"Jer Si Moja Jebena Igračka"

9K 188 16
                                    

Ležala je na podu,što mi je vratilo prizor njene majke. Nisam ju ubio, nemam razloga. A Anna? Nju sam uzeo pod svoje. Kao igračku, bolje i to nego da ju uzme netko drugi i da završi kao njena majka.

Došao sam do nje i polegao ju u krevet. Iz svog ormara sam izvukao majicu i obukao joj te ju pokrio. Jelo sam stavio na noćni ormarić te sijeo do nje. Izgledala je tako mirno ali istrošeno. Modrica na licu je poprimila dosta jaku boju, a crte po tijelu, to je od biča i vjerojatno će tu ostati ožiljci,ožiljci koji će ju podsjećati na taj bolni trenutak. Ali ne mogu protiv sebe, morao sam. Nije me briga je li cura ili  momak udario bi ju i nanijeo joj bol svakako. Ne volim kad je netko neposlušan, mnoge su završile smrću nadam se da neće morati i ona. To ovisi o njoj.

Anna P. O. V

Budim se s velikom boli u glavi. Sijećam se da sam se ustala po majicu u ormar i tad mi se sve zacrnilo. Osjetila sam miris hrane te na ormariću ugledala tjesteninu sa sirom. Jedno od mojih omiljenih jela. Uzela sam i pojela, bila sam toliko gladna.

Zašto ja? Čemu sam sve ovo zaslužila? Nakon toliko patnje u mom životu a tek mi 19 još mi je ovo trebalo.Iz misli me prekidne jako otvaranje vrata te Liam lupne njima te ih zatvori.Vidno je iznerviran te šeta sobom gore dolje.

"Sve u redu?" tiho upitam

"Ušuti kučko" - upre prstom u mene i prostrelja me pogledom.

"Samo sam pitala" - nakon toga mi je prišao i udario me.Trebala sam šutjeti.

"Kretenu" - tiho sam rekla u nadi da me neće čuti. Ali čuo me.

"Što si to rekla?" proderao se  te stao iznad mene i uhvatio me za vrat.

"Djevojčice, pripazi na jezik" - tad se ustao sa mene.

"Šta sam ja neka igračka? Zašto sam ja ovdje uopće? Prvo mi ubiješ majku pa me dovedeš tu, udaraš, ponizuješ me uzimaš me za svoje i tretiraš me kao igračku. Šta je slijedeće? Silovat ćeš me? Ubit? I ovako ću imati do kraja života ožiljke po tijelu, od tebe"-uprem prstom u njega te nastavim.

"Što bih ti trebala reć na ovakvo ponašanje? Prvo izađem iz sobe jer sam bila jebeno gladna i ti me pretučeš s bičem, onda te pitam je li sve u redu kako bih ušla u priču s tobom i pokušala te smirit a šta ti napraviš? I onda kako da te zovem,dobrica? Da ti još kažem bravo? " izbacim sve iz sebe, i izderem se tako jako da ne znam hoću li imati glasa slijedećih par sati.

Samo me gledao, prozirno. Kao da gleda u zid a ne u mene. Došao je do mene i kad sam pomislila da je shvatio neke stvari opalio mi je šamar i opet. I opet. I opet. Te me uhvatio za vrat i pribio u zid te mi se unio u lice.

"Slušaj me sad kurvetino. Ti si tu da mene slušaš i pod mojim si vlasništvom. Razumiješ djevojčice? Moja si. I mogu što želim kad god želim. Jer si moja jebena igračka. I još jednu riječ reci i još jednom podigni glas na mene vjeruj mi onaj bič je ništa šta će ti se desit"-jako me stiskao te me pustio. Odmakao se od mene te se skinio i legao u krevet. Odlučila sam i ja.

Ne mogu reći da ove riječi nisu zaboljele. Jesu, ali bar je rekao što je mislio i potvrdio moje mišljenje. Ja sam njegova igračka. Suze su ubrzo tekle mojim licem te sam zaspala.

Budi me teško disanje te se okrenem i vidim Liama kako gleda u praznu točku i teško diše. Loše je sanjao.Kleknula sam do njega jer je sjedio.

"Hej" - tiho sam rekla te se uplašila jer ako ga pitam kako je ili što je bilo bojim se njegovog istog postupka.Samo je došao do mene i.....

I to je to za ovaj dio . Nadam se da vam se svidio.

Zatočena ( UREĐUJE SE)Where stories live. Discover now