Hoofdstuk.8.

1.1K 46 2
                                    

P.o.v. Niall

Ik word wakker door gesnik uit de keuken. Ik loop ernaar toe en zie Megan huilend op de grond zitten.
Ik kom naast haar zitten en troost haar. Zayn komt ook de keuken inlopen."Wat is er?" Vragen we tegelijk. "Vandaag is het 10 jaar geleden" Zegt ze verdrietig. "Wat 10 jaar geleden? " Vraagt Zayn.
"10 jaar geleden heeft mijn m-m-moeder z-zel-zelfmoord h-heeft g-g-gepleegd." Zegt Megan snikkend. "Het komt wel goed meis" Zeggen we tegelijk en trekken haar in een knuffel. "Probeer nog wel te slapen, okay? " Zeg ik. Ze knikt. Zayn en ik lopen terug en gaan weer liggen op het matras en Megan doet het lampje uit en loopt ook terug. Ze gaat op de bank liggen en valt zo weer inslaap. Eigenlijk is ze wel heel schattig als ze slaapt. Met die gedachte val ik weer in slaap.

P.o.v. Megan

Ik word wakker omdat iemand keihard schreeuwt, kussengevecht houd en iemand springt op mij.
Yayyy. Hoor de sarcasme. Dan beginnen ze keihard C'mon C'mon te zingen. Ik draai me om en wil veder slapen, wat me ook lukt...
"Ligt ze nou alweer te slapen?"
"Ze is zo schattig als ze slaapt"
"Ik wil eten!"
"Zullen we haar maar laten slapen?"
"Ja, als ze straks nog niet wakker is maken we haar wakker"

Dat hoorde ik en daarna viel ik alweer inslaap.
"Kom maar Bella en Kyra" zegt een stem.
Ik hoor de getrippel en getrappel van de 2 honden die over de vloer lopen.

Opgegeven moment likt iemand mijn gezicht. "Iewl" mompel ik. Ik open mijn ogen en zie Bella en Kyra naast mij. En de jongens op de matrassen ze lachen. Ik zet ze beide van de bank af en sta op. "Goed geslapen?" Zegt Harry. Ik knik en gaap. "Ik heb honger" mompel ik zacht. "Ik heb een eitje voor je gebakken" zegt Liam. Ei... zoveel calorieën...
"Dankje" zeg ik tegen hem. Ik loop naar de keuken en haal het eitje uit de pan. Ik loop terug naar de woonkamer en eet het eitje op. Langzaam hapje bij hapje word het steeds minder. Uiteindelijk heb ik hem op en ik heb er spijt van. Hij was hardstikke lekker hoor, daar niet van, maar zoveel calorieën. Ik wil gewoon een beetje gewicht verliezen.

"Zullen we naar Emmen centrum?" Vraag ik aan de jongens. "Is goed, maar hoe komen we daar?" Vraagt Zayn.
"Fietsend... tenzij je lopend wil, maar dat duurt lang." Zeg ik. "Maar jongens, we moeten eerst douchen enzo." Zeg ik
"Euhh hoe?" Vraagt Louis en hij kijkt mij raar aan. "Euh, wat dacht je van een badkamer. We hebben er 3." Zeg ik lachend. Ze weten niet van mijn badkamer. Maarja. "Wie gaat eerst douchen? " Vraag ik. Liam, Zayn en Louis steken hun hand op. "Okay, volg mij" Zeg ik terwijl ik de trap op loop. Met Louis, Zayn en Liam achter mij aan wijs ik ze de badkamer aan. Ze stappen de douche in en ik loop weer naar beneden. "Okay wat gaan wij ondertussen doen? " Vraag ik aan Harry en Niall. "truth or dare? " Zegt Niall vragend. Harry en ik stemmen in. "Okay truth or dare aan Meg." Zegt Niall. "Truth." Zeg ik. "Wanneer ben je jarig??" Zegt Niall vragend. Shit.. dat is vandaag maar zou ik dat zeggen? Ik ga er gewoon voor. "14 februari." Zeg ik met mijn hoofd naar beneden. "Maar dat is vandaag." Zegt Harry. Ik knik. "Dan gaan we vandaag dus nog iets doen." Zeggen ze tegelijk. Ik kijk op en kijk ze verward aan. Ach, laat ook maar. "Truth or dare aan Harry." Vraag ik. "Dare." Zegt hij vastbesloten. "Okay, klop bij 1 van de jongens die staan te douchen op de deur en doe een knock knock grap." Zeg ik. Hij loopt naar boven en klopt op iemands duur. Volgens mij die van Louis. "Knock knock" zegt Harry. "Hij is open" zegt Louis terug. Volgens mij stapt Harry de badkamer binnen en Louis schreeuwt als een meisje. "Aaaaaaahhhh" Even later komt Harry weer beneden. Niall en ik lachen ons kapot. "Truth or dare aan Niall" zegt Harry. "Dare" "zet my heart will Go on op en zing zo vals mogelijk mee" zegt Harry. Owh God

Na een het liedje komen Liam, Louis en Zayn beneden. "Okay wij kunnen douchen." Zeg ik. Ik ren de trap op en loop mijn kamer in. Ik pak een setje kleren (zie omslag) en loop de badkamer in. Ik draai de deur op slot en zet de douche aan. Ik begin Titanium te zingen. Dat liedje vond zij altijd leuk.

You shout it out
But I can't hear a word you say
I'm talking loud not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up
I'm bulletproof nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall, I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium, I am titanium, I am titanium, I am titanium
Cut me down
But it's you who has further to fall
Ghost town, haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much
I'm bulletproof nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium, I am titanium
Stone-hard, machine gun
Firing at the ones who run
Stone-hard, thus bulletproof glass
You shoot me down but I won't fall, I am titanium
You shoot me down but I won't fall, I am titanium
You shoot me down but I won't fall, I am titanium
You shoot me down but I won't fall, I am titanium
I am titanium

Na het liedje zet ik de douche uit en droog ik mij af. Kleren aan haar in een staart en de douche uit.
Als ik de trap af loop en ik beneden kom hoor ik Zayn vragen aan Louis "vind je Megan leuk?"
Louis knikt en zegt "ja ik vind haar hardstikke leuk!" Ik wacht een minuut of 2 en doe dan de deur open. Opeens ben ik heel hyper. "HOI!" Ik ren door het huis heen en Bella volgt me. Ik ren naar buiten door de tuin heen. Opgegeven moment struikel ik en alles word zwart.

The Secret SingerWhere stories live. Discover now