Al douăzeci și treilea

564 75 14
                                    


           În timpul în care J.P. se plimba dintr-o parte în alta a camerei, vorbind și gesticulând, Matthew stătea liniștit în pat, cu caietul pe picioare, notând din când în când niște fraze scurte. Se gândea la tipul care o atinsese pe Jessica mai devreme și era perfect convins că nu poate fi nimeni altul decât James Lee, un bădăran de la celălalt etaj, în an cu el.

         Nu își dădea seama de ce, dar gestul ăsta îl enervase mai mult pe el decât pe Jessica. Când roșcata se întoarse un moment cu spatele — făcea parte din plimbarea ei în jurul camerei — blondul își coborî ochii pe corpul ei, până la zona atinsa de James Lee. Acum înțelegea impulsul lui.

         J.P. nu era grasă, dar era plinuță și avea un corp destul de solid pentru o fată. Totuși, avea delicatețea ei, fiindcă gesturile și vorbele ei erau rafinate: nu și-o putea imagina pe Jessica vreodată, de exemplu, să înjure.

            — La ce te holbezi? îl întrebă ea încrucișându-şi brațele la piept.

            Matt își ridică privirea acum și îi zâmbi inocent, însă ochii căprui ai Jessicăi îl priveau la fel de vinovat ca pe James. Apucă o pernă de pe patul lui Noah și îl lovi pe Matty fără milă.

           — Au! strigă el râzând.

            J.P. zâmbi victorioasă și mândră. Nu apucară niciunul să își mai spună ceva, că Noah își făcu apariția în cameră fericit.

Cât am iubit Soarele Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum