Hoofdstuk.16.

619 33 0
                                    

P.o.v. Megan

Ik loop door, maar Louis pakt mijn pols. Er biggelen tranen over mijn wangen heen. "Louis, laat me los, alsjeblieft. " Smeek ik hem. Hij schud koppig zijn hoofd. "Nee, ik laat je niet los tot je rustig bent. " Zegt hij. Ik barst nu echt in huilen uit. Hij trekt me in een knuffel. Ik geef hem een dikke knuffel terug, dit had ik echt nodig. Opgegeven moment snik ik echt heel hard. "Heey lieffie het komt goed! " Zegt Louis lief. Ik schud mijn hoofd. "Nee Louis, het komt niet meer goed." Zeg ik. Ik knuffelt me nog iets steviger. "Louis, ik heb lucht nodig!" Piep ik. Lachend laat hij me los. "Sorry." Zegt hij."Daar zijn jullie!" Hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Harry en Niall. "Gaat het weer een beetje ?" Vraagt Harry. Ik knik. Niall en Harry geven me een knuffel, opeens komt Louis er ook bij. Dan opeens nog 4 armen erbij. "Jongens, ik wil blijven ademen." Piep ik. Ze laten me los en lachen. "Je moet wel terug naar je kamer." Zegt Liam. "Ja-haa, verpest het moment nou niet." Zeg ik nep boos.
Zayn slaat z'n arm om me heen. "Alles komt echt wel weer goed meis." Fluistert hij in mijn oor. Tranen zwellen weer op. Kom op Megan, ga nou niet janken. Dat is zwak. We lopen weer naar de lift en gaan weer naar mijn kamer. "Hallo Megan, hoe voel je je nu?" Vraagt de zuster. "Ik heb nogsteeds last van mijn neus en mijn schouder, maar naast dat gaat het wel." Zeg ik. De zuster knikt. "Mag ik even naar je schouder kijken?" Vraagt ze. Ik knik. Ze helpt me omhoog en trekt mijn shirt omhoog. Mijn gezicht betrekt. "Doet het hier pijn?" Vraagt ze en ze drukt op mijn schouder. "Jaa." Breng ik er moeilijk uit. Een traan loopt over mijn wang. De jongens kijken me bezorgd aan.
"En hier?" Ik knik. Als ik nu ga praten, dan breek ik. "Okay, ik zal even wat verband ophalen en een warm washandje." Zegt ze en loopt weg. "Gaat het Meg?" Vraagt Zayn. Ik knik, maar er loopt een traan over mijn wang. "Het komt wel goed lief." Zegt Louis. De zuster komt weer binnen met een warm doekje en legt die op mijn schouder. Meteen voelt het al een stuk beter. Zo te zien ziet de zuster het. "Beter?" Vraagt ze. Ik knik hevig. "Wil je wat te eten?" Vraagt ze kort daarna. Ik knik, ik heb dan net wel eten gehad, maar ik sterf van de honger!! "Doe maar een beetje kwark." Zeg ik tegen de zuster. Ze knikt en loopt de kamer uit. "Je hebt net eten gehad!" Zegt Harry. Ik haal me schouders op. "Dus? Ik heb honger." Zeg ik sassy. Niall lacht en geeft me een high-five. "Willen jullie TV kijken?" Vraag ik wijzend naar de TV schuin tegen over mij. "Jaa!" Schreeuwen ze als kleine kindjes in koor. Ik zet hem aan en ga naar Nick Toons, waar SpongeBob op is. Wat? Het blijft leuk om te kijken, don't judge! Er komt een andere zuster binnen met een voedsel karretje. "Jij wou kwark toch jongedame?" Vraagt ze op een grappige manier. Ik lach en knik. "Jap." Zeg ik. Ze overhandigd me een schaaltje waar aardbeien kwark in zit. Ze schuift het tafeltje bij mij aan het klapt het uit. Ik zet het schaaltje op het tafeltje. Ze zet er nog een glas water naast. "Wil je nog iets?" Vraagt ze. Ik schud m'n hoofd. "Willen jullie nog iets heren?" Vraagt ze kort daarna. Iedereen schud zijn hoofd behalve, ja je kan het al raden, Niall.

Even later zit ik met de jongens TV te kijken terwijl ik mijn aardbeien kwark opeet. Niall die had vanille kwark. Intussen tijd was de zuster weer geweest. Ze had een bepaald medicijn aan mijn infuus gelegd. Die zou mijn lichaam helpen bij het afvoeren van die stoffen. Daar moet ik dus 17 uur mee rond lopen.. Gezellig..
De zuster had nog uitgelegd dat ik over 2 dagen kon geopereerd worden aan mijn neus.

"Moeten we nog iets voor je halen?" Vraagt Zayn. Ik schud mijn hoofd. De jongens gaan even naar huis, omdat ze even hun rust moeten pakken, wat ik volkomen begrijp. "Doei Megan!!" zeggen de jongens in koor nadat ze me allemaal een knuffel hebben gegeven. "Ga maar even slapen Megan, dat doet je goed." Zegt de zuster. Ik knik en ga comvertabel liggen. Al snel val ik in een droomloze slaap.

P.o.v. Liam

"Zullen we anders wat spelletjes meenemen?" Vraag ik als we met z'n 5en bij de kelderkast staan. "Jaa leuk!" Zeggen Zayn en Harry tegelijk. "Ook een film?" Vraag ik weer en nu juichen Louis en Niall. Ik lach en pak een doos waar 1001 spellen inzitten. Tenminste, daar ga ik van uit. Ik kan geen Nederlands.. Ook pakken we een stuk of 8 films, Grease, Mamma Mia, Toy Story, Notebook, Mean Girls, Inside Out, Liar Liar en nog paar films met Jim Carrey. Ik doe ze allemaal in de tas. "Veder nog iets?" Vraagt Zayn. Ik schud mijn hoofd, maar zie dan haar mobiel op tafel liggen. Ik stop die er nog snel bij. Harry en Louis zijn buiten met Kyra en Bella. Die moesten er ook even uit. We hadden tegen Megan gezegd dat we onze rust zouden pakken, doen we ook soort van. Alleen eerst de belangrijkste dingen. De matrassen liggen allemaal nog in de woonkamer. Niall ligt op de bank te slapen. Die lag blijkbaar lekkerder..

The Secret SingerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu