"Jedino što si mi ti dao je bol, modrice i ožiljci."

7.9K 172 13
                                    

Ako želite vidjeti sliku kako Nikola izgleda odite na početak moje priče ❤️

Sve što odjećam je jebena bol. Još nikada nisam okusila ovakvu bol, ni Liamov udarac ni bič ne boli kao ovo. Uništio me, toliko da već 10 minita od kad sam se probudila sjedim nepomično na krevetu i gledam u pod, bez ijedne riječi, bez suza, bez pomaka. Potpuno u svom svijetu, svijetu patnje i neopisive boli. I dok Liam već 10 minuta zaziva moje ime i ponavlja jedno te isto pitanje, prisjećam se svega. Način na koji me ljubio svojim grubim usnama, grickao mi vrat te ostavljao otisak svojih zubiju po njemu. Način na koji je obrađovao bradavice bez imalo osjećaja, tako grubo. Zabijao se u mene bez imalo sažaljenja, osjećanja,milosti... Uzeo je ono vrijedno na najgori mogući način.

"ANNA MOLIM TE ODGOVORI VIŠE, ŠTO TI JE SVE RADIO" - Izderao se iz petnih žila na što sam se trgnula.

"A šta želiš da ti kažem? Kako me silovao bez imalo milosti. Osjećala sam svaku jebenu kost na sebi, još uvijek osjećam"

"Nisam te trebao ostaviti"

"Svakako bi ti bio taj koji bi mi oduzeo nevinost ali na još gori način" - proderem se ali ipak ne tako jako kao on maloprije. Zašutio je, valjda zato što sam u pravu ali iskreno bila sam spremna nakon ove rečenice na to da me prebije. Samo je sjeo do mene i zagrlio me.

"Zašto si uopće došao? Rekao si da te neće biti 2 do 3 dana"- upitala sam naslanjajući glavu na njegovo rame.

"Imao sam neki posao za obaviti ali smo prebacili to za neki drugi dan. I da, u pravu si, ja bi isto bio taj koji bi ti oduzeo nevinost, pa makar i na gori način od ovoga"

"Ti si kriv za sve, za smrt moje majke, razlog zašto sam ovamo si ti jer misliš da sam tvoja jebena igračka, ali samo izvoli riječi ti  neću više reći šta god mi radio jer možda onda shvatiš da s tobom niti jedna cura nikada neće moći uživati"

"Ne znaš pola toga, dao sam ti sve, krov nad glavom, sigurnost, hranu, sve što trebaš"

"Jedino što si mi ti dao je bol, modrice i ožiljci. Jebe mi se za tebe i tvoju sigurnost jer ovdje toga nema. Čovječe pronađi to malo ljuckosti u sebi, ako ju imaš" - iznervirano kažem te se odmaknem od njega i legenem okrećujući mu leđa. Sve me boli, svaki mišić, svaka kost.... Od samog filma koji se mota po mojoj glavi zaklopim oči i utonem u san.

LIAM. P O V

Jebeno je u pravu, u vezi svega. Jedino što sam joj dao je bol, modrice i ožiljci ali zaslužila je. To malo stvorenje mora se spustit na zemlju i shvatit tko sam ja i što sam sve spreman napraviti . Ali ne krajem se, zbog ničega jer kao što sam i prije rekao ona je moja jebena igračka i zaslužila je. Možda mi i nije bilo svejedno što je Nikola prvi utrao svoj kurac u nju ali šta je tu je.

Ona je zaspala na što sam otišao u kuhinju do Nikole koji me čekao za stolom.

"Iskreno, prijatelju, dao bih ti ju da ju probaš ali planirao sam ja biti prvi koji će svoj kurac utrati u nju,ali šta je tu je"

"Brate nadam se da se ne ljutiš, nisam izdržao jebeno je dobra"

"U redu je, pričaj mi je li bila vlažna" - upitam već pomalo napaljeno.

"Koliko god misli da nije uživala bila je vlažna, takoo vlažna i uska. Brate jebao bih ju po cijele dane" - s zadovoljstvom kaže.

"Imam ideju, večeras ćemo se ja i ti malo zabaviti" - kažem uz veliki osmijeh.

"Na šta misliš" - upita na što ja sa zadovoljatvom odgovorim.

Evo ga, to je to za ovaj nastavak a slijedeći će biti još zanimljiviji. ❤️

Zatočena ( UREĐUJE SE)Where stories live. Discover now