Hoofdstuk.10.

992 46 5
                                    

P.o.v. Harry

Ik word wakker uit mijzelf. Ik kijk rond. Iedereen ligt nog te slapen. Ik kijk hoelaat het is. Half 8... mooie tijd. Ik kijk naar Megan. Ze is zo mooi... en ze is heel schattig als ze slaapt. Als ik merk dat ik naar haar staar kijk ik weg. Ik sta op en loop naar de keuken. Ik trek een keukenkastje open in de hoop dat daar een glas of mok staat, maar nee. Een andere? Ook niet. Nog eentje, ja! Ik pak een mok eruit en vul die met water. Ik drink alles weer op en loop terug naar de woonkamer. Ik ga weer liggen en mijn ogen vallen al weer dicht. We gaan dus weer naar dromenland blijkbaar.

P.o.v. Megan

Ik hoor voetstappen en langzaam vervagen die. Ik open heel even mijn ogen en draai me om. Ik sluit mijn ogen weer en val weer inslaap.

Ik zie een unicorn voor mij, ik knuffel het. Het is zo lekker zacht! Het begint mijn naam te roepen. "Megan." "Megan" "Megan!" Ik zeg keihard "ja!!" Maar hij reageert niet. "Megan!" Zegt het nu, maar de stem veranderd. Het lijkt op de stem van Harry? Ik open mijn ogen maar Harry zie ik niet. Ik kijk rond en zie Harry liggen, zijn ogen zijn gesloten. Droomt hij nou over mij? Ik loop naar hem toe en schud hem heen en weer. "Harry." Zeg ik zachtjes. Maar hij word niet wakker. Hij schreeuwt weer "Megan!" Niall en Liam worden wakker. "Wat is er?" Vragen ze tegelijk. Ik haal mijn schouders op. "Harry roept de hele tijd mijn naam maar word niet wakker." Leg ik uit. Beide kijken ze raar. "Harry." Zeg ik en schudt hem wat harder heen en weer. Maar nee hij wordt niet wakker. "Laat ons maar." Zegt Liam. "Katten!" Schreeuwt hij blij. Hij lijkt wakker te worden maar Zayn en Louis ook. Ik kijk Liam verbaast aan. "Harry?" Vraag ik zachtjes. Hij kijkt mij aan, er staan tranen in zijn ogen. "Waar droomde je over?" Vraag ik. "Leg ik later uit." Zegt hij verdrietig en fluisterend. Ik knik. "Is goed." Ik kijk hoelaat het is. "Het is al half 11 jongens." Zeg ik. "Tijd voor een goed ontbijtje, maar eerst douchen." Zeg ik. De jongens knikken. "Wie gaat eerst?" Vraag ik. Harry, Zayn en Niall steken hun hand op. Ik knik en ze lopen naar boven. Ze weten onderhand de weg wel. "Wat gaan wij doen?" Vraagt Liam. Ik kijk hem met een grijns aan. Hij kijkt bang terug. "Naar buiten?" Vraag ik. Liam en Louis knikken. "Wel voorzichtig doen." Zegt Liam. Ik knik en pak mijn schoenen. Ik trek ze aan en pak mijn jas. Het is best koud buiten. En nat.

Ik ren de tuin in en probeer een handstand, maar ik glij uit. En daar lig ik dan op de grond, lachend met een lachende Liam en Louis naast me. Ik sta lachend op en probeer het nog een keer. Het lukt maar ik beland in bruggetje. Ik sla mijn benen weer achterover. "Hoe dan?" Vraagt Louis. Ik haal me schouders op. "Mezelf aangeleerd." zeg ik. "Zullen we weer naar binnen gaan, het is koud namelijk." Zeg ik vragend. Ze knikken. Ik ren richting de achterdeur, maar ik moet eerst zo nodig weer eens uitglijden. Ik sta lachend op en ren gewoon vrolijk door.
Liam en Louis moeten ook lachen. Het zag er ook raar uit. Als we binnen zijn doen we onze jassen en schoenen uit.

Harry, Niall en Zayn zitten al op de bank. "Als jullie naar buiten gaan, pas op en doe geen handstand." Zeg ik lachend. Ze kijken me raar aan en moeten lachen.
"Ik ga douchen." Zeg ik en loop naar boven. Mijn kamer in. "Shut my eyes and count to ten, it goes in one ear out the other." Zing ik zachtjes. Ik pak een wollen trui en een zwarte skinny jeans. (Media)

Ik loop de douche in en zing wat harder. "I miss you, i miss you, i miss you more." "Every stumble and each misfire."
Ik zet de douche aan en stap eronder. Ik hoor een gil. Het klonk als die van Liam. Owh God. Ik lach even want het klonk echt grappig en ga gewoon veder met douchen. "What about us? What about all the times you said you had the answers? What about us? What about all the broken happy afters? What about us? What about all the plans that ended in disaster? What about love? What about trust? What about us?" Zing ik vrolijk. Ik zing vrolijk veder en zet de douche uit. Ik droog me af en kleed me aan. (Duhhhhh😂). Ik loop de trap af. Ik open de deur en zing: "Hello from the otherside!" Niall en Zayn moeten lachen en Harry zegt: "Hello." En daarna moet hij ook lachen. Liam en Louis komen ook naar beneden. "We zouden vandaag toch naar Emmen gaan?" Vraagt Zayn. "Ja is goed. Op de fiets?" Vraag ik. Ze knikken. "Wie wil bij mij achterop?" Vraag ik. Iedereen steekt zijn hand op. Owh, okay. "Anders lootjes trekken. Er zijn namelijk 3 fietsen." Zeg ik. Ik pak papier en een schaal. Ik schrijf de namen op en doe ze in de schaal. "Wie wil allemaal fietsen?" Vraag ik. "Ikke!" Zeggen Louis en Harry. "Okay, dan mogen jullie grabbelen." Zeg ik. Ze pakken een papiertje. "Zayn." Zegt Harry. "Liam." Zegt Louis. "Niall dan ga jij bij mij." Zeg ik met een big smile. "Gaan we hier lunchen of in Emmen?" Vraagt Harry. "In Emmen." Zeg ik.

We trekken onze schoenen en jassen aan en lopen naar buiten. "Wacht!" Zeg ik en ren naar binnen. Het is koud buiten dus ik pak even een sjaal. "Willen jullie handschoenen jongens?" Schreeuw ik naar buiten. Ik hoor paar ja's en pak 5 paar handschoenen. Het zijn zwarte en voor mijzelf heb ik al. Ik loop naar buiten en draai de achterdeur op slot.
"Wie wou?" Ze steken allemaal hun hand op. Ik rijk ze de handschoenen aan en pak de fietsen. "Louis en Harry, mij volgen." Zeg ik en ze knikken. We stappen op de fiets en fietsen weg. (Nee johh😂)

The Secret SingerWhere stories live. Discover now