Hoofdstuk.2.

1.5K 60 17
                                    

P.o.v. Megan

Ik word wakker door de zonnestralen die door het gordijn heen schijnen. Ik zet de tv aan en zapp even tot ik bij het nieuws ben.

Is er een nieuwe wereld ster?
Een persoon zette gisteren een video op YouTube waar een meisje bij zingt, ze kan geweldig zingen maar diegene is anoniem. Veder hebben we nog geen informatie over haar.

Ik zet de tv uit en loop met mijn telefoon naar beneden. Ik pak een schaaltje yoghurt met aarbeien en eet het snel op. Ik zoek het filmpje op en zie dat het meer dan 10.000.000 miljoen weergaven heeft. Meer dan 9.000.000 miljoen reacties en likes. Ik scrol tussen de reacties door.  '😍😍😍  beautiful! ' staat er.  Ik glimlach. 

'I really want to know who she is, her voice is incredible! ' zie ik staan, geplaats door de echte Calum Hood! 
Er is ook nog gereageerd door Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson en Liam Payne!  Ben ik dan zo goed?  Dat moet dan wel!  Nog steeds kijk ik met grote ogen naar mijn mobiel.

'DING DONG!'

De bel gaat, ik schrik op.
Ik loop snel naar de deur en zie Noah daar staan, ik vlieg hem meteen om de hals.
"Ik heb je zo erg gemist!" " Ik jouw ook!"
"Hoelang blijf je?" Vraag ik. "Ik vetrek morgen weer. " Meteen ben ik weer down. Noah is tosti's aan het maken en ik loop naar boven om te douchen en andere kleren aan te trekken.
Ik zet de douche aan en stap eronder.

"Megan!  De tosti's zijn klaar!" Word er geroept.  Ik zet de douche uit en trek dezelfde kleren aan als gisteren.
Snel ren ik naar beneden en zie de tosti's al staan op tafel. Ik loop de keuken is en Noah die pakt drinken.

Hij heeft voor zichzelf alleen drinken gepakt, "nouja zeg. Pak je geen drinken voor mij? " Vraag ik beledigend. Ik ga met mijn hand door zijn haar heen zodat het niet meer mooi zit. "Nee!  Blijf van mijn haar af! " Schreeuwt hij. Hij kijkt me betreurt aan. Hij rent snel naar de Spiegel en gilt. "Mijn haar!? " Hij rent terug naar mij. " Hier ga je voor boeten Megan!" Zegt hij duivels. Owh God, snel ren ik weg op mijn sokken naar buiten. "Awwwwwwhhh! " Gil ik. Hij rent achter me aan, alleen hij heeft schoenen aan. Dus hij kan gewoon sneller rennen. Snel ren ik de tuin in met Noah nog geen meter achter me aan. Dan tilt hij me op alleen hij flikkert, dus ik flikker op hem. Hij begins me te kietelen."Haha hahahaha please hahahaha l-laat hahaha h-haha-et stoppen hahah!" Zeg ik lachend. "Alleen als je zegt dat ik de mooist jongen ben die jij kent." "Jij bent hahahaha de hahahahah mooi-hahahha-ste jon-hahhhahaha-gen die ik hahahaha ken. " "Dankuwel" Zegt hij met een buiging. Ik sta op en hij tilt me over zijn schouder heen. Hij rent naar binnen geloof ik.  Ik kan namelijk niet veel zien. Hij laat mij vallen op de bank. "Kyra Bella!" Roept hij. Beide komen ze als de malle aan rennen en springt Kyra op de bank. Bella is te klein dus het ziet er lollig uit. Noah zet Bella bij mij op de bank. Samen likken ze mijn gezicht. Ik trek een vies gezicht. Kyra en Bella springen van de bank en lopen naar achter. Ik drink even wat water.

Ik sta op en ga direct weer zitten. "Megan wat is er? " Vraagt Noah bezorgd. "Niks, ben denk ik beetje te snel opgestaan." Zeg ik, Noah gelooft het niet. Ik sta weer op, ik ben nog steeds duizelig maar negeer het. Ik eet mijn tosti op.
Ik voel me al een stuk beter.  Ik ga op de bank liggen en Noah komt naast me liggen. "Hoe gaat het op school? " Vraagt hij opeens. "Wel goed. " Antwoord ik Kort. Hij knikt.
"Zullen we een film kijken? " Vraagt Noah. Ik knik. "Welke film? " Vraag ik.
"Wel disney. " Zeg ik erachteraan.
"Brave? " Vraagt hij, ik knik. Hij pakt een deken en legt die over ons heen. Hij start de film en ik zorg ervoor dat ik comvertabel lig. Met mijn hoofd op zijn borstkas.

Halverwege de film beginnen mijn ogen dicht te vallen. "Weltrusten Megan. " Hoor ik in de verte. Ik voel nog dat iemand mij optilt en dan ben ik in dromenland

The Secret SingerWhere stories live. Discover now