yirmi

2.2K 167 18
                                    

Jeongguk derin bir nefes vererek arkasına yaslandı. Günlerdir kafası çok karışıktı. Neredeyse her gün aralıksız konuştuğu Roseanne ile son iki haftadır konuşmuyordu ve bunun sebebini kendisi de bilmiyordu. Attığı mesajlar karşılık bulamıyor ve bu da onu üzüyordu. Kendi içinde cevapları bulmaya ihtiyacı vardı.

"Belki de bana cevap vermeyerek en iyisini yapıyordur," dedi kendi kendine. "Belki de artık ben de onunla neden konuştuğumu öğrenmeliyim."

Daha sonra aklına Chaeyoung düştü. Güzelliğiyle başını döndüren ve kurduğu cümlelerle kendisini bir o kadar da rahat hissettiren. Onunla da yaklaşık bir haftadır aralıksız konuşuyorlardı ve bu Jeongguk'u bir nevi rahatlatıyordu. Henüz numarasını istememişti kızın. Roseanne'yi dinliyordu çünkü.

Gözlerini kapatıp başını geriye attığında telefonu titredi. İstemeyerek de olsa telefonu eline aldı. Gelen mesajın Roseanne'den olmasını temenni ediyordu sadece. Fakat yanıldı, Chaeyoung'tandı.

Instagram

roses_are_rosie

Jeongguk, Jimin dün onlarla buluşmaya gitmediğini söyledi. İyi misin?

Sadece biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var.

Pekala, anladım.

Senin için yapabileceğim bir şey var mı?

Hayır yok, sorduğun için teşekkür ederim.

Ne zaman konuşmak istersen benim burada olduğumu unutma, kendine dikkat et.

Teşekkür ederim, sen de. :)

Telefonu kapatıp tekrar yanına koydu ve kafasını geriye attı. Gözlerini sıkıca kapadı. Canının neden sıkkın olduğunu bilmiyordu, yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. Bunu hissediyordu.

Belki de bunun sebebi her gün konuştuğu kızın bir anda onunla konuşmayı kesmesi ve bir daha da ondan haber alamaması olabilirdi? Jeongguk kabul etmek istemese de bu böyleydi. Onun varlığına alışmıştı, şimdi onsuz olmak zor geliyordu.

Kafasını kaldırdı, kendinden başka kimsenin olmadığı evin içinde konuştu.

"Hadi ama Jeongguk. Yüzünü bile görmediğin hatta neredeyse hakkında bilgi sahibi olmadığın birini de özlemek neyin nesi?"

Ellerini saçlarından geçirdi ve aldığı derin nefesi geri verdi.

"Özlediğin o değil ki aptal çocuk. Sana hissettiklerini, hissettirdiklerini özlüyorsun sen. Başka bir şeyi değil."

Umutsuzca telefonunu eline aldı ve cevap almayacağını bile bile tekrar içinden ne geçiriyorsa yazmaya başladı, tekrar.

Rosie

İki haftadır sana attığım kaçıncı mesaj, hiçbir fikrim yok. Cevap vermediğin kaçıncı mesajım ya da umutsuzca cevap vermeni beklediğim kaçıncı mesaj bilmiyorum. Seninle konuşmamanın getirdiği bu garip his de neyin nesi hiçbir fikrim yok. Sadece içimde bir boşluk var ve her an o boşluktan düşecekmiş gibi hissediyorum. Biliyorum fazla abartıyorum belki ama hissettiklerim bunlar.

Başına ne geldiğini bilmiyorum ya da sana karşı neyi yanlış yaptığımı. Çünkü her defasında seni incitmemeye çalıştım ve bunu başarmak için elimden gelen her şeyi yaptım.

Roseanne, en azından neden artık konuşmadığımızı bilmeyi hak ediyorum. Değil mi? Bana karşı hissettiklerin değişmiş olabilir, buna bir şey diyemem. Bana karşı eskisi gibi yakın hissetmiyor olabilirsin, buna da bir şey diyemem. Fakat dediğim gibi, neden konuşmadığımız bilmeyi hal ediyor olmalıyım. Çünkü iyi bir çocuktum seninle konuşurken.

Her neyse eğer konuşmamaya devam edeceksek bilmeni istediğim bir şey var.

Beni değiştirdin. Etrafımdaki herkes değiştiğimi söylüyor ve bu da beni iyi hissettiriyor. Sayende artık görmediğim birinin bile güzelliğinin dış görünüşüyle sınırlı olmadığını biliyorum.

Chaeyoung konusuna gelirsek, onunla bir haftadır konuşuyoruz ve onunla konuşmak beni iyi hissettiriyor. Yani seninle konuşmuyorum ama tıpkı seninle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. O da senin gibi insanlara değer veriyor ve beni önemsiyor. Yani en azından ben öyle hissettim.

Tabi sana bunları anlatmam tuhaf fakat sana her şeyi anlatabileceğimi söylemiştin, ben de söylediğini yapıyorum.

Böyle yazmak sanki ölü birine yazıyormuş gibi hissettiriyor. Çok korkutucu.

Uzun lafın kısası, seni özledim ve bunu iliklerime kadar hissediyorum desem yanlış olmaz. Umarım tekrar benimle konuşmaya başlarsın.

Bunu bugüne kadar sana hiç söylemedim ama seni seviyorum. Dediğin gibi biz iyi arkadaş olmuştuk.

Jeongguk'un canı sıkkın olduğu için uyuması gerek. İyi uykular Rosie. En kısa zamanda geri dönmen dileğiyle.

 En kısa zamanda geri dönmen dileğiyle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Lütfen yorum yapmayı unutmayın. Yorumlarınızı okumayı seviyorum. Bir şey sormak için bölümü tekrar düzenliyorum; sizce Jeongguk gerçeği kaç bölüm sonra öğrensin? Fikrilerinizi bırakır mısınız? Sizi seviyorum ve sizi morluyorum! 💜

lost way | rosékookWhere stories live. Discover now