Hoofdstuk.12.

812 36 0
                                    

P.o.v. Zayn

Ik sta van schrik te kijken naar de ruzie. Als de meiden tegen Megan aan beginnen te trappen grijpen Liam en Harry in. En daar ligt ze met haar ogen gesloten. Niall, Louis en ik hurken bij haar neer en proberen haar wakker te maken. Haar gezicht is een beetje blauw/paars en haar neus staat scheef en is aan het bloeden. Ik til haar op in bridestyle en leg haar verderop een bankje neer. Een persoon met een rode kruis vest aan komt eraan. "Wat is er gebeurd?" Vraag ze. "Inelkaargeslagen." Zeg ik. Ze knikt en doet een wat testjes. "Haar hartslag is laag, ze moet naar het ziekenhuis." Legt ze uit. Ze pakt haar telefoon en belt volgens mij de ambulance. "Ambulance komt eraan." Zegt ze. Ik knik. Ik kijk naar Megan. Maaaaaaaann wat is ze schattig. Waarom moest haar dit nou overkomen?

Ik hoor de sirenes al. Met haast komen 2 ambulance broeders met een brancard aan rennen. Ik til haar op en leg haar erop. "Er kan 1 iemand mee met haar." Zegt een van de ambulancebroeders. "Ga jij maar." Zeg ik tegen Louis.
"Echt? Dankje!" Zegt hij. Hij loopt mee en wij pakken de fiets en gaan op fiets naar het ziekenhuis, Niall zit bij Liam achterop, Ik fiets alleen en Harry fiets alleen.We weten de weg niet. Maar we fietsen langs de ambulance. Ik zie het ziekenhuis al verderop.

P.o.v. Louis

"Ga jij maar." Zegt Zayn tegen mij. Ik kijk hem ongeloof waardig aan. "Echt? Dankje!" Zeg ik en ik loop met de ambulance broeder mee. Ik vind het zo zielig, ik ben zo bezorgd om haar. Zouden die meiden pesters van Megan zijn? Doet moet haast wel. Megan krijgt een infuus en daar word een kabeltje aan aangesloten. (Lekkere zin dit😂)
Ook word haar hartslag gecheckt. "Hij is nogsteeds laag." Zegt een ambulancebroeder. "Ze heeft waarschijnlijk haar neus gebroken." Zegt hij. Ik pak haar hand vast en wrijf erover heen.

We zijn nu bij het ziekenhuis. Ze word haastig uit de ambulance gehaald en meegenomen. Ik ren erachter aan, maar de zuster houd me tegen. "Sorry jongen, ze moeten testjes bij haar doen." Zegt de zuster. "Nee! Laat me er langs!" Schreeuw ik. "Jongen, kom hier kan u wachten." Zegt ze met medelijden. "Ik wil gewoon naar haar toe." Zeg ik verdrietig. Tranen beginnen over mijn wangen te stromen. Ik laat me zakken op de stoel en ga met mijn handen door het haar heen.

Ik zie dat de jongens eraan komen. "Hey Lou, al iets gehoord?" Vraagt Liam. Ik schud mijn hoofd. "Nee, ze zijn testjes aan het doen." Zeg ik verdrietig. "De ambulancebroeder zei dat haar neus waarschijnlijk is gebroken." Zeg ik.
Niall is de hele tijd stil. Harry ook. "Hey Niall en Harry kom is." Zeg ik terwijl ik naast me klop. "Liam en Zayn ga zitten." Zeg ik. "Moet je ons zien. We zijn een paar dagen bij Megan en we vinden haar allemaal leuk volgens mij. We geven nu al zo veel om haar." Leg ik uit. Allemaal knikken ze. Een traan rolt over mijn wang heen. Niet alleen bij mij, maar ook bij Niall en Harry. "Groepsknuffel!" Roept Liam.

"Familie of vrienden van mevr Anderson?" Vraagt een zuster. "Ja?" Vraagt Harry. "Ze heeft waarschijnlijk een hersenschudding, een gebroken neus en een gekneusde schouder." Zegt de zuster. Ik sla mijn hand voor mijn mond.
"Mogen we naar haar toe?" Vraagt Niall. "Ja dat mag, volg mij maar." Zegt de zuster. We staan allemaal op. "Trouwens ze is nog wel bewusteloos." Zegt ze.

P.o.v. Megan

Zo donker, ik ben vast en zeker aan het dromen. Ik kan niks, voel niks, hoor niks. Yay echt gezellig dit!

P.o.v. Harry (sorry voor zoveel verwisseling)

We lopen de kamer in en ik schrik. Ze is helemaal bont en blauw en haar neus staat echt wel scheef.
Ik pak een stoel en ga naast haar zitten. Ik pak haar hand vast en wrijf erover heen. Waarom moet haar dit overkomen? Het moet vast en zeker haar pesters zijn, dat kan gewoon niet anders. Naast mij zit Liam, achter bij haar bed zit Niall, en aan de overkant zitten Zayn en Louis. "Zullen we anders een liedje voor haar zingen?" Vraagt Niall. We knikken allemaal. "Welke?" Vraagt Louis. "More Than This?" Vraag ik. We knikken.

I'm broken, do you hear me?
I'm blinded, 'cause you are everything I see,
I'm dancin' alone, I'm praying,
That your heart will just turn around,
And as I walk up to your door,
My head turns to face the floor,
'Cause I can't look you in the eyes and say,
When he opens his arms and holds you close tonight,
It just won't feel right,
'Cause I can't love you more than this, yeah,
When he lays you down,
I might just die inside,
It just don't feel right,
'Cause I can't love you more than this,
Can love you more than, this
If I'm louder, would you see me?
Would you lay down
In my arms and rescue me?
'Cause we are the same
You saved me,
When you leave it's gone again,
And when I see you on the street,
In his arms, I get weak,
My body fails, I'm on my knees,
Prayin',
When he opens his arms and holds you close tonight,
It just won't feel right,
'Cause I can't love you more than this, yeah,
When he lays you down,
I might just die inside,
It just don't feel right,
'Cause I can't love you more than this,
Can love you more than, this
I've never had the words to say,
But now I'm askin' you to stay
For a little while inside my arms,
And as you close your eyes tonight,
I pray that you will see the light,
That's shining from the stars above,
When he opens his arms and holds you close tonight,
It just won't feel right,
'Cause I can't love you more than this,
'Cause I can't love you more than this
When he lays you down,
I might just die inside,
It just don't feel right,
'Cause I can love you more than this, yeah,
When he opens his arms and hold you close tonight,
It just won't feel right,
'Cause I can love you more than this,
When he lays you down,
I might just die inside,
It just don't feel right,
'Cause I can't love you more than this,
Can't love you more than this

In de hoop dat Megan wakker is kijk ik even, maar geen kans.
Wat hebben die meiden haar toch aangedaan?

The Secret SingerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu