on dört

2.4K 190 27
                                    

"Chaeyoung," dedi tekrar Jimin. "Tanrım, beni görmezden gelmeye devam edemezsin."

Genç kız elindeki telefona bakmayı kesip kafasını kaldırdı ve arkadaşına baktı. Tekrar aynı şeyleri söyleyeceğini biliyordu. Ona mesaj atmaya devam etme Chaeyoung, seni sevmiyor Chaeyoung, kendini üzüyorsun Chaeyoung... Genç kız da farkındaydı bu söylenilenlerin fakat bunu yapmayı kendisi istiyordu. Kendi istemese de kalbi bunu istiyordu. Ve tesadüfe bakın ki, Chaeyoung da kalbini dinlemeye seven bir insandı.

Genç kız derin bir nefes alarak arkadaşının kahverengi gözlerine dikkatle baktı.

"Eğer daima aynı şeyleri tekrarlayıp durursan seni görmezden gelmeye devam edeceğim."

Oturduğu sandalyesini geri ittirerek yerinden kalktı ve adımlarını mutfağa yönlendirdi. Jimin de arkasından yürüyordu ve aynı zamanda yaptığının iyi bir şey olmadığını söylemeye çalışıyordu... Tekrar.

"Chae, Jeongguk'un birine bağlı kalmadığını biliyorsun. Ayrıca seni sevmemesine rağmen seninle konuşmaya devam ediyor. Bu yalnızca kendini tatmin etmek için başvurduğu bir yöntem."

Chaeyoung buzdolabını kapattı ve Jimin'e gülümsedi.

"Şansa bak ki, ben de kendimi tatmin etmek için konuşuyorum."

Jimin sorarcasına elindeki sütü bardağa boşaltan kıza baktı.

"Ne?"

Chaeyoung omuz silkti.

"Sonsuza kadar bir kenarda oturup sevdiğim kişinin beni fark etmesini mi beklemeliydim? Jimin, çocukla doğru düzgün bir muhabbetim bile olmadı. Tabi diğerleriyle birlikte içtiğinizde sarhoş olduğun için seni buraya getirdiğim gecenin sabahında seni araması dışında. Hani hala kendine gelemediğin için benim senin yerine cevap verdiğim zaman." Sütünden bir yudum aldıktan sonra devam etti. "Ayrıca onunla konuşarak ben de mutlu oluyorum. Baksana, bana burada kalmam konusunda yardım etti."

Jimin elini saçlarından geçirdi ve derin bir nefes aldı. Kız onu anlamak istemiyor gibiydi.

"Canım arkadaşım, güzelliğim, hayatımın en laf anlamaz tarafı sen beni anlamıyorsun. Sana anlatmaya çalıştığım şey sadece seninle kendi için konuşuyor."

"Bir aydır kimseyle konuşmadığını söyledi."

"Sen de buna inandın mı? En yakın arkadaşı benim ve onu eminim ki senden daha iyi tanıyorum."

Chaeyoung boşalan bardağını bulaşık makinesine yerleştirdi ve omuz silkti.

"Belki senin bahsettiğin Jeongguk bir ay öncesinde kalmıştır Jimin?"

Jimin başını iki yana salladı. Chaeyoung derin bir nefes aldıktan sonra konuştu.

"Ona birkaç hafta önce insanların dış görünüşüne önem veren bir aptal olduğunu söyledim. Dün de konuşurken ona adımı ve anlamını söylediğimde tam bana göre bir isim olduğunu söyledi. Ben de dış görünüşe önem veren biri olduğunu hatırlattım ve bana dedi ki, 'Sana değil. Seninle tanıştıktan sonra kimseye değil.' Ben bundan ne anlamalıyım?"

Jimin gözlerini kırpıştırdı birkaç kere.

"Bunu gerçekten Jeongguk mu söyledi?"

Chaeyoung kafa salladı ve Jimin'in saçlarını karıştırdı.

"İnsanlar değişebiliyor Jimin, biz kabul etsek de etmesek de."


Selam 👋 Olay bölümü yazacağımı söylemiştim ve dediğimi yaptım. Böylelikle Chaeyoung'un Jeongguk'u kim aracılığıyla tanıdığını öğrenmiş olduk. İsteğiniz üzerine texting ağırlıklı gideceğim çünkü ben de texting yazarken daha çok eğleniyorum. Bölüm hakkında düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın. Sizi seviyorum ve sizi morluyorum! 💜

lost way | rosékookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin