Hoofdstuk.11.

865 41 6
                                    

P.o.v. Niall

Ik zit bij Megan achterop. Ik ben best verlegen, ik vind haar namelijk leuk. Ze is grappig, lief, zorgzaam, mooi, schattig. Ze heeft hele mooie blauw-groene ogen, mooi blond haar! Hoe kan ze geen vriendje hebben?
"Jongens! Jullie moeten links, niet rechts!" Zegt Megan lachend. Ik kijk achterom en zie ze omkeren. Wauw. Ik moet ook lachen.

P.o.v. Megan

"Jongens! Jullie moeten links, niet rechts!" Zeg ik lachend. Ze keren alweer om en ik hoor Niall lachen. Het loopt nu al in de soep. We zijn net een kwartier aan het fietsen. Het is winter nu en het is best glad op de straten. Ik fiets daarom ook wat voorzichtiger. Maar helaas. Een stuk ijs laat ons vallen. Ik lig lachend op de grond. Ik hoor een fiets vallen en nog een fiets. Ik kijk op en zie de rest liggen. "Jongens?" Vraag ik. "Jaaa?" Krijg ik terug. "We moeten nog wel een stukje." Zeg ik. Ik hoor ze zuchten. "Kom dan gaan we veder." Zegt Harry. We staan allemaal op en gaan weer op de fietsen.

"Hier af jongens." Zeg ik. Ik zie ze wat naar links gaan. "Naar rechts!" Schreeuw ik zowat. Ze knallen bijna tegen mij en Niall op. "We zijn nu in Emmen, waar willen jullie lunchen?" Vraag ik. Niall wijst naar iets. Het is bakker Bart! "Is goed. Daar heb je lekkere broodjes en donuts enzo." Zeg ik blij. Toen ik dat zei werd Niall helemaal blij. We lopen met de fiets in de hand er naar toe. Ik weet het is slecht maar, ik wil niet echt gewicht meer verliezen. Ik voel me zo blij tussen hun.

We zetten de fietsen in het fietsenrek en lopen naar binnen. "Kan ik jullie helpen?" Vraagt de bediende. Ik knik. "Wat willen jullie jongens?" Vraag ik. "Een kaascroissant en frikandellenbroodje." Zeggen Harry en Liam. "Pizzabroodje en kaasbroodje." Zegt Zayn. "Alles wat de jongens hebben en 2 donuts." Zegt Niall. Ik moet lachen. Ik heb ook best veel honger. "Wat wil jij Louis?" Vraag ik. "Euhh, doe maar een pizzabroodje en een donut." Zegt hij. Ik knik. "Doe mij maar een hamkaascroissant, pizzabroodje en een donut." Zeg ik. De jongens kijken mij raar aan. "Wat?" Vraag ik lachend. "Niks." Hoor ik van de kanten. Ik reken af en we zoeken een plekje op.

De bediende komt onze broodjes brengen en vraagt: "willen jullie nog iets drinken?" "Cola." "Cola." "Sprite." "Fanta." "Cola." "Water." Zeggen we allemaal en ze knikt. Niet veel later komt ze terug met alles.
Ik eet alles op en drink daarna mijn glas water helemaal leeg. Man wat ik een dorst en honger.

Als we uit de bakker bart zijn vraag ik: "wat willen jullie nu doen?" "Naar de dierentuin!" Zegt Louis vrolijk. We stemmen er allemaal mee in. Als we richting wildlands lopen vraag ik aan Harry: "wil je nog vertellen waar je droom over ging?" Hij kijkt me aan en zegt "Ja." "Ik had een droom over jouw, jij ging dood, je werd aangereden." Zegt hij met tranen in zijn ogen. Ik ben op mijn 12de een keer aangereden... "aww Harry!" Zeg ik en knuffel hem. "Maar die droom is geweest dus nu naar de dierentuin." Zegt hij. Ik knik. We lopen achter de jongens aan. Ik betaal de entre en we lopen naar binnen. "Wisten jullie dat ze hier ook een achtbaan hebben?" Vraag ik. Ze schudden hun hoofd. "Die heet twee stryd echt een hele leuke!" Zeg ik blij.

"Wat doe jij hier nou dan slet?" Vraagt een bekende stem. Ik draai me om en zie Lynn samen met Ezra. "N-naar d-d-dierentuin." Antwoord ik bang. "Jij hoort hier wel hé en sinds wanneer heb jij vrienden. Niemand mag jouw, daarom heeft je eigen ma ook zelfmoord gepleegd." Zegt ze. Dat was het punt. Bozer kun je me niet krijgen. Ik loop naar haar toe en sla ze beide in het gezicht. Dat had ik beter niet kunnen doen want ze duwden me op de grond en trapten me. Het word een beetje zwart voor mijn ogen. Ik zie dat iemand Lynn en Ezra van mij weg trekt, maar daarna word echt alles zwart en verneem ik niks meer.

P.o.v. Liam

"Wat doe jij hier nou dan slet?" Vraagt een meisje. Megan draait zich om "N-naar d-d-dierentuin." Antwoord ze bang. "Jij hoort hier wel hé en sinds wanneer heb jij vrienden. Niemand mag jouw, daarom heeft je eigen ma ook zelfmoord gepleegd." Zegt ze het ene meisje. Megan loopt naar haar toe en slaat ze beide in het gezicht. De 2 meisjes duwden haar op de grond en trapten Megan. Ik zie Megan wit wegtrekken. Ik en Harry grijpen meteen in. We halen de meisjes bij Megan weg en Niall, Louis en Zayn hurken bij Megan neer. Ze heeft haar ogen gesloten. Zayn tilt haar op in bridestyle en legt haar verderop een bankje neer.

The Secret SingerWhere stories live. Discover now