Djevojčice Moja

7.9K 160 17
                                    

"Liam, molim te" - tiho kazem.

"Na to si trebala prije mislit nego sto si preokretala očima na svaku moju riječ"

"Oprosti ja.."

"Rekao sam ti da se skineš ako ti ne želiš mogu i ja malena, nije mi problem"

"Liam"

" Djevojčice moja znaš da ću to napraviti milom ili silom, pa zašto se onda jednostavno ne složiš sa mnom i opustiš se pa da skupa uživamo"

Nisam ni stigla reći nešto već me povukao za ruku i bacio na krevet, te svoje tijelo nadvio nad mnom.

Kroz glavu mi prolaze trenutci kad je Nikola bio na njegovom mjestu i na samu pomisao da me opet to čeka, sva ta bol kako fizička tako i psihička suze mi krenu niz obraze

"Liame, molim te ne čini to, ja, ne želim to"

"Djevojčice ne bi htjela dignut mi živce zar ne" - uputi mi mrki pogled i lagano svoje usne prisloni na moj vrat, ljubeći ga prvo polagano, nježno pa sve grublje i s još većom dozom strasti. Njegove ruke šaraju po mom tijelu, od lica, preko vrata, prsa, stomaka pa do nogu. Grubim , jakim rukama hvata moje grudi te čujno uzdiše.

Na sprem njega, moje sićušne ruke koje ga bezuspješno odgurivaju i udaraju da me pusti, nisu toliko jake da obori snažno tijelo prikovano uz moje.

U sljedećem trenutku bio je potpuno gol iznad mene, sa takvom željom, napaljenosti rastrgnuo je crvenu svilenu haljinu i bacio ju na pod te nakon svega minut i ja sam bila potpuno gola.

I dalje odgurujući ga rukama, moleći ga da prestane, plačući gorke suze, prisjećajući se boli i osjećajući bol ali ne fizičku, osjećam kao da će nakon ovoga moju dušu ubiti i svaku nadu za boljim sutra.

Stavio je svoga uzdignutog, čvrstog prijatelja na ulaz i zabio se do kraja, ne mareći kako ću se ja osjećati. Ponavljao je istu stvar nekoliko puta, pa su onda njegovi pokreti ubrzali, pa usporili. Njegove ruke šarale su mojim tijelom, usne su ljubile moj vrat i grudi a njegovi uzdasi su postajali sve glasniji i glasniji...

Svako moje oprianje, sva moja bol koju osijećam sada, svaka moja suza, svaka moja molba da prestane je nestala. Moj pogled je ovaj put bio na njegovim smeđim očima gledajući ga kako ne mari za ništa, kako je njemu ovo sve normalno i tad zatvori svoje oči i po zadnji puta večeras ispusti jaki uzdisaj zadovoljstva i svrši po meni.

A ja? Ja u ovom trenutku želim da me zemlja proguta.

Malo kratko ali opet bar ste dobili kakav talav nastavak 😂🤷‍♀️

Hvala osobi koja je napisala jedan komentar "Ne boli tijelo, boli duša" tako nekako što me inspiriralo 💞

DANAS SAM JAKO UMORNA I NE VJERUJEM DA ĆU OPET POSTAVIT NASTAVAK ALI DO I KRAJA OVOG TJEDNA OČEKUJTE 2 ILI 3 NASTAVKA, SVAKAKO DUŽA OD OVOG.

I JOŠ NEŠTO, ZNAM DA SAM VAM PUNO PUTA OBEĆALA NASTAVAK AL PONEKAD JE STVARNO TEŠKO ODRŽAT OBEĆANJE JER RADIM, I UMORNA SAM I OVAJ NASTAVAK SAM U 15 SATI NAPISALA A TO JUTRO SAM SE PROBUDILA U 4 I TAKO ČITAV OVAJ TJEDAN TAKO DA ĆU VJEROJATNO OSTATAK DANA PRESPAVAT 😂

ALI OPET SAM SAMA SEBI REKLA, E DANIJELA, NAPISAT ĆEŠ TAJ NASTAVAK DANAS PA KOLIKO TOLIKO...

Zatočena ( UREĐUJE SE)Where stories live. Discover now