"Ne Boj Se Brzo Se Vraćam, Pa Ćemo Razmjenjivati Slasne Sokove"

8.4K 172 7
                                    

Samo je došao do mene i zarglio me, teško je disao i njegove ruke su se dosta jako tresle. Dignula sam glavu prema njemu i naši pogledi su se susreli. Svoje ruke sam stavila na njegove obraze (baš kao na gifu) i tiho ga upitala

"Jesi dobro"

"Da, samo ružan san. Vrati se spavati ." - grubo svojim rukama uzme moje ruke i makne ih te se vrati spavati, nakon par sekundi napravim isto.

Stvarno ga ne kopčam. Probudio se, loše je sanjao i onda me zagrli i prihvatim zagrljaj i pokušaje smiriti njegovo disanje on me odgurne i nastavi spavati.

Jesam nešto krivo napravila?

"Naravno da jesi, prihvaćaš zagrljaj osobe koja te prebila i bičevala, glupačo" javi se moja podsvjest. I upravu je, ili upravu sam??Ubrzo zaklopim oči i tonem u san.

×××××

Budi me zraka sunca koja direktno pada na moje oči, te se okrenem na drugu stranu u nadi da ću opet zaspati,ali bezuspješno. Otvaram svoje umorne i pospane kapke te vidim da Liama nema pored mene već da se na njegovom jastuku nalazi papir s njegovim potpisom. Uzela sam ga te počela čitati.

Djevojčice

  Neće me biti 2 ili 3 dana, zato te prepuštam na čuvanje. Moj prijatelj Nikola će te čuvati. On je malo viši momak, plave kose i plavih očiju, ako se sijećaš jednom si ga i srela kad je ušao u sobu. U wcu su ti sve potrebne stvari za higijenu, a u ormaru imaš nešto ženske odjeće koju sam kupio prvu s reda. Dozvoljeno ti je šetati po kući ali nikako izvan nje. Slušaj Nikolu i nemoj stvarati probleme, dozvoljeno mu je kazniti te. Ne boj se brzo se vraćam, pa ćemo uživati nas dvoje sami i razmjenjivati slane okuse...

Kako je samo odvratan. A s druge strane jedno veliko Hvala Bogu. Ustanem se iz kreveta te ga namjestim, navika. Pošto uvijek kad izlazim iz sobe namjestim krevet, ali u ovih dan dva nisam imala tu priliku. Krenula sam u kupaonu te sam se na brzinu otuširala. Ogrnula sam se bijelim mantilom/ogrtačem te se umila i oprala zube. Kosu sam samo pustila te ju počešljala. Izišla sam iz kupaone te otvorila velika balkonska vrata te izišla na balkon.

Dok je sunce milovalo moje lice, i dok se u blizini čuo cvrkut ptica, uživala sam, uživala u tom trenutku kojeg odavno nisam osjetila. Fali mi moja klupica, moje misli, moja samoća pa i moja majka. Nikad me nije mazila ali znam da ima nešto dobro u njoj, bar je bilo.

Zašto je moralo ovako započeti? Zašto se nismo lijepo upoznali jer vjerujem da i u Liamu ima nešto dobro, to sam shvatila sinoć dok sam bila zarobljena u njegovim čvrstom zagrljaju. Iz razmišljanja me prekinulo auto koje je stalo ispred kuće. To je bio onaj dečko, Nikola.

Ušla sam u sobu te obukla donje rublje i obukla sam sivu trenerku i sive tenisice 👇

Ušla sam u wc te na lice stavila puder da prekrijem modricu koja se nalazi ispod oka, popunila obrve, stavila maskaru te na usne nanijela labelo od jagode koje je predivno mirisalo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ušla sam u wc te na lice stavila puder da prekrijem modricu koja se nalazi ispod oka, popunila obrve, stavila maskaru te na usne nanijela labelo od jagode koje je predivno mirisalo. Splustila sam se niz stepenice kako bih došla do kuhinje i slijedeći prizor me ostavio u šoku...

To je to za ovaj nastavak ❤️

Nadam se da vam se svidio i isto tako kada stavljam gifove zamislite da su Liam i Anna u toj situaciji kao na gifu.

Isto tako slike odjevnih kombinacija ću isti postavljati jer je zanimljivije❤️

Slijedeći nastavak ubrzo ❤️

Zatočena ( UREĐUJE SE)Where stories live. Discover now