s-a îndrăgostit pentru prima dată. Poate că nu era cu adevărat îndrăgostită de Matty, dar simțea cum începe să-l placă tot mai mult.

           — Eu trebuie să ajung undeva, îi spuse blondul, când în sfârșit ajunseră în fața căminului.

          — Um, ă, da, știu, se fâstâci fata. Ne vedem, îl salută ea și se îndrepta apoi către Căminul de Fete.

            Matthew privi ceasul și o luă la goană pe stradă, riscând să îl calce o mașină la trecerea de pietoni. Alerga ca un disperat, fiindcă îi era teamă ca J.P. să nu plece și să-l lase baltă. Era conștient că dacă ea renunța, nu ar fi găsit pe nimeni altcineva mai potrivit despre care să scrie. O voia pe ea și gata.

           Întârziase deja douăzeci de minute. Când în sfârșit ajunse la locul întâlnirii, obosit, o văzu pe Jessica că se pregătea să plece.

        — Jess, sunt aici! spuse el respirând greu din cauza alergatului.

           Roșcata îl privea supărată, cu brațele încrucișate. Pentru prima dată în viața ei, era total indecisă: să-l ierte sau să plece?

Cât am iubit Soarele Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum