Hoofdstuk.7.

1.1K 54 2
                                    

P.o.v. Megan

Iemand legt een koud doekje op mijn enkel. Ik bijt op mijn tanden, Jezus wat is dit gevoelig. Ik kijk op en zie iedereen bezorgd kijken. Ik glimlach en wuif het weg.
Ik zet de tv aan op nickelodeon, waar tot mijn verbazing de jongens niks op hebben te zeggen. Spongebob is erop.

Na 3 afleveringen van Spongebob draai ik mijn enkel. Het doet geen pijn meer! En de zwelling is weg!
"Wisten jullie dat ik honden heb? " Vraag ik aan ze. Ze schudden nee. "Nou vanaf nu wel. " Zeg ik. Ik spring van de bank af en land met beide voeten op de grond. M'n enkel knakt en ik kijk er verbaasd naar. Okay, totaal niet raar. Ik ren naar het achterhuis. Ik laat Kyra en Bella uit de bensen en ze komen me vrolijk achterna rennen.
Kyra springt op de bank en rent volop over Harry. Ze springt volop op zijn buik en hij vloekt, maar lacht daarna wel. Bella is bij Niall en Louis. Bella rent naar de mat waar een speeltje ligt. Ze komt terug met het speeltje en rent naar Zayn. Zayn pakt het speeltje en gooit het weer naar de mat. Bella rent erachteraan. Pakt het speeltje en rent weer terug. En zo gaat het door.

"Zullen we naar buiten gaan?" Vraag ik nadat Bella klaar is met haar touwtje. "Ja is goed." Zeggen Niall, Liam en Louis tegelijk. Ik doe de achterdeur open en loop naar buiten. Ik ren over de stenen met alleen sokken aan en ren de tuin in.
Niall, Louis en Liam komen me achterna rennen. Niet veel later Zayn en Harry ook. Ik sta achterin de tuin en roep keihard "Kyra!!" Kyra komt eraan rennen en Bella erachter aan. Kyra springt tegen me aan en ik val om. Net met mijn hoofd tegen de boom aan. Ik viel echt heel dom. Ik moet lachen, maar dan komt de pijn. "Waarom Kyra?" Zag ik zachtjes. Ik wrijf over mijn hoofd. Tja, zij kon er ook niks aandoen. Het is alleen wel pijnlijk.
Bella springt volop op mijn buik. "Auuuww" Zeg ik lachend. Kyra rent weg en ik kijk op. Ze rent naar Liam. Ze springt tegen hem aan en rent weer weg. Liam rent haar achterna.
Ik zet Bella van me af en ze rent naar Niall en Harry.
"Ik wist niet dat je zo goed met honden om kon gaan." Zegt Louis. "Ik vind dat geweldig. Ook jongere kinderen vind ik leuk om mee om te gaan." Zeg ik. Louis knikt. Kyra rent deze kant op en met Liam achter haar aan. Ik grinnik. "Zullen we sleepover houden?" Vraag ik. "JAAAAA, SLEEPOVER!!!" schreeuwen Niall en Louis. "Okay, dan moet ik even de matrassen naar beneden halen." Zeg ik. "We helpen wel." Zeggen Louis, Niall en Harry. Ik knik. Ik ren richting de achterdeur en ren het huis in. Ik ren naar boven en haal de matrassen van de bedden af. "Megan? Waar ben je? " Vragen stemmen. "Ik ben boven! " Schreeuw ik naar beneden. 1 matras die ligt al bij de trap. "Pas op er ligt een matras bij de trap. " Zeg ik. Niall, Harry en Louis komen naar boven. Ik duw de matras van de trap af en rol over het matras heen naar beneden. Ik trek hem mee naar de woonkamer. Ik leg hem neer en pak de andere die beneden is.

Evenlater zitten we in onze onies op de matrassen. Dan komen we erachter dat we 1 matras te weinig hebben. "Ik slaap op de bank." Zeg ik.
"Licht dat wel fijn dan?" Vraagt Zayn.
Ik knik. Eigenlijk niet, maar ik wil niet dat ze daar achterkomen. Anders gaat 1 van hun op de bank liggen en dat wil ik ze niet aandoen.
"Welke film gaan we kijken?" Vraag ik aan de jongens. "Mamma Mia!" Zegt Niall. We stemmen er mee in. We zetten allemaal lekkere hapjes op tafel en starten de film.
Wanneer de muziek op komt van Mamma Mia ren ik naar de keuken en pak een borstel. Ik ga op de bank staan en zing volle borst mee. De jongens doen gezellig mee. Ik lach heel veel. Als het liedje is afgelopen ga ik zitten alsof er niks is gebeurd. Als Dancing Queen erop komt dans en zing ik weer mee.
Als The Winner Takes It All erop komt worden mijn ogen zwaar. Ik probeer ze open te houden, maar opgegeven moment lukt het niet meer en sluit ik ze. "Weltrusten Meggie." Hoor ik stemmen zeggen en daarna ben ik in dromenland.

Midden in de nacht word ik wakker.
Het is kwart voor 3 en ik ben klaar wakker. Vandaag is het de dag, wanneer zij het deed. Vandaag is de dag dat ze zelfmoord pleegde. En het is mijn verjaardag...
Ik stap voorzichtig van de bank af en loop de keuken in. Ik doe een klein lampje aan en ga achteraan tafel zitten. Ik begin na te denken. Op gegeven moment beginnen de tranen te stromen en begin ik te snikken.
Ik ga tegen de maar aan zitten op de grond. Ik begin heel snel te ademen. Ik moet hier weg. Ik word gek. Na een paar minuten is het weg. De tranen beginnen harder te stromen. Ik begin harder te snikken. Op gegeven moment loopt er iemand de keuken binnen. Hij wrijft over mijn rug heen. Als ik op kijk is het Niall. Even later komt Zayn er ook nog bij. Allemaal hebben we onze onesie nog aan. "Wat is er?" Vragen ze tegelijk. "Vandaag is het 10 jaar geleden" Zeg ik verdrietig. "Wat 10 jaar geleden? " Vraagt Zayn.
"10 jaar geleden heeft mijn m-m-moeder z-zel-zelfmoord h-heeft g-g-gepleegd." Zeg ik. "Het komt wel goed meis" Zeggen ze tegelijk en trekken me in een knuffel. "Probeer nog wel te slapen, okay? " Zegt Niall. Ik knik. Niall en Zayn lopen terug en ik doe het lampje uit en loop ook terug. Ik ga op de bank liggen en val zo weer inslaap.

The Secret SingerTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang