Hoofdstuk.6.

1.2K 51 13
                                    

P.o.v. Megan

Ik word wakker en zie dat ik nog steeds op de grond lig. De grond is best hard eigenlijk. Ik sta op en neem mijn medicijnen in. Een glas water volgt. Ik loop naar beneden en pak een komkommer en snij daar plakjes af. Ik doe de plakjes in een schaaltje en de komkommer leg ik weg. Ik loop met mijn schaaltje komkommer naar de badkamer. Ik zie dat het buiten pikdonker is. Ik kijk hoelaat het is, half 12!! Euhh shit, ik eet mijn komkommer op en loop naar de keuken, daar staat een weegschaal. Ik ga erop staan en zie dat ik 53.3 weeg. Nog steeds te veel..

Ik loop naar het toilet en ga op mijn knieën zitten. Ik steek 2 vingers in mijn keel en het eten komt eruit..
Als ik klaar ben poets ik mijn tanden en was ik mijn handen. (Natuurlijk spoel ik ook door)
Ik loop naar boven en trek een zwart kort broekje aan en groene shortama (heb ik nu aan (: )
Ik zet zachtjes muziek op en dan denk ik aan morgen. Morgen is het One Direction concert!
Met die gedachte val ik glimlachend inslaap.

Ik word wakker door zonnestralen die op mijn gezicht schijnen. Ik open mijn ogen veder en bedenk dat ik naar het One Direction concert ga. Yayyyyyy!!
Ik spring op mijn bed van blijheid. Ik loop direct naar mijn kast en pak een outfit (omslag) en de schoenen worden hoge witte all-stars. Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan, als ie warm is stap ik eronder. Ff mijn haarties wassen en stap er dan weer onderweg. Ik droog me af en kleed me aan. Ik loop de badkamer uit en pak mijn telefoon van de lader af. Ik heb berichten van Hello it's mah😂 groep.

Niall🦄: HET CONCERT IS VANDAAG!!
Louis🐦: JJJJAAAAAA, WE KNOW!!
Harry🦊: Meg, je komt toch naar het concert?

You: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ik sluit de chat af en stap op de fiets, richting de arena. Het is zo'n 20 minuten fietsen dus niet zo veel dus.
Als ik er ben zet ik mijn fiets neer en zet ik hem op slot. Ik ga in de rij staan en wacht tot we naar binnen mogen.
Ik word geduwd en ja hoor. Ik lig op de grond. Opeens begint iedereen te gillen. Ik kijk vebaast rond, tot ik iemand hoor praten. "Gaat het wel? " Zegt een britse stem. Ik kijk op en zie Liam Payne voor me staan. "Ja het gaat wel, bedankt. " Zeg ik. Hij helpt me omhoog. "Ik moet gaan, het was leuk je te ontmoeten" Zegt hij. "Hetzelfde" Zeg ik terug. Hij loopt weg. Okay dat was totaal niet raar ofzo.

Na ongeveer een half uur wachten zit ik in de arena. Ik zit op de 2de rij precies in het midden dus het is perfect!
Het intro begint. Iedereen begint te gillen. Fijn, een gehoorbeschadeging!
Als het intro is afgelopen komen ze op. En iedereen begint nog harder te gillen. Ik doe mijn handen op mijn oren en kijk naar de jongens. Ze beginnen met Kiss You. Iedereen begint mee te zingen. Het klinkt echt mooi! Daarna She's Not Afraid, daarna Live While We're Young, Little Things, Change My Mind, One Way Or Another, Over Again en als laatst What Makes You Beautiful.

En dan sta je in de rij voor de Meet & Greet.
Ik laat iedereen voor zodat ze er niet achterkomen wie ik ben.

Na zo'n 3 kwartier wachten ben ik aan de beurt. De jongens kijken me met grote ogen aan, ik stuur ze een appje 'ik sta voor jullie'
En laat het zien. Louis roept "Groepsknuffel! " Iedereen knuffelt mij stevig voral Louis. "Lucht" Piep ik. De jongens laten me lachend los.
Louis kijkt me aan. "Mogen we misschien mee naar jouw huis? " Vraagt hij twijfelachtig. "Ja hoor, maar hoe willen jullie daar komen dan? Ik ben met de fiets namelijk" Zeg ik. "We gaan gewoon met je mee lopen" Zegt Niall. "Okay, desnoods gaat iemand fietsen en dan loop ik" Zeg ik. "Ik ga fietsen!" Zegt Louis blij. Ik grinnik. "Gaan we nog of? " Vraag ik. Iedereen knikt. We lopen naar buiten en ik haal mijn fiets van het slot af. Louis loopt er vrolijk naar toe en pakt mijn fiets. Ik loop naast hem en hij stapt op m'n fiets. Hij fiets zo hard mogelijk bij ons weg en lacht. Ik ren hem achterna. Op gegeven moment komen we aan bij een kanaal. We zijn dus al best dichtbij mijn huis. Louis is al wat langzamer gaan fietsen, maar nog steeds ren ik hem achterna. Als hij omkijkt gaat mijn fiets iets meer naar recht. En ja hoor daar gaat tie, hij ligt in het kanaal. Ik moet keihard lachen en de jongens ook. Ik loop naar hem toe en help hem eruit. Hij kijkt me blij maar ook zielig aan. "Wie wil in knuffel?" Vraagt hij. Owh shit. Ik ren weg, he trappetje op en wat gebeurd er. Ik ga door mijn enkel. "Fuck." Mompel ik. Ik flikker van het trappetje af en rol zo het water in. Iedereen staat te lachen, maar mijn enkel doet wel echt veel pijn. Ze stoppen als ze mijn blik zien. "Gaat het?" Vragen Zayn en Harry tegelijk. "Ja hoor." Zeg ik terwijl ik drijfnat uit het kanaal kom. Ik strompel een beetje door mijn enkel. "Weet je het zeker?" Vraagt Liam. Ik knik. "Loop dan eens normaal." Zegt Niall. Ik probeer dat, maar ga weer door mijn enkel, net alsof er geen spier meer inzit. Ik voel hem al opzwellen. "Okay jij gaat achterop bij mij." Zegt Louis. "Hoeft niet hoor." Zeg ik, "jawel." Zegt hij, hij stapt op fiets en ik stap achterop. Ik hou me goed vast aan de fiets. "Hier naar links." Zeg ik tegen Louis. Hij slaat af naar links. "We zijn er bijna, bij nummer 53 moet je zijn." Zeg ik. "Okay." Zegt tie. Even later zijn we bij mijn huis. Ik stap af en strompel naar de voordeur. Ik maak hem open en laat de jongens naar binnen. Ik doe de deur dicht en ga vermoeid op de bank liggen. Over een paar dagen ben ik jarig en dan is het de dag dat zij het heeft gedaan. En dan is het precies 10 jaar geleden. Een traan loopt over mijn wang heen. Ik veeg hem al snel weer weg. In de hoop dat de jongens dat niet hebben gezien. Ik doe mijn schoen uit en zie dat mijn enkel helemaal gezwollen is. "Euhh Meg, dat is niet goed. " zegt Niall. "Dat weet ik. Ik moet het gewoon even koelen." Zeg ik.

The Secret SingerWhere stories live. Discover now